Ο Τροχός της Τύχης (1990 ANT1)

Αγαπημένη Κρίστα..Ο "τζιπολυ" στις μεγάλες του δόξες..Νομίζω ότι απείχε παρασάγγας από τους άλλους παρουσιαστές, οι οποίοι συμπαθέστατοι μεν αλλά τελείως΄"έξω από τα νερά τους"..(Εδώ ισχύει το "έκαστος εφ ω ετάχθη" και ο Πολυχρονίου νομίζω ότι ήταν ιδανικός για τηλεπαιχνίδια..) Μιας και αναφέρθηκε, αν δεν λανθάνω, η (όντως ατυχής) προσπάθεια αναβίωσης από το Μέγκα, έγινε το 1998,με παρουσιαστή τον Γιάννη Κουρτάκη, ένα από τους 3 παρουσιαστές της νεανικής εκπομπής του καναλιού στις αρχές της δεκαετίας "το τελευταίο θρανίο" ενώ στη θέση της Κρίστας,η (ζουμερή τότε) Νίκη Κάρτσωνα..Παρεμπιπτόντως, Χρήστο, πολύ ωραίο το τελευταίο εξώφυλλο...7 μέρες tv 1990..Αυτά είναι..Τώρα είδα και το τελευταίο που προσέθεσες και επαναλαμβάνω:"Αγαπημένη Κρίστα";)
 
Το συγκεκριμένο εξώφυλλο υπάρχει στο επετειακό τεύχος του περιοδικού (για τα 900 του τεύχη) και απ'ότι διαβάζω το αναφέρει ως "τεύχος 28" που σημαίνει ότι κυκλοφόρησε...μια στιγμή να κάνει τους υπολογισμούς ο βάτραχος...γύρω στις 28 Σεπτεμβρίου 1990..

υ.γ: mhmerotategiatipino ακόμα περιμένω το 1000 τεύχος του "Τηλεράματος"... :p (βάτραχος με μνήμη καμήλας... :D )
 
Μιας και αναφέρθηκε, αν δεν λανθάνω, η (όντως ατυχής) προσπάθεια αναβίωσης από το Μέγκα, έγινε το 1998,με παρουσιαστή τον Γιάννη Κουρτάκη, ένα από τους 3 παρουσιαστές της νεανικής εκπομπής του καναλιού στις αρχές της δεκαετίας "το τελευταίο θρανίο" ενώ στη θέση της Κρίστας,η (ζουμερή τότε) Νίκη Κάρτσωνα..

Επισης θυμαμαι και Χαϊκαλη σαν παρουσιαστη,οπως και Δανη Κατρανιδη σε καποια φαση του παιχνιδιου,πιθανον να εχει αναφερθει βεβαια..
 
Το Τηλεραμα ΘΑ σκαναριστει οταν μπω αποθηκη (και δεν θα μπω αμεσα, τωρα ακομη μαζευω και σκαναρω απο τη δουλεια μου, οταν εξαντληθει το υλικο που δεν...τοτε θα στραφω σε αυτο που εχω μες στα ποδια μου!). :) Ευχαριστω για τις πληροφοριες!
 
Πώπω...Με βλέπω να καταλήγω έτσι..http://myfrog.ca/images/kids_max.gif περιμένοντας το σκανάρισμα... :p Να'σαι καλά!Μακάρι να είχα και περισσότερες! :)
 
Πώπω...Με βλέπω να καταλήγω έτσι..
kids_max.gif
περιμένοντας το σκανάρισμα... :p Να'σαι καλά!Μακάρι να είχα και περισσότερες! :)

kids_max.gif
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μου άρεσε αυτό το τηλεπαιχνίδι! Σκέτη σπαζοκεφαλιά! Μου άρεσε να βλέπω τον τροχό να γυρίζει καθώς και τα γράμματα που εμφανίζονταν στον πίνακα του παιχνιδιού και σχημάτιζαν τις λέξεις.
 
Απο τα αγαπημενα μου... Ισως το πιο αγαπημενο τηλεπαιχνιδι απο την ιδιωτικη, και βεβαια μονο με G-Poly. (Με Χαικαληδες και σια επεσε το ενδιαφερον αποτομα, ισως εφταιγε και το οτι εβγαιναν και αλλα παιχνιδια τοτε και αρχισε να φθειρεται καπως ο Τροχος).

