Ρένα να η ευκαιρία! (1980)

BETTY BOOP

Official *GOD* of RetRo
Joined
25 Απρ 2010
Μηνύματα
9.316
Αντιδράσεις
6.272
Ρένα να η ευκαιρία! (1980)


Retrohttp://www.retrodb.gr/wiki/index.php/%CE%A1%CE%AD%CE%BD%CE%B1_%CE%BD%CE%B1_%CE%B7_%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B1db:


Κωμωδία σε σκηνοθεσία Κώστα Καραγιάννη με τους Ρένα Βλαχοπούλου, Δημήτρη Καλλιβωκά, Μαίρη Ραζή, Τόλη Πολλάτο, Λάκη Κομνηνό, Κώστα Ρηγόπουλο, Νίκο Βανδώρο και άλλους.

Η Ρένα (Ρένα Βλαχοπούλου), μια φτωχή μοδίστρα, κερδίζει 20.000.000 δρχ σε λαχείο αλλά ξαφνικά χάνει τοτυχερό δελτίο (το τρώει ένα μωρό στο πάρκο). Ξαφνικά γίνεται το πρόσωπο της ημέρας και μια διαφημιστική εταιρεία σπεύδει να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητά της. Ο Φαίδων (Λάκης Κομνηνός), ένας γοητευτικός υπάλληλος της εταιρείας αυτής, με πρόσχημα την είσοδο της Ρένας στην καλή κοινωνία, της τρώει τα λεφτά που κερδίζει από τις διαφημίσεις,αλλά ο Κοσμάς (Δημήτρης Καλλιβωκάς), ένας φτωχός ράφτης, ερωτευμένος μαζί της, τη γλιτώνει από τα νύχια της εφορίας.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Mαλλον εντελως αδιαφορη ταινια.Ισως η χειροτερη της μεγαλης Ρενας Βλαχοπουλου.
 
εχει μια φοβερη ατακα (μεταξυ Ρενας και Ρηγοπουλου) ομως αυτη η ταινια που μονο και μονο γιαυτη την απολαμβανω :D
 
Δυστυχώς, η ταινία συνδέετει με την αρχή της κινηματογραφικής παρακμής της σπουδαίας μας κωμικού, λίγο πριν στραφεί στις βιντεοταινίες.
 
Να αναφέρω ότι η ταινία αποτελεί την πρώτη κνηματογραφική εμφάνιση του ηθοποιού Γιώργου Βασιλείου. Ο Βασιλείου υποδύεται έναν δημοσιογράφο.
 
λαχειο και δυσκοιλιοτητα

 
Πίσω
Μπλουζα