Πόσες φορές ήταν τα καινούρια σας παιχνίδια ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ?

Perseas

Retro Member
Joined
24 Ιαν 2008
Μηνύματα
123
Αντιδράσεις
28
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Δεν ήταν πολύ σπαστικό? Το αγόραζες όλο χαρά και ήταν χαλασμένο/σπασμένο/ελαττωματικό ή έλειπε κάτι από μέσα!

Η αλήθεια είναι ότι τα ελληνικά παιχνίδια υστερούσαν λίγο σε αξιοπιστία.

Χαρακτηριστικά θυμάμαι:

Την αρένα των εξωγήινων - χαλασμένη

Το επιτραπέζιο cluedo - έλειπαν διάφορα

Τον ΚΙΤΤ 5 ταχύτητες - δεν έκλεινε το βαλιτσάκι
 
Χμ.... Ήμουν τυχερός γιατί δεν είχε τύχει ποτέ να έχω ελλατωματικό παιχνίδι αν και πήρα σίγουρα αρκετά παιχνίδια στην εποχή μου..!! Παρ όλα αυτά όντως αυτό που ανέφερες συνέβαινε πολύ συχνά στα παιχνίδια της el greco και της lyra μιας και τότε τα παιχνίδια ουσιαστικά ήταν χειροποίητα, δηλαδή από ανθρώπινα χέρια μαζί με ανθρώπινες παραλείψεις και λάθη,..!!!! Εγώ πάντως σίγουρα θυμάμαι στα playmobil της lyra ότι άλλο έδειχνε στο κουτί κι άλλο έβρισκα μέσα..!!!! Πίκρα μεγάλη..!
 
Στο Master Mind έλειπαν κομμάτια.

Στο Stratego δεν είχα όλους του Σαμποτερ και τις βόμβες οπότε κάθησα και τα ζωγράφισα. Στο ίδιο παιχνίδι τα πιόνια από το καλούπι δεν είχαν βγει σωστά με αποτέλεσμα να μην στέκονται :(
 
O λευκός power ranger που είχα αγοράσει και είχε projector που έδειχνε κάποιες εικόνες σαν slides στον τοίχο!!!!!!!!Λοιπόν χάλασε μετά από λίγη ώρα αφού τον αγόρασα και δεν δούλευε ο projector!Μετά τον είχα μόνο για να παίζω!Τώρα κοιμάται στο πατάρι μαζί με τους υπόλοιπους!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν χρειαζόταν να αγοράσω χαλασμένα παιχνίδια γιατί πολύ απλά τα χαλούσα από μόνος μου. Οι γονείς μου ακόμη έχουν να το λένε που μια φορά μου έφεραν έναν ΚΙΤΤ που μόνο καφέ δεν έκανε που λένε και του΄"έβγαλα τα μάτια" μέσα σε 2 ώρες.
 
Και μενα με ειχαν φερει δωρο τον KITT με της 5 ταχυτητες και δεν εκλεινε το βαλιτσακι.
 
Ένα όπλο σαν αστροπίστολο, που έπρεπε όταν πατάς την σκανδάλη να βγάζει ήχους σαν λέιζερ. Αλλά δεν. Επίσης έναν αυτοκινητόδρομο, που όσο και αν προσπάθησα, τα αυτοκινητάκια δεν το κούναγαν από την θέση τους...
 
Πίσω
Μπλουζα