RIO
Retro Horrormaniac
- Αντιδράσεις
- 95.792
Το θρυλικό παιδικό παιχνίδι, όπου δυο αντίπαλες ομάδες, πολεμούσαν μέχρι τελικής πτώσεως!Φυσικά, με μόνα πυρομαχικά το στόμα(ενίοτε και τα σάλια από τους απρόσεχτους)
.Έτσι, οι μεγάλοι της γειτονιάς ξεκουφαίνονταν, από τις αγριοφωνάρες των παιδιών που προσπαθούσαν να μιμηθούν τους ήχους των όπλων.Θυμάμαι χαρακτηριστικά, ένα κορίτσι που έπαιζε μαζί μας και "πυροβολούσε" κάνοντας τσικιτσικινιάου-νάου(ναι όπως το ακούτε!). Όπλα: ξύλα και παλιοσίδερα κατά προτίμηση σε σχήμα καραμπίνας.Μερίκοι και με παιχνίδια.
Αντίπαλοι: Γερμανοί με άγγλοι, ιππικό με ινδιάνους και έξτρα θεματολογίες από ταινιές, που είχαμε δει την προηγούμενη μέρα(όπως τότε που μας έψαχνε ένα μεγαλύτερο παιδί ως...Predator!!!). Αποτελέσματα: Εξαιρετικά αμφίβολα, καθώς μετά απο κάθε πυροβολισμό ακολουθούσαν τα γνωστά "εγώ σου έριξα πρώτος" , "εγώ είχα καλυφθεί" κλπ. Με αποτέλεσμα, να ξεκινάει πολλές φορές κανονική μάχη -καυγάς
. Μετά βέβαια, πάλι τα ίδια.
Ποιά ανάμνηση σας έχει μείνει από το συγκεκριμένο παιχνίδι;

Αντίπαλοι: Γερμανοί με άγγλοι, ιππικό με ινδιάνους και έξτρα θεματολογίες από ταινιές, που είχαμε δει την προηγούμενη μέρα(όπως τότε που μας έψαχνε ένα μεγαλύτερο παιδί ως...Predator!!!). Αποτελέσματα: Εξαιρετικά αμφίβολα, καθώς μετά απο κάθε πυροβολισμό ακολουθούσαν τα γνωστά "εγώ σου έριξα πρώτος" , "εγώ είχα καλυφθεί" κλπ. Με αποτέλεσμα, να ξεκινάει πολλές φορές κανονική μάχη -καυγάς

Ποιά ανάμνηση σας έχει μείνει από το συγκεκριμένο παιχνίδι;