Πόσα θές να μας τρελάνεις (1987)

video80

RetroMasteR
Joined
2 Φεβ 2009
Μηνύματα
1.125
Αντιδράσεις
194
Βλέποντας το τελευταιο διαστημα το συγκεκρημένο φορουμ να έχει νεκρώσει εντελώς και να έχει παρει την κάτω βόλτα ,βαζω αυτό το νέο θέμα για να ζωντανέψει λιγάκι ,αντε να δούμε.

Βιντεοταινία πολύ περιεργη ,χωρίς να θελει να περάσει καποιο μυνημα ουτε φυσικά έχει δάφνες ποιοτητας ,με την Νατασσα Γερασημίδου ,οπου παρακολουθείτε τουλάχιστον απο τους φαν του είδους ευχάριστα.

Μια γυνέκα ετοιμάζετε για το γάμο της ,ο μνηστηρας της αστυνομικός ,κανει ολες τις ετοιμασίες στο σπιτι της με τη μανα της και διαφορες φιλες ,οσπου την στέλνει η μανα της έξω στα μαγαζια να αγοράσει καποια πραγματα ,εκει σε καποιο μαγαζί που πιγε να αγοράσει τούλι γινετε ένα ατυχημα και παθένει αμνησία ,απο κεινο το σημειο η προταγωνήστρια μας μπλέκει σε διαφορες κομικές περιπέτειες ,χανετε σε νοσοκομεια κανοντας την καθαρήστρια ,μετά μπένει σε καποιο θέατρο τυχαια και συμετέχει σε οντισιον ,μετα απο αυτό κανει τον αντρα και ποιανει δουλεια σερβιτόρου ,φεύγει κακήν-κακώς ,βρήσκει καταφύγειο σε ενα παρκο ,κάθετε δίπλα της μια κοπέλα ,οι δικοι της την κοινηγάνε ,αναγκαζετε να αποκαλυφθει οτι ειναι γυνέκα ,γιατί ερχονται οι αγιεμενοι συγγενεις να σκοτοσουν τον γκομενο!, μετά κανει την τσιγγάνα ,βγένει στην τηλεώραση καταλήγει ξανα στο νοσοκομείο αυτή τι φορά κανοντας τη χειρούργο!,παραλληλα ο μνηστηρας της την ψάχνει στους δρόμους της Αθήνας.

Η βιντεοταινία έχει αισιο τελος ,τελιώνει (με τι άλλο) το γαμο αυτής της γυνέκας!

Εχει πεχτεί πολλές φορές απο τους σταθμους αλτερ και τηλεάστη ,προσπάθησα να την βρώ σε καποια βιντεοκλάμ αλλά δεν την βρήκα.

Εαν καποιος φίλος την έχει δει και του άρεσε ,μπορεί να ποστάρει!
 
Το σενάριο μου θυμίζει μια ταινία του αείμνηστου Θ. Βέγγου. (αν και από την περιγραφή του σεναρίου μοιάζει να είναι σχεδόν πιστό remake εκείνης της ταινίας)
 
Δεν το είξερα οτι ειπήρχε παρομοια ταινία του βέγγου ,βέβεα πολλές βιντεοταινίες ειναι εμπνευσμένες απο της παλιές ασπρομαυρες ελληνικές ταινίες. 2 οι ερωτήσεις μου αγαπήτέ φίλε :

1)Εχεις δει την ταινία?

2)Θα ειθελα να μου πεις ποια ταινία του Βέγγου εμοιαζε στο σεναριο (έχει ενδιαφέρον τουλαχιστον για μένα).

Αν και δεν συνηθίζω να βλέπω παλιο ελληνικο κινηματογράφο ,αυτό μπορεί να το δώ!
 
Video80, το σεναριο βασιστηκε μαλλον στο "Τρελλος, Παλαβος και Βεγγος"...
 
Βρήκα την ταινία σήμερα σε εξώρμηση σε καποια video-clubs ,περιμένο με αγωνία να ποστάρει το (σπάνιο) εξώφυλλο της ο φίλος Θάνος...
 
λοιπον μετα την τρομερη εξορμηση χθες σε βιντεοκλαμπ της παρακμης με τον φιλο video 80 που τον ευχαριστω για την πρωτοβουλια να παμε μαζι και αν και σταθηκα ατυχος γιατι την ταινια που ψαχνω εναγωνιος χρονια υπηρχε μονο το εξωφυλλο γιατι ειχε χαλασει να το εξωφυλλο της τρομερης ταινιας με την νατασσα γερασιμιδου
attachment.php
attachment.php
 
Τι να πώ!!! Απλά μια μεγάλη στιγμή. Εξώφυλλο οπου πριν απο μερικά χρόνια δεν πιστευα οτι υπήρχε!

Thank you Θάνο!
 
Πίσω
Μπλουζα