Πρόσφατες ρετρό αγόρες! [Console Stuff]

Το Devil May Cry το πέτυχα κι εγώ σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων σφραγισμένο όπως το δικό σου παραπάνω. Τι έγινε, βρέθηκε αποθήκη με στοκ ξαφνικά;
 
johnny19818 είπε:
Το Devil May Cry το πέτυχα κι εγώ σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων σφραγισμένο όπως το δικό σου παραπάνω. Τι έγινε, βρέθηκε αποθήκη με στοκ ξαφνικά;
Λογικα πηρανε επιστροφες απο καποια αλλη χωρα και τα εισαγανε Ελλαδα. Ειμαστε απο τις απειροελαχιστες χωρες οπου μπορεις να βρεις νεους/αμεταχειριστους τιτλους για PS2 σε μεγαλα καταστηματα. Φανταζομαι πως αφου ειδανε πως ειναι εφικτο να πουληθουν εδω διχως να "σκοτωθουν" σε πολυ χαμηλοτερη τιμη, η και να καταστραφουν, τα βαλανε στα ραφια.

Για την τιμη του (7?) θεωρω πως ειναι κλεψιμο, τονιζω πως εριξα πολλα χιλιομετρα για να βρω την εκδοση αυτη στην Αθηνα δεκα χρονια και βαλε πριν, διχως επιτυχια.
 
Πάλι καλά να λες που δεν το ονομάζουν και αυτό συλλεκτικό για να το πουλάνε κανένα 50ρι ευρώ.
 
johnny19818 είπε:
Πάλι καλά να λες που δεν το ονομάζουν και αυτό συλλεκτικό για να το πουλάνε κανένα 50ρι ευρώ.
Και ομως, ειμαι απολυτα σιγουρος πως το συχαμενο καταστημα που βρωμιζει γνωστη σελιδα αναζητησης προσφορων, με λεξεις κλειδια "ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ - ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ - ΣΠΑΝΙΟ" θα εχει προμηθευτει μερικες δεκαδες αντιτυπα γιαυτο το σκοπο. Ας μην τους δινουμε αξια παντως με το να τους αναφερουμε.
 
Τα παρακατω παιχνιδια αποτελούν τις δικες μου ρετρο αγορές που εκανα το τελευταίο τριμήνο!

DSCN2470.jpg
 
Μπραβο φιλε Jackie. Τα κομματια σου ειναι ενα κι ενα με Aladdin και Mortal Kombat να ξεχωριζουν.
 
Αν και ηδη εχω κλεισει σχεδον 8 μηνες απο τοτε που απεκτησα το παιχνιδι το ποσταρω τωρα, το τρομερο και δυνατό "Final fight 2" με γερες δοσεις μάχης σωμα με σωμα σε ενα ειδος που δυστυχως εχει παντελως εκλείψει απο τη σημερινη γενια κονσολών.. Ηταν η εποχη που η Nintendo ηταν στα μεγάλα φορτε της και ειχε στο πλευρο της ολα τα μεγάλα third party ονοματα! (Κατι που φανταζει στη τωρινη εποχη σαν ονειρο καλοκαιρινης νυχτας!)

DSCN2803.jpg
 
Καλοριζικο Γιαννη! Το joystick πρωτη φορα το βλεπω. Κι εμενα τα τελευταια κομματια πριν κλεισει το ετος.

IMG_20151231_131440.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Βρηκα και πηρα για τον κολλητο μια υπερ-ευκαιρια.

IMG_20161207_203055_1.jpg

Φυσικα μιλαμε για μια απο τις καλυτερες κονσολες ολων των εποχων. Το βρηκα διαθεσιμο απο διαδυκτιακη κοινοτητα εδω στην Ελλαδα. Ενω γυρνοβολανε πονηροι ψευτοεμπορακοι πανω απο τις πωλησεις σαν ορνεα, για καποιο μαγικο και ανεξηγητο λογο καταφερα να το αποκτησω!

Ειναι σε εξαιρετικη κατασταση και σε πολυ ηπια μεταχειρηση. Κοστισε με δυο χειρηστηρια, ολα τα καλωδια του καθως και με μια VMU για 50?!
 
Με κοστος μολις.... :zip: :sealed: ....ευρω (καταλαβατε νομιζω.... :D :p ) και ειναι κομπλε!!! :happyjump:

fetch


fetch
 
Με ιδιαίτερη χαρα σας παρουσιάζω και τις δικες μου ρετρο αγορές που εκανα το τελευταιο 3μηνο!!

DSCN5504~1.jpgDSCN5505~1.jpg

DSCN5504~1.jpg

DSCN5505~1.jpg
 
Θα σταθω απλα στην πρωτη φωτο..... :bow: :bow: :bow: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude:

Τα υπολοιπα της δευτερης τα αγνοω.... :p
 
Και μερικα ακομα, ενα σπεσιαλ πακετο με αρκετα βιβλία οδηγιών για το κλασσικο gameboy σε παιχνιδια οπως Castlevania adventure, Metroid 2, Super Mario land, Kirby's dream land, Fortress of fear, Probotector καθως και πολλες διαφημιστικές αφίσες με αποκορυφωμα αυτη του Donkey kong country με τιτλο "Ο αυτοκτράτορας των video games"! Ακριβως απο κατω μια σειρα απο τευχη του ελληνικού club Nintendo!

DSCN5507.jpgDSCN5509.jpg
 

1@Jackie dragon[/USER] κανεις παρεα με τον Παρταολα? :)
 

Wally είπε:
1@Jackie dragon[/USER] κανεις παρεα με τον Παρταολα? :)
Χαχαχαχ! (Για οσους δεν αντιλαμβάνονται τα λεγόμενα του Wally να πουμε οτι προκειται για ρετρο/εσωτερικο ανέκδοτο με αναφορά στη βιντεοταινία του Χατζηχρήστου "Ο γιος του παρταολα" (1986) οπου υποννοείται πως καποιος εχει πολλα λεφτά!) Τα συγκεκριμενα αποκτήματα μου τα χάρισε ενας πολυ καλος φιλος λογω ελλειψης χώρου και ενδιαφέροντος! Εξαιρειται το Mega drive το οποιο αγόρασα απο αγγελία! Ολα τα υπολοιπα που βλεπετε τα πηρα τσάμπα! Μακαρι να εχω παρομοια donation και στο μελλον, ημουν πολυ τυχερος περσι!

 

1@Jackie dragon[/USER] Γιάννη ομολογώ ότι πήγα να πάθω εγκεφαλικό. Ειδικά με τα Gameboy ελληνικά εγχειρίδια. Που τα ξετρυπώνεις ρε θηρίο; Πες μου ότι και το manual του TMHT Back from the Sewers είναι ελληνικό να αυτοκτονήσω τώρα!!
 
Πίσω
Μπλουζα