Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Καλησπέρα παιδιά αναζητώ την συγκεκριμένη βιντεοκασέτα Πόρκυ Πίγκ. Γνωρίζει μήπως κάποιος που μπορώ να την βρω ή την έχει κάποιος ψηφιοποιημένη;
Με οδηγεί σε κανονισμούς του φόρουμ.
Έχω ψάξει στο Internet Archive δυστυχώς δεν υπάρχει.μπορεί να είναι ένα από αυτά που έχει η Warner στο ΥΤ , αλλά όχι στα Ελληνικά, ειδικά αν είναι κάποιο απο τα Β/W και δεν έχει γίνει επανέκδοση , είναι σίγουρα PD τώρα, @OP τσέκαρε Internet Archive
Έχω ψάξει στο Internet Archive δυστυχώς δεν υπάρχει.
Την είχα βρει στο Vendora αλλά δεν πρόλαβα γιατί την πήραν. Και από τότε την ψάχνω παντού. Τώρα αν κάποιος γνωρίζει κάποιο μαγαζί που να έχει ακόμα παλιές βιντεοκασέτες κινουμένων σχεδίων είμαι όλος αυτιά. Δεν χρειάζεται να μου επιτίθεστε όλοι.Και ψάχνεις εδώ μέσα μήπως το έχει κάποιος για να στο δώσει ψηφιακά ή με άλλο τρόπο δίνοντας σου κάποιο link απο κάποιο download site;
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο η δημόσια διαφήμιση / πρόταση για ανταλλαγή ή αντιγραφή οπτικοακουστικού υλικού που ενδέχεται να είναι copyrighted ή να εμπίπτει γενικότερα σε νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων
Εμ, για αυτό σου έβαλα τους κανονισμούς!
Εδώ δεν θα βρεις αυτό που ζητάς διότι είναι copyrighted με πνευματικά δικαιώματα.
Την είχα βρει στο Vendora αλλά δεν πρόλαβα γιατί την πήραν. Και από τότε την ψάχνω παντού. Τώρα αν κάποιος γνωρίζει κάποιο μαγαζί που να έχει ακόμα παλιές βιντεοκασέτες κινουμένων σχεδίων είμαι όλος αυτιά. Δεν χρειάζεται να μου επιτίθεστε όλοι.