Πρώτος Ρετρομανιακός Χρόνος

Αρμαγεδών

RetroDB Feeder
Joined
7 Φεβ 2021
Μηνύματα
1.214
Αντιδράσεις
3.431
Σαν σήμερα, πριν ακριβώς 1 χρόνο, ξεκίνησα την πορεία μου στο φόρουμ... Μία πορεία που άρχισε καθυστερημένα, αφού το φόρουμ το ανακάλυψα 4 χρόνια νωρίτερα, το 2017.

Μέσα σ' αυτόν τον 1 χρόνο, ανήρτησα πράγματα που, ομολογουμένως, αρέσαν, άρχισα το τεράστιο project με τα τηλεπρογράμματα και έκανα γενικά αρκετά.

Το κυριότερο και πιο σημαντικό πράγμα, όμως, αυτής της χρονιάς, ήταν αναμφισβήτητα οι γνωριμίες με μέλη του φόρουμ, που δείχνουν ότι τελικά το ίντερνετ έχει και την καλή του μεριά:
Γνώρισα ανθρώπους αξιοπρεπής, ευγενικούς, αξιόλογους, που μας ενώνει η "ίδια ρετροτρέλα", που είναι γενικά πρόθυμοι να λύσουν όποια τυχόν απορία αλλά και να ανταλλάξουν ενδιαφέρουσες απόψεις. Με μερικούς είχα την τύχη να μιλήσω τηλεφωνικά ή ακόμα και με videocalls, ενώ με άλλους αρκέστηκα στα PMs. Δεν έχει σημασία αυτό. Σημασία έχει η συναναστροφή εντός του φόρουμ από την οποία δεν είχα κανένα παράπονο από κανέναν! Δεν θα τους αναφέρω ονομαστικά, διότι θα ξεχάσω κάποιον ή κάποιους και δεν το θέλω.

Last but not least, έγινα και feeder της RetroDB, αν και τον τελευταίο καιρό δεν συμμετέχω λόγω τρεχαμάτων...

Νιώθω πραγματικά τιμή που βρίσκομαι εδώ, γι' αυτό συνεχίζω ολοταχώς για τον 2ο ρετροχρόνο!

Σας ευχαριστώ θερμά,
Κωνσταντίνος.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πολύ όμορφα όλα αυτά που γράφεις φίλε Κωνσταντίνε!

Να 'σαι πάντα καλά όπως και όλοι βασικά για να τα λέμε εδώ και να μοιραζόμαστε την "ρετροτρέλα" μας όπως γράφεις και εσύ.
 
Χαιρόμαστε που σε έχουμε μαζί μας Κωνσταντίνε. Η συνεισφορά σου το έτος που πέρασε είναι ήδη σημαντική.
Συνέχισε έτσι!
 
Πολύ χαιρόμαστε που είσαι κοντά μας, Κωνσταντίνε, και σε ευχαριστούμε για τα ωραία που γράφεις!
 
Xρονια ειχε να εμφανιστει εδω μεσα ατομο με τοση ορεξη οπως ο κωνσταντινος.Να τα χιλιασεις εδω μεσα ευχομαι αλανι μου :thumbup:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
 
Εισαι ένας αξιόλογος άνθρωπος Κωνσταντίνε!! Συνέχισε έτσι !! Χαρά μας πού ήρθες.
 
Πίσω
Μπλουζα