Πόσες ώρες την ημέρα παίζετε video games;

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.323
Αντιδράσεις
5.920
Λοιπον αλανια ποσες ωρες την μερα ασχολειστε με τα αγαπημενα μας videogames;Eγω λογο της δουλειας μου που δουλευω ολη μερα σχεδον παιζω 2 ωρες καθε μεσημερι που ειναι το στανταρ και μετα το βραδυ οταν ειμαι σπιτι απο της 11 η 12 μεχρι ωσο παει.Και 3 ωρες να κοιμηθω δεν εχω προβλημα :D
 
Αν δεν κοιμηθεί το παιδί παιχνίδι δεν έχει. Καθημερινά θα έλεγα από 0 εώς κανένα 2 (σπάνιο πράγμα). Το Σάββατο όμως είναι αφιερωμένο στο adventuring. Από τις 11 το βράδυ μέχρι να κλείσουν τα μάτια μου ή της D@redevil :D :D :D
 
αναλογα την μερα και την δουλεια.. Κυριακες παιζω 3-5 ωρες σιγουρα. Καθημερινες απο 1-2 ωρες αναλογος. Υπαρχουν και μερες βεβαια λογω δουλειας δεν προλαβαινω και οταν γυρναω σπιτι ειμαι dead και προτειμω να βγω μια βολτα με φιλους να χαλαρωσω .
 
Τη μέρα? Χμ! Θαρρώ πως εξαρτάται τη μέρα! ;)

Όπως ειπώθηκε, τα Σάββατα είναι adventure nights! Πιο πριν παίζουμε κανένα Bubble για "ζέσταμα"! (τουλάχιστον μέχρι να πατήσει το escape η Kambia! :D )

Τώρα, μπορεί να είναι από καθόλου, έως και ώρες ολάκερες - γι' αυτό λέω πως εξαρτάται τη μέρα!....

Συνήθως τα καλοκαίρια που είμαι πιο "light" από υποχρεώσεις, αφιερώνω από 30' μέχρι και 2 ωρίτσες! :)
 
Εξαιρώντας τις μέρες που έχουμε τουρνουά Kick Off 2, θα έλεγα κατά μέσο όρο 7-10 ώρες την εβδομάδα.
 
Μερικές φορές, όταν μουλαρώνω γιατί δε τραβάει το παιχνίδι μπορεί και ολόκληρη μέρα (Σαββάτο, GT5).
 
Εξαρτάται. Χθες πρόλαβα και έπαιξα κανένα 20λεπτο Fifa στο DS...
 
1 με 1,30 το πολυ μονο αμα κολησω πουθενα μπορει κ 3ωρο.
 
Χμ. Σήμερα έχω κλείσει 6ωρο. Έχω και το Theoritiko να με πρήζει "ρε *μπιπ* τι στο διά.... όλο μέσα στο live είσαι, δεν κοιμάσαι.... "

Κατά μέσο όρο 5 με 9 ώρες τη μέρα, τα Σάββατα κανά 4ωρο και τις Κυριακές μπορεί να κλείσω και 10. Τις καθημερινές εξαρτάται από το καιρό, αν έχει κανά παλιόβροχο ξεκινάω από τις 7 και μισή το πρωί, αν έχει καλό καιρό μόλις γυρίσω από τα βουνά. Στάνταρ ξυπνάω μαζί με τη σύζυγο 5 και μισή, κανά χάζεμα στο net μέχρι να φύγει (στάνταρ πολλά από τα πρώτα posts του πρωινού είναι δικά μου αν έχω όρεξη) και μετά βουρ στο παιχνίδι.

(Τις πρώτες μέρες του Skyrim έκλεισα 20 ώρες παιχνιδιού, δεν το είχα ξανακάνει ποτέ) .

Με την αλλαγή πορείας και την υιοθέτιση του 360 οι ώρες έχουν αυξηθεί επί 2 τουλάχιστον.

Όταν είμαι για δουλειά Καλαμάτα παίζω όλη νύχτα στο μαγαζί, εκεί μπορεί να κλείσω και 30 ώρες παιχνιδιού χαλαρά σε δυο μέρες. Άλλωστε το μαγαζί ανήκει σε αγαπημένο μου θείο, λόγο δεν δίνω σε κανένα. Τις καθημερινές δουλειά γιοκ, είμαι σε δύσκολη ηλικία για άγχος.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Tι εννοεις "μολις γυρισω απο τα βουνα"? παραμασχαλα το λαπτοπ και gaming στη φυση? δεν το επιασα! LOL
 
Μένω 5 λεπτά με τα πόδια από πρόποδες Υμηττού. 4 φορές τη βδομάδα ανεβαίνω πάνω, ανάλογα με τα κέφια μπορεί λίγο, μπορεί να περάσω και κάτω από την Ατιική Οδό (εκεί δεν πάω μόνος μου αν πέσεις την έκατσες δεν πιάνει ούτε κινητό) . Φεύγω 7 και γυρίζω 10 με 12 το μεσημέρι. Αν δεν το έκανα αυτό θα ήμουν 145 κιλά χαλαρά.

Τα προς το "ζην" βγαίνουν από το μαγαζί, άλλωστε λόγω δουλειάς δεν κυκλοφορώ έξω για καφέδες ποτά και ξενύχτια, οπότε τα φέρνω βόλτα μια χαρά. Αθήνα δουλειά δεν με ενδιαφέρει να βρω, 12ωρα με 450 ευρώ, no thanks, προτιμώ να παίζω με τις κονσόλες μου.

Σε λειτουργία έχω 360, PS3, Wii, Cube, Xbox origonal, PS2, SNES, PSvita, PSP (αυτό το κουβαλάω πάντα μαζί μου) οπότε μόνο από επιλογές δεν πάσχω!!!!!!! Βγαίνει 9ωρο άνετα καθημερινά.

----ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ----

Ban me! Ξέχασα το Dreamcast..... Πω πω γερνάω..... :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Γεια σου ρε γιωργο αλανι gaming και ξερο ψωμι.Γιαυτο σε παω με χιλια :D
 
metalcandyman είπε:
Γεια σου ρε γιωργο αλανι gaming και ξερο ψωμι.Γιαυτο σε παω με χιλια :D
Αμοιβαία τα αισθήματα paoki!!!! 4 ώρες ύπνο θέλω τη μέρα (λόγω ηλικίας ε; ) τον υπόλοιπο χρόνο λιώνω, μπορεί να παλιώνω. 1 με 5 και μισή κάθε μέρα φτάνουν πιστεύω. Άλλωστε λόγω μαγαζιού, έμαθα να κοιμάμαι ελάχιστα.
 
Εγω μπορει να μην προλαβω να παιξω αρκετες ημερες και αλλες να παιξω και πανω απο 3 ωρες. Εντελως τυχαια.

Τα ΣΚ δεν παιζω πολυ, εχω να βγαλω τη μηχανη, να παω για ψωνια, να βγω το βραδυ, να παω πρωι-πρωι για εντουρο και αλλα τετοια απαραδεκτα.
 
1-2 ώρες την εβδομάδα ΤΟ ΠΟΛΥ! :D

Αλλα βλέπω πολλές ταινίες, συνήθως μία την ημέρα. Οχι ότι δεν είμαι παιχνιδάς όμως. Καθε που βγαίνει Max Payne/Lara croft/Medal of honor/Call of duty ή κανενα adventurάκι, δεν ηρεμώ αν δεν το τελειώσω. Κι όταν το τελειώσω, το πολύ 2 ώρες τη βδομάδα παλι :p .
 
Εγώ έχω περάσει από διάφορα στάδια gaming με την παρακάτω σειρά

Στάδιο Νο1 : Λιώσιμο διάρκειας 3ων ετών

Στάδιο Νο2 : Πλήρης Αποχή διάρκειας 3ων ετών

Στάδιο Νο3 : Κάψιμο διάρκειας 6ετών

Στάδιο Νο4 : Παίζω μόνο κάθε Παρασκευή βράδυ Fifa 2011 online για περίπου 3εις ώρες και κάποια βράδια (καθημερινές) κυρίως sensible soccer στην καμπίνα μου

Το ομολογώ .... δεν πρόκειται να καταφέρω να ξαναγίνω gamer.
 
Θα μου επιτρέψεις να κανω ενα καλοπροαίρετο αστείο ε;

dkssprs είπε:
Εγώ έχω περάσει από διάφορα στάδια gaming με την παρακάτω σειράΣτάδιο Νο1 : Λιώσιμο διάρκειας 3ων ετών

Στάδιο Νο2 : Πλήρης Αποχή διάρκειας 3ων ετών

Στάδιο Νο3 : Κάψιμο διάρκειας 6ετών

Στάδιο Νο4 : Παίζω μόνο κάθε Παρασκευή βράδυ Fifa 2011 online για περίπου 3εις ώρες και κάποια βράδια (καθημερινές) κυρίως sensible soccer στην καμπίνα μου

Το ομολογώ .... δεν πρόκειται να καταφέρω να ξαναγίνω gamer.
Το πιο πανω το μεταφράζω ως εκσής;

Στάδιο Νο1 : μολις είχα κλείσει τα 20 και είχα άπειρο χρόνο

Στάδιο Νο2 : το Μαράκι μού είχε φάει όλο το χρόνο μου, μεγάλος έρωτας....

Στάδιο Νο3 : μου πήρε 6 χρόνια να ξεπεράσω το δεσμό με το Μαράκι, μετά γνώρισα τη Σάσα και στο τελος παντρευτήκαμε

Στάδιο Νο4 : Με 2 παιδιά πλέον, η συμφωνία με τη Σάσα είναι 3ωρο παιχνίδι κάθε Παρασκευή βράδυ ΑΦΟΥ εκείνη εχει παει βόλτα με τις φίλες της και πού και πού με αφήνει να παίζω κανα βραδάκι με την καμπίνα μου....

Το ομολογώ.....το'χω μετανιώσει που παντρεύτηκα

:D :D:D:D:D
 
Εγω παντως ουτε σταματησα και ουτε θα σταματησω να παιζω ποτε videogames κυριως τα αγαπημενα μου arcades.Δυστηχως οι δουλεια μου δεν εχει αδειες,γιορτες,σαββατοκυριακα κτλ γιαυτο αναγκαζομαι να παιζω απο της 11,12 το βραδυ και μετα και αμα με την δωσει βγαινω εξω 3,4 το πρωι οτι μερα και να ειναι και ανοιγω κατευθειαν το πρωι το μαγαζι στης 8.Δεν με νοιαζη ο υπνος και 3 ωρες με φτανουν.Και θα επαιζα και πιο πολλες ωρες αλλα υπαρχουν και αλλες αγαπες οπως η ΠΑΟΚΑΡΑ,το γηπεδο και οι εκδρομες,οι γυναικες,τα ξενυχτια,το ξερο για το βουνο και το TTR 600 για καμια σουζα στο δρομο ετσι να ξε_ _ _ _ _ _ _ _ε :D Αrcades και τα μυαλα στα καγκελα :cool:
 
Γεια σου ρε Bill αρχοντα...
 
Γεια σου φιλε DREDD με την φοβερη καμπινα.Συνεχεια θα στο λεω να ξερεις :D Μαρεσει σε ποσοστο 99.9% αν ειχες και τον μοχλο αριστερα θα με αρεζε 100% :D
 
Πίσω
Μπλουζα