Πρόταση : Candypedia!

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.797
Αντιδράσεις
4.291
Την παρακατω προταση την ειχα παλιοτερα συζητησει με τη Μαρια και πιστευω οτι ωριμασαν οι καταστασεις...

Λοιπον οπως ολα τα φορα ειδικου ενδιαφεροντος,το παρον Candy φορουμ ειναι σε φαση (κατα την ταπεινη μου γνωμη) για το "επομενο βημα".

Προτεινω λοιπον την δημιουργια της παγκοσμιας πρωτης (συμφωνα με τη ψακτικη μου) Candypedia!!

Facts

*Υπαρχουν πολλα Candy forums στην Ελλαδα και το κοσμο αλλα πουθενα μια ηλεκτρονικη εγκυκλοπαιδεια Candy που μπορουν μελη απο ολο το κοσμο να την εμπλουτιζουν!! (μπορει να υπαρχει και multilingual content)

*Eχουμε ετοιμη στημενη μηχανη media wiki στο μηχανημα μας (και το εχουμε ξανακανει)

*Σε λιγες μερες φευγουμε απο το παρον μηχανημα μας και παμε σε νεο με προδιαγραφες τερατος (οχι οτι και με το παρον δεν κανουμε δουλεια απλα θελω να κανω show off :p )

*Θα υπαρχει 24/7 τεχνικη και τεχνολογικη βοηθεια απο το admin team οπως και στη περιπτωση της RetroDB. Μονο μην μας πειτε να βοηθησουμε σε λημματα μιας και το γενεαλογικο δεντρο της κυριας Πονυ ή ο αριθμος των τριανταφυλλων στον κηπο του Αντονυ μας ειναι αγνωστα! :D

Η συνηθης τακτικη ειναι σε πρωτη φαση να αποφασιζετε τα λημματα που θα περιεχονται και μετα ξεκιναει η συνταξη τους καθως και τα διαφορα uploads.Φυσικα θα βρειτε μονοι/ες τη φορμουλα που γουσταρετε!

Οπως σε καθε wikipedia η συγγραφη ειναι συλλογικη.Οσο πιο ευρεως γνωστη ειναι η προσπαθεια,τοσο πιο πολυ θα προσεγγιζει μια λογικη "πληροτητα".

Η αναζητηση θα ειναι πιο ευκολη και τα αποτελεσματα πιο χρηστικα απο οτι σε οποιαδηποτε φορουμ,οσο καλα στημενο και αν ειναι.

Ριξτε μια ματια στο κοσμημα RetroDB

Το συντονισμο,αν αποφασισετε να κανετε το βημα,θα αναλαβει λογικα η υπευθυνη για την ευρυθμη λειτουργια του χωρου Domniki (με αλλη μια sister αν το κρινει αναγκαιο)

Λοιπον να ακουω γνωμες!
 
Εγώ μέσα. Έχω τα επεισόδια και μπορώ να ψάξω για λεπτομέρειες. Για σύνταξη άρθρων λίγο δύσκολο στην αρχή μιας και δεν έχω τις πληροφορίες και το φαν που έχουν τα κορίτσια αλλά εδώ είμαι. Χτυπήστε το κουδούνι!Μπράβο και πολλά συγχαρητήρια. Θα γίνει πολύ χρηστικό.
 
Mέσα είμαι!!! :rolleyes:

Που είναι η Dom να δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα;;;; :what:

Doooooooooooooooooooooooooooooooom ;;;;
 
Nα πώ εδώ ότι όπως ανακάλυψα προσφάτως, και μια που μάλλον ( ;) περισσότερο κοπέλες θα ασχολούνται, οι οποίες και δεν είναι απαραίτητο να μάθουν τα τερτίπια του Wikitext editing: υπάρχει plugin για το OpenOffice/StarOffice το οποίο μετατρέπει ό,τι γράψετε σε κατάλληλο φορμά ΚΑΙ το ανεβάζει και στο wiki σας!

Αν υπάρχει ενδιαφέρον ψάχνω να το βρω...

Α, και αν χρειαστείτε καθόλου τεχνική βοήθεια με mediawiki πείτε μου, μετά από 2500 άρθρα περί CPC έχω μάθει αρκετά :)
 
Αν και δεν απαντώ,παρακολουθώ ανελειπώς τα νημάτια του υποφόρουμ αυτου.

