Πρόβλημα embedded videos & images σε Mozilla Firefox 16.0.1

Kambia

Retired Admin
Joined
11 Ιαν 2008
Μηνύματα
13.665
Αντιδράσεις
1.386
[EDIT] έγινε μεταφορά από το Ρετρό ανούσια ελληνικά τραγούδια που όμως κάποτε σας είχαν "κολλήσει" ! [edit]

panp είπε:
(sorry, αλλά πάλι δε δουλεύει το embedd) :
Πάνω από 3 video δεν μπορείς να τα κάνεις embed. Τι μήνυμα σφάλματος σου βγάζει? Γιατί μέχρι τώρα κανείς άλλος δεν έχει δηλώσει πρόβλημα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το πρόβλημα δημιουργείται κι από το ένα video. Πατάς ΟΚ αφού δώσεις διεύθυνση youtube κλπ., το πλαίσιο γκριζάρει και ο υπολογιστής μένει κολλημένος εκεί.
 
Μερικές ερωτησούλες:

α) Αυτό, σου συμβαίνει με όλους τους browsers?

β) Αυτό, σου συμβαίνει και στο σπίτι, ή μόνο όταν είσαι στη δουλειά?

γ) Ειδικά όταν ποστάρεις από τη δουλειά, θέλω να κάνεις έναν κόπο και να δοκιμάσεις κάτι. Αντί να πατάς το κουμπάκι με τη λωρίδα του βίντεο, θέλω να γράφεις το εξής:

[noparse]

Σε παρακαλώ δοκίμασέ το για λίγο και είτε απάντησέ μου μέσω πμ, είτε εδώ (άλλωστε, τα offtopics θα καθαριστούν! ;) )
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
D@redevil είπε:
Σε παρακαλώ δοκίμασέ το για λίγο και είτε απάντησέ μου μέσω πμ, είτε εδώ (άλλωστε, τα offtopics θα καθαριστούν! ;) )
Κάτι έχει το site πλέον, και τα έβαλε μαζί μου !

Χτες το βράδι, δε μπορούσα καν να ανεβάσω σχόλιο ! Δηλαδή άνοιγε το άσπρο παραθυράκι του κειμενογράφου, αλλά ο κέρσορας δεν υπήρχε για να πας μέσα και να γράψεις(από IE αυτό) ! Γι αυτό και γράφω το σχόλιο σήμερα., από Mozilla, ο οποίος φυσικά χτες δεν "κόλλαγε" τα βίντεο. Την αγκύλη θα τη δοκιμάσω σύντομα σε επόμενο post.

Eπίσης χτες, πάλι από το σπίτι και τον IE, δε μπορούσα να απαντήσω ούτε σε pm, αφού άνοιγε το παράθυρο, γραφόταν το απεσταλμένο μέσα στα

και μετά από 1 δευτερόλεπτο έσβηνε ! Και ο κέρσορας πάλι δε μπορούσε να μπει να γράψει !Όσον αφορά το δικό σου μήνυμα "θα βλέπεις αυτό", εννοείται ότι το παραθυράκι του βίντεο με τον Scooby doo εμφανιζόταν μαύρο για 1 δευτερόλεπτο και μετά χανόταν (δεν καταλάβαινα δηλαδή ούτε ποιο βίντεο ήταν!)...

Δεν είμαι και ο πιο φανατικός κομπιουτεράς, απλώς μου τη δίνει πράγματα που δουλεύουν τη μέρα "Χ", να μη δουλεύουν τη μέρα "Υ" κάνοντας τις ίδιες ακριβώς κινήσεις !
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εχω και γω το ιδιο προβλημα με τον φιλο panp αλλα μονο απο τον υπολογιστη που χρεισιμοποιω στο σπιτι και οχι απο το laptop το netbook κλπ.Σε ολους χρεισιμοποιω Μozilla να το διευκρηνησω αυτο.Οταν ανοιγη το παραθυρο βαζω το URL του βιντεο και παταω ΟΚ δεν γεινεται τιποτα και για κλεισω το παραθυρο μετα πρεπει να το κλεισω απο το Χ πανω δεξια.Επισης εχω προβλημα και στο να ανεβασω φωτογραφια σε καποιο post γιατι βρισκω την φωτογραφια εκει που την εχω αποθηκευμενη την ανεβαζω αλλα στο post δεν εμφανιζεται και πρεπει να κανω την ιδια διαδηκασια 3,4 φορες ωστε τελικα να ανεβει.
 
