Πόσα λεφτά έχετε ξοδέψει για gaming γενικά; (στο περίπου)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
πολυ ωραιο ξεθαψιμο κι αυτο! ας πω κι εγω τα δικά μου:

NES + mario bros. 5000δρχ

GB classic x3 + 6 games + καλώδιο σύνδεσης

SNES (30-35.000δρχ) + 11 games (22.900δρχ/game) + 4 περιπου controllers (10.000δρχ/controller) + καλώδιο scart

MD + 2 controllers + 1 game

Ν64 x2 + 7 games + 2 controllers + Memory Pak

PSX + chip + 150 games + 2 controllers + 3 Memory Cards + Καλώδιο RGB

GC + 3 games + Memory Card

GBA + 5 περιπου games

PS2 + chip + 50 περίπου games + memory card

+περιοδικό games (σχεδον απο το ξεκίνημα)

+περιοδικό gamepro

+ενοικιασεις παιχνιδιων απο videoclub

σε συγκριση με αλλους δεν πρεπει να βγαινουν πολλα χρηματα.. ισως 2-3000 ευρω

telonio είπε:
Φαντάζομαι μετράς το κόστος της κάθε κονσόλας στην αρχική της τιμή σωστά;
Όχι απαραίτητα, καθώς τα ρετρό τα αγόρασα τα τελευταία χρόνια με το Multi Mega να είναι το πιο ακριβό κομμάτι. Επίσης για μερικά παιχνίδια έχω δώσει 3ψήφιο αριθμό χρημάτων.

Είπα και εγώ γιατί πριν μερικά χρόνια έβρισκες gameboy και game gear με 40-50 ευρώ για το καθένα μαζί με προίκα. Το saturn και το Ν64 έπαιζαν άνετα κάτω από 100 το καθένα. Το multimega πολύ σωστά, ήταν πάντα ακριβό και ήταν από τις ελάχιστες κονσόλες που δεν είχα στην συλλογή μου με κονσόλες. Για τα παχνίδια πάω πάσο. Προσωπικά ότι παιχνίδι είχα ήταν μαζί με τις κονσόλες που αγόραζα. Για παράδειγμα θυμάμαι το dreamcast το είχα αγοράσει από έναν άγγλο και μαζί είχε 15 αυθεντικά παιχίδια.

Θυμάμαι τα cartridge του neo geo έπιαναν πάντα (και πιάνουν) πολύ υψηλές τιμές. Φαντάζομαι θα υπάρχουν και παιχνίδια σε άλλες κονσόλες με αντοίστιχες τιμές, σωστά;

telonio είπε:
Είπα και εγώ γιατί πριν μερικά χρόνια έβρισκες gameboy και game gear με 40-50 ευρώ για το καθένα μαζί με προίκα. Το saturn και το Ν64 έπαιζαν άνετα κάτω από 100 το καθένα. Το multimega πολύ σωστά, ήταν πάντα ακριβό και ήταν από τις ελάχιστες κονσόλες που δεν είχα στην συλλογή μου με κονσόλες. Για τα παχνίδια πάω πάσο. Προσωπικά ότι παιχνίδι είχα ήταν μαζί με τις κονσόλες που αγόραζα. Για παράδειγμα θυμάμαι το dreamcast το είχα αγοράσει από έναν άγγλο και μαζί είχε 15 αυθεντικά παιχίδια.
Θυμάμαι τα cartridge του neo geo έπιαναν πάντα (και πιάνουν) πολύ υψηλές τιμές. Φαντάζομαι θα υπάρχουν και παιχνίδια σε άλλες κονσόλες με αντοίστιχες τιμές, σωστά;
Του NEO GEO λογικό να πιάνουν τέτοιες τιμές αφού είναι σαν να αγοράζεις το ίδιο το ηλεκτρονικό. Βασικά κάποια κομμάτια που θεωρούνται σπάνια (ανεξαρτήτως ποιότητας) πιάνουν από 100-200 ευρώ. Και μιλάω πάντα για πλήρη κομμάτια με κουτί, manual και inner tray όπου υπάρχει. Τέτοια μόνο αγοράζω και οι τιμές είναι σε μερικούς τίτλους πολύ υψηλές.

Δε θέλω να υπολογίσω ούτε στο περίπου,μου αρέσει να βλέπω με αριθμούς τη συλλογή μου και όχι με τα χρήματα.Συμφωνώ με τους περισσότερους ότι κι εγώ έχω ξοδέψει αμέτρητα χρήματα για κάτι που αγαπώ πολύ και θα συνεχίσω να το κάνω :)

Αρκετά που αν τα χα τώρα θα αγόραζα ένα πολυτελές αυτοκινητάκι που λέει ο λόγος. Ποτέ μου όμως δεν τα μετάνιωσα γιατί που χάρισαν όμορφες παιδικές αναμνήσεις.

Όχι τόσα όσο έχω ξοδεύει για να αγοράζω μηχανηματάκια παντός είδους :P

Πίσω
Μπλουζα