Πρόγραμμα για PDF και κόμιξ

Imgema

Alien RetroDatabase
Joined
4 Ιουν 2009
Μηνύματα
5.326
Αντιδράσεις
1.341
Εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιώ στο galaxy s3 το perfect viewer με το οποιο μεχρι χτες ήμουν ευχαριστημένος. Δυστηχώς είχα την φαεινή ιδέα να το κάνω update και τώρα το πρόγραμμα είναι άχρηστο. Ο λόγος είναι το ότι πριν το scrolling καθώς μετακινούσα τις σελίδες ήταν ομαλό, τώρα κολλάει. Σαν να εχει πολύ μικρότερο frame rate δηλαδή. Εψαξα όλα τα options και δεν βρήκα τίποτα που να το φτιάχνει. Το ομαλό scrolling είναι το πιο σημαντικό για μένα σε ενα τέτοιο πρόγραμα γιατί πάντα ζουμάρω και μετακινώ τις σελίδες για να διαβάζω.

Oπότε τώρα πρέπει να αλλάξω προγραμμα αλλά δεν ξέρω κάποιο άλλο καλο και είπα να ρωτήσω εδώ. Καμιά ιδέα παιδια?
 
To Challenger viewer το έχεις δει;
 
Θα του ρίξω μια ματιά. Thanks
 
Θα τα τεστάρω και αυτά μιας και το να διαβάζω περιοδικά ήταν ο κυριοτερος λόγος που πήρα smartphone.

Ευχαριστώ παιδιά
 
Δεν κάνει τίποτα. Τσέκαρε τα και πες μας ποιο σου άρεσε καλύτερα και γιατί ώστε να ξέρουμε κι εμείς.
 
Ρε συ johnny αυτο το πρόγραμμα που πρότεινες είναι τέλειο εκτός από ενα πράγμα. Οταν σέρνω με ταχύτητα μία σελίδα και ακουμπάω το δάχτυλο να σταματήσει, αντί να σταματήσει εκεί που θέλω "πηδάει" και σταματάει σε άλλο σημείο... δεν ξέρω αν κατάλαβες αλλά τέλος πάντων τώρα θα δοκιμάσω τα άλλα.
 
Βασικα εχω παρατηρησει οτι αν εισαι σε μια σελιδα και πατησεις στο πανω μερος της οθονης, σε παει στην προηγουμενη σελιδα ενω αν πατησεις στο κατω μερος τοτε σε παει στην επομενη.
 
Λοιπόν, μετά από μερικές ανταλλαγές e-mail με τον developer του Challenge Viewer και αφού μου έστειλε 2-3 test εκδόσεις, η τελευταία που μου έστειλε άγγιξε την τελειότητα για μένα. Πλέον δεν υπάρχει το bug που αλλού σταματάς την σελίδα και αλλού σε πάει και διορθώθηκε και το ομαλό frame rate το οποίο χάλασε τελείως στην πρώτη test έκδοση που έκανε. Οπότε περιμένετε το επόμενο update που θα υπάρχουν αυτές οι αλλαγές.

Τώρα πλέον μπορώ και αλλάζω σελίδες με ρυθμό πυροβόλου (δεν υπάρχει delay αν απενεργοποιήσεις τις double tap εντολές) και το scrolling είναι γρήγορο και πολύ ομαλό. Με λίγα λόγια δεν υπάρχει κανένα είδους lag. Σε όλα τα άλλα προγράμματα που δοκίμασα υπάρχει μία καθυστέρηση ενός δευτερολέπτου μεταξύ tap στην οθόνη και αλλαγής σελίδας. Αυτή η καθυστέρηση υπάρχει και εδώ αλλά αν απενεργοποιήσεις το double tap τότε δεν υπάρχει πρόβλημα (λογικό να αργεί έτσι αφού το πρόγραμμα πρέπει να περιμένει να δει αν θες να κάνεις διπλό tap ή όχι)

Johny, εγώ έτσι όπως το έχω ρυθμίσει δεν έχει σημασία αν πατάω στο πάνω μέρος ή στο κάτω μέρος. Το μόνο που ισχύει είναι αν πατήσω στο δεξί μισό ή στο αριστερό μισό της οθόνης. Οταν πατήσω στο αριστερό πάει πίσω και στο δεξί μπροστά. Επίσης έχω απενεργοποιήσει το "swipe" για να αλλάζω τις σελίδες με ένα απλό tap. Είναι πιο γρήγορο έτσι.

Anyway, προτείνω κι εγώ λοιπόν Challenge Viewer απλά όχι τώρα, περιμένετε λίγο για το επόμενο update.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραία, χαίρομαι που σε βόλεψε τελικά το challenge viewer. Εγώ διαβάζω τα αρχεία με το κινητό σε οριζόντια διάταξη και ισχύει αυτό που σου είπα για το άνω μισό και το κάτω μισό της οθόνης. Σε κάθετη διάταξη μου φαίνεται λογικό να ισχύει αυτό που λες. Η έκδοση που σου έστειλε είναι διαθέσιμη δωρεάν στο διαδίκτυο ή την στέλνει σε όποιον του τη ζητήσει;
 
Κι εγώ σε οριζόντια διάταξη διαβάζω καμιά φορά (ανάλογα το περιοδικό) και δεν έχω το θέμα που έχεις. Μήπως να το έψαχνες λίγο στα options? Δεν ξέρω ποιο από όλα το επηρεάζει αυτό που λες. Επίσης δεν ξέρω αν η έκδοση που έχεις είναι πιο παλιά από αυτήν που υπάρχει τώρα.

Για την test έκδοση, δεν την έχει χύμα αλλά αν του στείλεις e-mail και την ζητήσεις λογικά θα στην δώσει. Αν και δεν ξέρω ποια από όλες θα σου δώσει και αν έχει μία test έκδοση για κάθε διαφορετικό bug. Αλλιώς κάνεις λίγη υπομονή και μέσα στην εβδομάδα (από ότι είπε) θα κάνει το update. Λογικά δεν θα είχε πρόβλημα αν στην έστελνα εγώ αυτή που έχω μεσω mail.

A, ξέχασα να πω ότι για να έχεις το πολύ γρήγορο αλλαγμα σελιδών, θέλει να έχεις το "single page mode" option και όχι το "multi page".
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αφήστε τα εργαλεία του διαβόλου και πάρτε σβάρνα τα παλαιοβιβλιοπωλεία...
 
DINO είπε:
Αφήστε τα εργαλεία του διαβόλου και πάρτε σβάρνα τα παλαιοβιβλιοπωλεία...
Έχουμε και από αυτά τα χάρτινα, μην ανησυχείς. Απλά το να πηγαίνεις διακοπές και να έχεις 500+ περιοδικά και κόμιξ χωμένα μέσα σε μία μικρή και ελαφριά συσκευή τσέπης είναι κάπως πιο βολικό από το να κουβαλάς τσάντες και κούτες που όλα μαζί θα ζύγιζαν περίπου 200 κιλά :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το challenge viewer ειναι το ιδιο με το challenger comic viewer ;
 
Πίσω
Μπλουζα