Ακριβώς όπως τα λέει ο metal, τα έχω ζήσει κι εγώ αυτά... Με τον Mozilla. Αλλά έχει "τις μέρες του", δε συμβαίνει και πάντα (αυτό είναι που σε αποτελειώνει..)
 
Ακριβώς όπως τα λέει ο metal, τα έχω ζήσει κι εγώ αυτά... Με τον Mozilla. Αλλά έχει "τις μέρες του", δε συμβαίνει και πάντα (αυτό είναι που σε αποτελειώνει..)
Όταν σας κάνει τέτοια κολλήματα με τον Mozilla δοκιμάστε chrome ή κάποιον άλλον browser να ξεκαθαρίσουμε αν είναι θέμα mozilla ή κάτι άλλο.
 
Φταιει ο browser ή το λειτουργικο. Φαινεται οτι εχετε θεμα στα AJAX κομματια. To AJAX ειναι ευρεως διαδεδομενο και θα εχετε προβληματα σε ολα τα συγχρονα sites.

Η πλατφορμα δεν εχει θεματα. Βγηκε μαλιστα beta του επομενου Vbulletin (εκδοση 5 - εχουμε την 4 latest build) που αν βρουμε κανα φραγκο θα παμε το retromaniax...

 
Εγω το προβλημα αυτο το εχω εδω και κανα δυο βδομαδες και δημιουργηθηκε ξαφνικα δεν το ειχα πιο παρον.Δεν ξερω αν φταινε τα Windows xp που εχω στο συγκεκριμενο pc αλλα μεχρι και πριν δυο βδομαδες δρν ειχα κανενα προβλημα και ολα μια χαρα πηγαιναν.
 
Μεταλ δοκίμασε με άλλον browser όταν στο κάνει αυτό.
 
Με IE τα βίντεο τουλάχιστον κολλιούνται...

 
Δεν έχω πρόβλημα με Firefox πρακτικά ποτέ, αλλά αυτό που περιγράφει ο metalcandyman το έχω παρατηρήσει 1-2 φορές παλιότερα.

Μου είχε δώσει την εντύπωση στο δικό μου σύστημα ότι είναι θέμα "χαμένου πακέτου" TCP/IP, γιατί συνέβη σε κάποιες φάσεις που η σύνδεση μου ήταν ελαφρως προβληματική ή lagged. Δηλαδή όταν πατάς OK στην εισαγωγή του βίντεο μάλλον πρέπει να στέλνεις ένα μήνυμα στον server και αυτός πρέπει να δώσει κάποιο είδος απάντησης για να φύγει από την μέση το add-on παράθυρο. Αν για κάποιο λόγο αυτή η ανταλλαγή διακοπεί, σου μένει αμανάτι το παράθυρο και πρέπει να το κλείσεις με το X.

Θεωρώ ότι η υπόθεση μου ενισχύεται από το γεγονός ότι ο metalcandyman αναφέρει ότι θέλει αρκετές προσπάθειες για να "ανεβάσει" φωτογραφία, ίσως "κάτι" του μπλοκάρει μερικώς την σύνδεση και έχει πολλά χαμένα πακέτα;

Βασίλη, θα ήθελα να μας πεις αν τελικά μπορείς να ανεβάσεις και το βίντεο στην 2η-3η προσπάθεια. Και βέβαια αν γενικά το δίκτυο σου είναι σταθερό και γρήγορο στις υπόλοιπες λειτουργίες του.
 
