Ραδιοφωνικές εκπομπές (Θεατρικές, κοινωνικές σειρές, παιδικές) δεκαετιών '70,'80,'90

lou

RetroN00b
Joined
18 Νοέ 2008
Μηνύματα
24
Αντιδράσεις
1
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά,

Στην εξαιρετική βάση δεδομένων μας retrodb, μπορούμε να προσθέσουμε και το ραδιόφωνο? έχω κάποιο υλικό, αν έχουν κι άλλοι και ενδιαφέρονται θα ήταν πολύ ωραία.Τι λέτε ?

lou
 
Πολυ καλη ιδεα και ευχαριστουμε για τη ιδεα! Νομιζω οτι θα πρεπει να το συζητησουμε με τον Νασο. Θα επανελθω με νεωτερα
 
Κατά τη γνώμη μου είναι πάρα πολύ νωρίς και δεν πρέπει να μπει κι άλλη κατηγορία... Προσωπικά δε βρίσκω χρόνο και απέχω πάρα πολύ και το παλεύουν κυρίως ο Νάσος και η Lass τους τελευταίους μήνες. Υπάρχουν πάρα πολλά λάθη προς διόρθωση, υπάρχουν εκκρεμότητες πολλές και πρέπει να γίνει κουβέντα για συντελεστές γιατί με το άνοιγμα των θεατρικών παραστάσεων γίνεται ο κακός χαμός. Προτείνω να μην ανοιχτεί κάτι τέτοιο γιατί οι παραγωγές είναι πολύ περισσότερες απ' αυτές τις τηλεόρασης, υπάρχουν ήδη λάθη σε διπλά και τριπλά ονόματα που φαίνονται ως το ίδιο άτομο (παρά τις προσπάθειες που έχουμε με καταβάλει με τον Νάσο στο παρελθόν να τα διαχωρίσουμε), οπότε θα γεμίσουμε με λάθος δεδομένα από νέους συντελεστές. Εκτός αυτού, οι πληροφορίες για το ραδιόφωνο που υποθέτω πως έχουμε όλοι μας, είναι ελάχιστες σε σχέση με αυτές της τηλεόρασης.
 
Όπως είπε ο κι ο Πάνος, θα συζητηθεί εκτενώς κι αν μπορεί να συντηρηθεί μια τέτοια υποενότητα, τότε θα προχωρήσουμε στην αντίστοιχη κίνηση.

Αν είναι να συντηρείται μόνο από ένα άτομο (και από άποψη εργασίας, και από άποψη υλικού / εξακριβώσεων), τότε ίσως αποδειχθεί μια πιο "χρονοβόρα / κοστοβόρα" κίνηση και -παρά την εξαιρετική πρωτοβουλία-, ίσως να μην αξίζει να μείνουμε με ημιτελή στοιχεία...
 
Πίσω
Μπλουζα