Πόλεμος και αναμνήσεις - War and Remembrance (1988)

supersonic

Retro Member
Joined
29 Σεπ 2006
Μηνύματα
132
Αντιδράσεις
6
Μίνι σειρά 12 επεισοδίων (135 λεπτών το καθένα) παραγωγής 1988 με τους Robert Mitchum,Jane Seymour,John Rhys-Davies και πολλούς άλλους.Με κόστος 110 εκατομμύρια δολλάρια,44.000 ηθοποιούς και κομπάρσους και γυρισμένη σε 770 τοποθεσίες είναι (αν όχι η ακριβότερη) από τις ακριβότερες μίνι σειρές.

Εξιστορεί τα γεγονότα του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου μέσα από τις ζωές των μελών της οικογένειας Henry.

Την έδειχνε η ΕΡΤ-1 το 91-92 παρασκευές βράδυα αν θυμάμαι καλά.

21sy3.jpg
 
[quote name=supersonic

Την έδειχνε η ΕΡΤ-1 το 91-92 παρασκευές βράδυα αν θυμάμαι καλά.

[/quote]

88-90 η 89-91
 
pepinos "γαζωνεις" σημερα! :thumbup:
 
το θυμαμαι...αφου δευτερα λυκειου λεγαμε τοτε...για ποιο λογο σταματησε η ερτ να δειχνει τα επεισοδεια, και τα βλεπουμε σε βιντεοκασετες
 
Είχε και συνέχεια. Και την είχε δέιξει και αυτή η ΕΡΤ.
 
Λάθος μου. :nervous: . Το πρώτο ήταν το Winds of War, και αυτό η συνέχεια του.:biglaugh:
 
παιδιά σε αυτή την σειρά έπαιζε και η Sharon Stone στον ρόλο της άπιστης συζύγου ενός αμερικανού ναυτικού που υπηρετούσε στα υποβρύχια.Ήταν πανέμορφη!

Η σειρά παιζόταν 1988-1989
 
[EDITED - Απαγορευονται αυστηρα τα links για κατεβασμα copyrighted υλικου]
 
οκ, ξέρει κανείς αν υπάρχουν σε dvd?
 
Για την ώρα, μια ακόμη φωτό από το Πόλεμος και Αναμνήσεις. Από αφιέρωμα στην τηλεόραση του 1987, πράγμα που σημαίνει ότι τότε ξεκίνησε να προβάλλεται από την ελληνική τηλεόραση.
 
Ωραία σειρά! Ιστορία του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου άνευ διδασκάλου :D

Μέσα από την ιστορία της οικογένειας μάθαινες ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Πατέρας στρατιωτικός στο επιτελείο, ο ένας γιος στα υποβρύχια, ο άλλος στην αεροπορία, η μια νύφη εβραία, ο πατέρας έχει εξωσυζυγικό αίσθημα με ανιψιά διπλωμάτη που τον έχουν στείλει για διαπραγματεύσεις στον Στάλιν κοκ. Οπότε σχηματίζεται όλο το ψηφιδωτό. Περλ Χάρμπορ, στρατόπεδα συγκέντρωσης, ανατολικό μέτωπο, απόβαση στη Νορμανδία, Ευρώπες, Αμερικές.

Από την άλλη νύφη Σάρον Στόουν θυμάμαι ένα καυτό σορτσάκι που φορούσε, καρακουκλάρα και μου είχε κάνει εντύπωση αν φορούσανε το 40΄τόσο προκλητικά ρούχα.

Και θυμάμαι ακόμα την υποβλητική μουσική των τίτλων και μια πανέμορφη Τζέιν Σέιμουρ στον ρόλο της έτερης γερμανοεβραίας νύφης Νάταλι.
 
θα ήταν άραγε εύκολο να προσθέταμε το ''winds of war'' στον τίτλο?

μόλις το βρήκα και δε βλέπω την ώρα να το δω, θυμάμαι ελάχιστα πράγματα.

να το πω για άλλη μια φορά πόσο χαίρομαι που σας βρήκα #) είστε καταπληκτική παρέα!
 
Πόλεμος και αναμνήσεις (War and Remembrance)

Αποτέλεσε τη συνέχεια της σειράς "Οι Ανεμοι του Πολέμου" (The Winds of War 1983).Η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Χέρμαν Γουκ και περιγράφει τα γεγονότα από το Μάρτιο του 1939 που οδήγησαν στην έναρξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου έως και τον Δεκέμβριο του 1941 και πώς τα γεγονότα αυτά επηρέασαν τις ζωές των οικογενειών Χένρι και Τζάστροου. Πρωταγωνιστεί ο Ρόμπερτ Μίτσαμ ως ο πλοίαρχος Βίκτορ Χένρι του αμερικανικού Ναυτικού που τοποθετείται στο Βερολίνο πριν ξεσπάσει ο πόλεμος. Έκανε πρεμιέρα στις 6 Φεβρουαρίου 1983 στο καναλι ABC και αποτελείται από 7 επεισόδια, αργότερα ακολούθησε το sequel "War and Remembrance" (Πόλεμος και Αναμνήσεις) με τα γεγονότα από τον Δεκέμβριο του 1941 έως τον Αύγουστο 1945.

Εξοχες σειρές και οι δύο...
 
Παίζει να ήταν η πιο ακριβή παραγωγή την εποχή που γυρίστηκε! Αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω την εμμονή με τον Mitchum - δεν ήταν λίγο μεγάλος για τον ρόλο;
 
Μιας και το Πολεμος και Αναμνησεις ειναι η συνεχεια του Ανεμοι του Πολεμου, παραθετω κομματιναρθρου για το δευτερο απο το Σουπερ Μπόυ (Φλεβαρης 1984)

attachment.php
 
σειρά κινηματογραφικού επιπέδου για την εποχή της...Συγκλονιστικά τα επεισόδια με τις σκηνές στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως...
 
Οι σκηνές με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης απλά συγκλονιστικές. Γενικά φοβερή σειρά, προσεγμένη
 
Πίσω
Μπλουζα