Δινετε αν σας ειναι ευκολο και την πληρη εκδοση του browser και του λειτουργικου που χρησιμοποιειται - οσο πιο πολλα στοιχεια εχουμε τοσο πιο ευκολο ειναι να λυθει το προβλημα.

Αλλιως ειναι να πεις "το ειδα με IE και δεν ετρεχε το ρημαδι" - και αλλιως "το δοκιμασα σε Windows XP SP3 με IE 7 & firefox 16.01" ;)
 
Doc ωσες φορες και να το δοκιμασω με το βιντεο δεν το ανεβαζει και πρεπει συνεχεια να παταω το Χ ωστε να κλησει το παραθυρο.Δεν γεινεται δηλαδη οπως με της φωτογραφιες που μετα απο καποιες φορες ανεβαινουν.Για να σας βοηθησω περισσοτερο μετα απο καποια πειραματα εχω παρατηρηση το εξης.Αν πχ απλα επεικολησω το URL στο post μου και πατησω υποβολη μετα αν πατησω επεξεργασια σβησω το URL ανοιξω το insert video και το βαλω εκει κανονικα και προσπαθησω να το ανεβασω τοτε ως εκ θαυματος το βιντεο εμφανιζεται κανονικα με την πρωτη.

Ηerco το προβλημα το κανει σε pc με windows xp sp3 και firefox 16.01
 
Ακριβώς. Εγώ από το ίδιο μηχάνημα υπό Windows XP Professional ver. 2002 SP3, έχω πρόβλημα στα video με τον Firefox 16.0.1, (αλλά post ανεβάζω κανονικά) και ανέβασα το Χάρρυ Κλυνν με ΙΕ8.

Τώρα, το πρόβλημα με τον επεξεργαστή που δεν έγραφε, είναι πάλι με IE, αλλά σε άλλο μηχάνημα και λειτουργικό, θα επανέλθω το βράδυ.
 
Μολις δοκιμασα με τον Chrome να ανεβασω 2 φωτογραφιες στο θεμα που ανοιξα με τον μοχλο αριστερα η δεξια και δεν ειχα κανενα απολυτως θεμα.Οποτε το προβλημα ειναι στον firefox.

Aν μπορει καποιος να βοηθησει να λυσουμε αυτο το προβλημα με τον firefox ας πει καμια ιδεα γιατι δεν την παλευω καθολου με τον Chrome.
 
Εγώ πάντως με Firefox 16.0.1 (αλλά και τις προηγούμενες) δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα.
 
Δεν ξερω τι να πω γιαυτο το θεμα παντως.Το μονο θετικο ειναι οτι βρεθηκε η ριζα του προβληματος και ειναι ο firefox.
 
Έχει δίκιο ο Βασίλης... Απ' ότι φαίνεται, είναι known issue - μόνο που δυστυχώς, αναρτήθηκε εχθές...

Στο μεταξύ, μπορείτε να πάτε εδώ όσοι έχετε πρόβλημα και να αναφέρετε τι editor χρησιμοποιείτε (η επιλογή είναι λίγο πριν το κάτω μέρος της σελίδας)?

Διάφορες επιλογές

Επιλογή τύπου επεξεργαστή κειμένου:




  • Βελτιωμένη έκδοση - Πλήρης WYSIWYG επεξεργασία
  • Βασικός επεξεργαστής κειμένου - Ένα απλό πεδίο εισαγωγής κειμένου
  • Κοινός επεξεργαστής κειμένου - Επιπλέον δυνατότητες μορφοποίησης
 


Γιατί έχω την εντύπωση ότι και οι 2 χρησιμοποιείτε τη βελτιωμένη έκδοση... (WYSIWYG)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μαριανα πηγα και χρεισιμοποιω την βελτιωμενη εκδοση.Τι να κανω να το αλαξω η να το αφησω ετσι;
 
Πίσω
Μπλουζα