Πως τα πηγαίνετε με τα cheats και τα walkthroughs?

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Lord Vek
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Γενικα δεν προτιμω τα walkthrough αλλα αν κολλησω καπου και ξερω πως δεν προκειται να βρω τη λυση ειναι προτιμοτερο να το χρησιμοποιησω παρα να παρατησω το παιχνιδι.

Μια σελιδα που λατρευω ομως λεγεται Universal Hint System και αντι να σου πει κατ'ευθειαν τη λυση σου δινει μικρα hints με το σταγονομετρο για να σε βοηθησουν να τη βρεις. Αν λοιπον σου ξεφυγε καπου καποια λεπτομερεια ή καποιο στοιχειο σε καθοδηγει προς τα εκει αντι να σου δινει με τη μια τη λυση.

Οσο για τα cheats χρησιμοποιω που και που αλλα μονο αν δεν ειναι ολοκληρωτικα, π.χ. παραγινεται ευκολο αν εχω unlimited health, αλλα αν τα βρω δυσκολα ειμαι οκει με το να εχω λιγο παραπανω χρυσο ή ζωες ή δυναμη, τετοια πραγματα.

Αν ομως μετραει ως cheat, ενα που λατρευω να κανω ειναι το fortify loop στο Skyrim! Το να μαζεψω τα υλικα ειναι καλο challenge, το ιδιο το loop θελει ενα βαθμο ικανοτητας και προσοχης οπότε ειναι σαν mini game απο μονο του, και μπορω να φτιαξω ετσι ο,τι χρειαζομαι για να φερω τον χαρακτηρα μου στα μετρα μου χωρις να χρειαζεται απαραιτητα να τον κανω παντοδυναμο. :cool:

ναι αυτό είναι καλή φάση, είχα το 'offline' για PalmOS

να χρειαζεται απαραιτητα να τον κανω παντοδυναμο.
σε μερικά παιχνίδια την πατάς εκεί, πχ σε μερικές φάσεις υποτίθεται ο "ήρωας" κάπου τραυματίζεται (μηδέν ενέργεια) και πάμε σε άλλο level, με immortality cheat εκεί έχεις κολλήσει...
πρέπει να ήταν ενα FPS(?) που είχα κολλήσει για ...ώρες και είδα απο YT (walkthrough) τι πραγματικά έπρεπε να γίνει.

Πίσω
Μπλουζα