Πώς χρονολογείτε τα παιχνίδια σας και πώς ανακαλύπτετε την προέλευσή τους;

spirtoulis

RetroMasteR
Joined
17 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.296
Αντιδράσεις
180
Με ποιους τρόπους βρίσκετε την χρονολογία κατασκευής και διανομής του παιχνιδιού σας. Εκτός βέβαια από τη χρήση των αναμνήσεων σας. Και αν δεν ξέρετε το ονομά του κλπ πως ανακαλύπτεται την ιστορία του?Εγώ χρησιμοποιώ το ίντερνετ.
 
Ιντερνετ και εγώ!Ότι ψάχνω γενικά να βρώ απο παιχνίδια που έχω χάσει το ebay έχει βοηθήσει αρκετά!γράφω αρχικά στο google για πράγματα που δέν θυμάμαι ακριβώς τις ονομασίες και μετά το ψάχνω να το βρώ ξανά γιατί τα πιό πολλά μου τα πετάξανε! :( απο χρονολογία δεν ασχολούμαι και τόσο...πιο πολύ με ενδιαφέρει να το βρώ αν ήταν κάτι που έχει 'χαραχτεί' στην μνήμη μου! :) ρίξτε μια ματιά στο πόστ που έκανα μήπως και θυμάται κανενάς η έχει κάτι δαχτυλίδια νεκροκεφαλές! :D
 
Πραγματικά στο ebay βρίσκεις πολλά παλιά παιχνίδια που δεν υπάρχουν στα καταστήματα.
 
Εμένα μου αρέσουν γενικώς τα παιχνίδια της δεκαετίας του 80. Με τα παιχνίδια του εξωτερικού βρίσκεις εύκολα άκρη,αφού υπάρχουν ακόμη και βιβλία. Για τα ελληνικά παιχνίδια φυσικά η νούμερο 1 πηγή είναι το retromaniax. Σε παιχνίδια που δεν βρίσκω εδώ κοιτάω για διαφημίσεις εξωτερικού κάποιες φορές,η ελ γκρέκο εξήγαγε τα παιχνίδια της και έχω πετύχει κανά δύο διαφημίσεις.
 
Πίσω
Μπλουζα