Πραγματικά θεωρώ τη δημιουργία μιας ηλεκτρονικής εγκυκλοπαίδειας για την Candy μας μια εξαιρετική ιδέα!
 
Juanita είπε:
Που είναι η Dom να δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα;;;;
Aς θυμηθω τα λογια του Abraham Lincoln




[...] that government of the people, by the people, for the people, shall not perish from the earth

 


O Wally δινει το λακτισμα :p Δωστε στο λαο αυτο που θελει


Απλα, επειδη δεν γνωριζω τι προσωπικη εργασια θα χρειαστει απο μερους μου, δεν μπορω να δεσμευτω.



 
Μέσα για την candypedia.

Έχω κανει και εγώ στο παρελθόν έρευνα για την καντυ, και ειχα βρει πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία. Σίγουρα υπάρχουν πολλά για να γραφουν εδω.
 
domniki είπε:
O Wally δινει το λακτισμα :p Δωστε στο λαο αυτο που θελειΑπλα, επειδη δεν γνωριζω τι προσωπικη εργασια θα χρειαστει απο μερους μου, δεν μπορω να δεσμευτω. [/size][/font]


Εμεις μονο τεχνικη υποστηριξη μπορουμε να προσφερουμε,εσυ με η υπολοιπη Candy-συμμορια πρεπει να το δειτε.

Μαρια προτεινω να ξεκινησετε μια προεργασια και να μας πεις αν θα ξεκινησει ή οχι το task ωστε να μην κανουμε και εμεις τζαμπα δουλεια...

Παντως σιγουρα προυποθετει δουλεια και dedication αλλα τα αποτελεσματα τα βλεπετε και στο RetroDB...
 
Wally είπε:
Εμεις μονο τεχνικη υποστηριξη μπορουμε να προσφερουμε,εσυ με η υπολοιπη Candy-συμμορια πρεπει να το δειτε.
Μαρια προτεινω να ξεκινησετε μια προεργασια και να μας πεις αν θα ξεκινησει ή οχι το task ωστε να μην κανουμε και εμεις τζαμπα δουλεια...

Παντως σιγουρα προυποθετει δουλεια και dedication αλλα τα αποτελεσματα τα βλεπετε και στο RetroDB...
Επειδη νομιζω οτι τα κοριτσια δεν γνωριζουν τον ογκο της εργασιας (που μπορω να υποψιαστω εγω), θα ηταν καλυτερα να συναντηθουμε μαζι σου και να το συζητησουμε. Οπως ειπα, δεν εχω πολυ ελευθερο χρονο, και επειδη ειναι τακτικη μου αν αναλαμβανω κατι να το τελειωνω, δεν θελω να δεσμευτω. Συμφωνω οτι δεν πρεπει να ξεκινησει τιποτα, πριν καταλαβει ο καθενας τις ευθυνες και τις αρμοδιοτητες του. Προτιμω να μην γινει κατι, παρα να μεινει στη μεση.
 
Θα κάνουμε και αναβάθμηση τον server για να προετοιμαστούμε για τη νέα βάση.

@Gryzor Υπάρχει μέσα ενσωματωμένο ΑΛΛΑ δε μας βοηθάει στην περίπτωση μας.

Όπως και στη RetroDB θα φτιαχτούν templates
 
Εμενα οτι μου πεις θα κανω.

Το σιγουρο ειναι οτι θελει δουλεια!

Παντως και απο την αλλη πιστευω ειναι ενα εξαιρετικο επομενο βημα σε ενα "ευχαριστα κορεσμενο" (εννοω περι ογκου και ποιοτητος πληροφοριας ) φορουμ
 
Είναι μια πολύ καλή ιδέα!

Θα είναι πολύ χρήσιμο, θα ανεβάσει ακόμα την Κάντυ σε δημοτικότητα και νομίζω κάτι τέτοιο ειδικά στην Ελλάδα θα πάρει φωτιά!

Παιδιά, από μένα ότι χρειαστείτε από τεχνικό και γραφιστικό υλικό, λόγω δουλειάς μου μπορώ να προσφέρω ότι μου ζητήσετε. Όσο αφορά αυτό το θέμα να ξέρετε ότι είστε κατά ένα μεγάλο μέρος καλυμμένοι.
 
Πίσω
Μπλουζα