Θυμαμαι που το βλεπαμε οικογενειακως πολλες φορες, κι ενω ολοι κοιταγαν το 'παζλ', το δικο μου βλεμμα ηταν καρφωμενο στα ποδια της Κριστας.... Τι γυναικαρα ηταν αυτη... (εγω εμπαινα στην εφηβεια τοτε). Και σχεδον παντα εβγαινε με κοντη φουστα...

Θυμαμαι επισης το καμακι που της εκανε ο G-Poly (παντα ευπρεπες καμακι και καλογουστο, ηταν πολυ χιουμοριστας ο ατιμος).

Το πηραμε και σε επιτραπεζιο (οπως πολλοι), και πρεπει να το'χω ακομα...
 
[edit] Christos1977gr αν έχεις την καλοσύνη ανέβασε ένα μικρό απόσπασμα 2-3 λεπτών. Ολόκληρη η εκπομπή υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα (ANT1) οπότε και το λινκ αφαιρέθηκε. [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
θανος είπε:
ωραιο παιχνιδι ειχαμε παει καποτε με την μητερα μου κοινο και παρολο που δεν κραταγε πολυ ωρα το γυρισμα ηταν μεγαλο και μου εκανε εντυπωση
Κι εγώ είχα πάει με τη μητέρα μου και ήμουν στο κοινό σε ένα επεισόδιο του 91. Θυμάμαι τον μεγάλο τροχό να γυρίζει, τον απίθανο, πάντα στην πρίζα Πολυχρονίου και έναν τύπο που μας διασκέδαζε στα διαλείμματα με ωραία ανέκδοτα, δεν θυμάμαι πώς τον έλεγαν!
 
Ωραίο τηλεπαιχνίδι, μακάρι να ξαναπαιζόταν στην ελληνική τηλεόραση.Mhmerotategiatipino που το ξετρύπωσες αυτό το ντοκουμέντο?
 
Περιοδικό ΓΑΜΟΣ, τεύχος άνοιξη-καλοκαίρι 1994, εκεί ανακάλυψα φωτογράφιση των μοντέλων: Μπαλατσινού, Κουλιανού, Καγιά (ανήλικη! :ρ ) και Μενεγάκη!
 
Ξέρει κανείς που μπορω να βρω επεισοδεια με τον Πολυχρονιου απο 1990?
 
SBerdesis είπε:
Ξέρει κανείς που μπορω να βρω επεισοδεια με τον Πολυχρονιου απο 1990?
Kαλησπέρα και καλωσόρισες! :)

Μόνο αν ανέβουν στον official ιστότοπο του καναλιού (Ant1 WebTV).

Αλλιώς, και να τα έχει κάποιος, δεν επιτρέπεται να τα διαμοιράσει, καθώς είναι υλικό που υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα! ;)
 
Με αφορμή την εκπομπή,είχαν κυκλοφορήσει και 2 μουσικές συλλογές,το 1991 και 1992 με επιτυχίες της εποχής,με τίτλο "Ο τροχός των επιτυχιών"
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
χα χα όντως thebest20, best of για οτιδήποτε έφτιαχναν τότε τα κανάλια! Μεγάλες αρπαχτές λέμε! Διπλοτριπλοτετραπλό-βινύλια και δεν συμμαζεύεται. Πάντως ο Κώστας Πολυχρονίου από τους καλύτερους παραγωγούς ever. Εκατομμύρια δίσκοι! Έκανε πρόσφατα ΚΑΙ διαδικτυακό ραδιόφωνο, δεν ξέρω αν συνεχίζει.
 
nasospakos μαλλον "Γιωργος Πολυχρονιου" ηθελες να γραψεις :)
 
Γιώργο τον λένε τον Πολυχρονίου!Όσο για τα άλλα συμφωνώ,αλλά τη στιγμή που ο κόσμος δεν είχε χρήματα να παίρνει πολλούς δίσκους,προτιμούσε να πάρει μία συλλογή με επιτυχίες κοντά στις γιορτές!!!!!Ακόμα και μέχρι πριν μερικά χρόνια κυκλοφορούσαν στα δισκοπωλεία συλλογές με επιτυχίες σε τιμές άνω των 20 ευρώ.Βέβαια και σήμερα κυκλοφορούν καθιερωμένες συλλογές που βγάζει η κάθε εταιρεία,αλλά βγαίνουν με εφημερίδες.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα