johnny19818
Retromaniax Thread Excavator!
- Αντιδράσεις
- 2.210
Το Devil May Cry το πέτυχα κι εγώ σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων σφραγισμένο όπως το δικό σου παραπάνω. Τι έγινε, βρέθηκε αποθήκη με στοκ ξαφνικά;
Λογικα πηρανε επιστροφες απο καποια αλλη χωρα και τα εισαγανε Ελλαδα. Ειμαστε απο τις απειροελαχιστες χωρες οπου μπορεις να βρεις νεους/αμεταχειριστους τιτλους για PS2 σε μεγαλα καταστηματα. Φανταζομαι πως αφου ειδανε πως ειναι εφικτο να πουληθουν εδω διχως να "σκοτωθουν" σε πολυ χαμηλοτερη τιμη, η και να καταστραφουν, τα βαλανε στα ραφια.johnny19818 είπε:Το Devil May Cry το πέτυχα κι εγώ σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων σφραγισμένο όπως το δικό σου παραπάνω. Τι έγινε, βρέθηκε αποθήκη με στοκ ξαφνικά;
Και ομως, ειμαι απολυτα σιγουρος πως το συχαμενο καταστημα που βρωμιζει γνωστη σελιδα αναζητησης προσφορων, με λεξεις κλειδια "ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ - ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ - ΣΠΑΝΙΟ" θα εχει προμηθευτει μερικες δεκαδες αντιτυπα γιαυτο το σκοπο. Ας μην τους δινουμε αξια παντως με το να τους αναφερουμε.johnny19818 είπε:Πάλι καλά να λες που δεν το ονομάζουν και αυτό συλλεκτικό για να το πουλάνε κανένα 50ρι ευρώ.
Χαχαχαχ! (Για οσους δεν αντιλαμβάνονται τα λεγόμενα του Wally να πουμε οτι προκειται για ρετρο/εσωτερικο ανέκδοτο με αναφορά στη βιντεοταινία του Χατζηχρήστου "Ο γιος του παρταολα" (1986) οπου υποννοείται πως καποιος εχει πολλα λεφτά!) Τα συγκεκριμενα αποκτήματα μου τα χάρισε ενας πολυ καλος φιλος λογω ελλειψης χώρου και ενδιαφέροντος! Εξαιρειται το Mega drive το οποιο αγόρασα απο αγγελία! Ολα τα υπολοιπα που βλεπετε τα πηρα τσάμπα! Μακαρι να εχω παρομοια donation και στο μελλον, ημουν πολυ τυχερος περσι!Wally είπε:1@Jackie dragon[/USER] κανεις παρεα με τον Παρταολα?