Πυξ Λαξ... Παίξε παλιάτσο, τα τραγούδια σου τελειώσαν...

Το μονο που με προβληματίζει (και για να πω και το σώψυχό μου, μου τη δίνει καπως) είναι γιατί ντε και καλα να βγουν εισιτήρια ενα χρόνο πριν. Κατά τα αλλα, εγώ θ'αγοράσω οταν θα ζυγώνει ο καιρός, γιατί θελω πολύ να τους δω, με την ελπίδα να υπάρχουν διαθέσιμα γιατί απ'οσο είδα, μονο η μια από τις 2 κερκίδες του ΟΑΚΑ θα χρησιμοποιηθεί, αρα οι θέσεις θα ειναι σχετικά περιορισμένες.Τα εισιτήρια επίσης θα είναι νορμάλ, με το φτηνότερο 15 ευρώ στην αρενα και το ακριβότερο 45 ευρώ σε συγκεκριμένες θεσεις.
 
ενα τραγουδι που με συγκινει παντα ειναι το ''Οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο''

Πυξ Λαξ

 
Το χαθηκες αλητισσα ειναι γυρισμενο στον Πευκωνα..

Η πιο ρετρο περιοχη των Αγιων Αναργυρων :)
 
Μπορώ να πω πως τους άκουγα φανατικά απ' το 1994 (β λυκείου περίπου θα πήγαινα) μέχρι το καλοκαίρι του 1999 (αν και απ' το 1998 που έβγαλαν την Στίλβη κάπου χάθηκε το ενδιαφέρον μου για αυτούς) που κυκλοφόρησαν ένα cd single το Νετρίνο (αυτή ήταν και η τελευταία κυκλοφορία τους που αγόρασα αν και δεν ήταν αμιγώς δική τους δισκογραφική δουλειά αλλά συνεργασία)...από εκεί και μετά ειδικά απ' το 2000 τους έχασα λίγο,πήγα και στρατό και κάπου δεν είχα επαφή άκουγα μετά και πιο πολύ ξένη μουσική και καταλαβαίνετε...λίγο το 2003 τους άκουσα πάλι που είχαν βγάλει την "πόλη των τρελών" με τις ωραίες συνεργασίες με Steve Wynn,Eric Burdon,Marc Almond, Gordon Gano αλλά μετά τους ξαναέχασα αφού διαλύθηκαν..
 
Πυξ Λαξ - Αντίο Αγάπη Διχασμένη (2004)

Στίχοι - Μουσική: Μπάμπης Στόκας

Απόσπασμα από την αποχαιρετιστήρια συναυλία του group στο Λυκαβηττό το καλοκαίρι του 2004. Μαζί τους ο Μιχάλης Τζουγανάκης.


 
η ροκ εκτελεση του τραγουδιου με τον μπαμπη στοκα

η ακουστικη του εκτελεση με τον φιλιππο πλιατσικα
 
οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο


Πυξ Λαξ: συγκρότημα-λατρεία για πολλούς στο Γυμνάσιο-Λύκειο, τα τραγούδια τους ακούγονταν παντού, στα σπίτια στις εκδρομές...
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα