Ράδιο ντεντέκτιβς / Οι Ατρόμητοι (Les Intrépides)

thebest20

RetroMuseum GateKeepeR
Joined
24 Ιαν 2008
Μηνύματα
3.961
Αντιδράσεις
447
Ράδιο ντεντέκτιβς / Οι Ατρόμητοι (Les Intrépides, 19??-??), ΕΤ2


Πρεμιέρα: ?? 1996


Δεν ήξερα που να το βάλω γιάυτό το τοποθέτησα εδώ.Η σειρά ήταν με 2 15χρονα παιδιά τον Tom και τη Julie και ανακάλυπταν μυστήρια!Πχ σε ένα επεισόδιο είχαν κρύψει ένα κοριτσάκι μέσα σε ένα μπαούλο και το βασάνιζαν,αλλά το μπαούλο είχε διπλό πάτο (κάτι σαν το μαγικο κουτί στο τσίρκο των playmobil).Η σειρά ήταν γαλλική με αγγλικούς υπότιτλους!Είχε και άλλο κύκλο όπου τα παιδιά ήταν μεγαλύτερα.Βασικά στη Ελλάδα ήταν καθημερινή και κράτησε γύρω στον 1 χρόνο,ενώ στη Γαλλία ήταν εβδομαδιαία και θα κράτησε γύρω στα 4-5 χρόνια!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τη θυμάμαι κι εγώ αυτήν τη σειρά, νομίζω την έλεγαν "οι ατρόμητοι"! Αλήθεια, ξέρεις ποιός είναι ο πρωτότυπος τίτλος? :)
 
Μάλλον λες άλλο,"Ραδιο ντεντεκτιβς" λεγόταν στα ελληνικά.Όσο για τον πρωτότυπο τίτλο δεν τον γνωρίζω!!!!!!!!!Οι ατρόμητοι που λες ήταν άλλη σειρά!
 
χμ, φαίνεται θα τα μπέρδεψα... γιατί νομίζω και στους στρόμητους είχε ένα επεισόδιο με ένα μπαούλο σε ένα τσίρκο, ή κάτι τέτοιο... :p πάντως στους ατρόμητους τα παιδιά ήταν ραδιοερασιτέχνες, και ο μπαμπάς τους ήταν εφευρέτης!
 
τώρα που το λες κάτι θυμάμαι και από ατρόμητους.Στους ραδιοντεντέκτιβς το μπαούλο ήταν σε σπίτι!
 
Την σειρά την έβλεπα καθημερινά στη 1 νομίζω στην ΕΡΤ ένα καλοκαίρι. Αν λέμε για την ίδια, επρόκειτο για μια παιδική σειρά καναδικής παραγωγής. Ο original τίτλος ήταν Les Intrépides και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.
 
ναι,μπράβο!την έδειχνε ένα καλοκαίρι που είχα τελειώσει τη δευτέρα δημοτικού!!!!!!!!!
 
Τρομερή σειρά, σήμερα την έψαχνα...

Απ' ότι θυμάμαι και αυτή, "Οι Ατρόμητοι" λεγόταν, στην ΝΕΤ. (καμία σχέση με τα Αργεντίνικα της ΕΤ1)
 
Θυμάμαι το έβλεπα καλοκαίρι του 1996 στην ΕΤ2

Και οι τίτλοι έναρξης

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=juKTMSkqvrY]YouTube - GΓ©nΓ©rique de Les IntrΓ©pides
 
πωωωωωωωωω τι ειπες τωρα! το εβλεπα καθε μεσημερι! μαλιστα θυμαμαι σε "νεοτερους" κυκλους, τα παιδακια αυτα ειχαν μεγαλωσει και οδηγουσαν και σκουτερ λολ.

φοβερη σειρα!
 
Nαι, αυτή ήταν η 2η σεζόν με αυτή την έναρξη!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=yu1-lJMF8Ng]YouTube - Les intrepides saison 2
 
Ράδιο ντεντέκτιβς λεγόταν στην πρώτη σεζόν και στη δεύτερη ατρόμητοι. Ήμουν 12-13 και παρακολουθούσα τη σειρά με μεγάλο ενδιαφέρον λόγο του σταθμού που είχαν! Μου φαινόταν απίστευτο! Κάποια στιγμή το συζήτησα με έναν μεγάλο(!) και μου χάρισε έναν πομπό με τον οποίο ακουγόμουν στο διπλανό σπίτι! Αυτή ήταν η αρχή... Εδώ και 15 χρόνια περίπου, το ραδιόφωνο είναι η ζωή μου και η αφορμή είναι αυτή η σειρά!!
 
πω! Βρέθηκα εδώ ψάχνοντας πληροφορίες για αυτή τη σειρά! εγώ θυμάμαι να την παρακολουθώ στο δημοτικό και την θυμάμαι ως "Ατρόμητοι". Δυστυχώς μέχρι σήμερα έβρισκα πληροφορίες μόνο για την άλλη σειρά με το ποδόσφαιρο.
 
Αγαπημένη σειρά. Θυμάμαι πρώτη σεζόν είχαν ποδήλατα. Την δεύτερη μηχανάκια. Έχασα το φινάλε και δεν ξέρω πως τέλειωσε
 
Πίσω
Μπλουζα