εχουμε κι εμεις ακριβως το ιδιο!! επισης ειχε κυκλοφορησει και ενα αλλο που πρεπει να ηταν δωρο του νεσκαφε γιατι γραφει το λογοτυπο(με μπλε γραμματα):ηταν διαφανες το σέικερ ενω το καπακι ηταν μπλε και ειχε και ενα αλλο εξαρτημα πανω στο καπακι που το ανοιγες και μπορουσες να πιεις κατευθειαν τον καφεWally είπε:Παρτε 4 φωτο απο ενα καρα-ρετρο σεικερ. Υπαρχει στην οικογενεια απο παντα
Καπακωμενο
Εργονομικο καπακι για απαραμιλλο grip
ΜΟΝΟΠΛΑΣΤ ΤΗΛ 284-033 (6-ψηφιο!!!)
Δουλεμενο αλυπητα
zouzou είπε:
Μονο σε κομικ το ειχα δει αυτο, πρωτη φορα βλεπω το πραγματικο...xain είπε:Παρτε ενα σέικερ και απο εμενα!
εχουμε ακριβως το ιδιο!!!Wally είπε:Παρτε 4 φωτο απο ενα καρα-ρετρο σεικερ. Υπαρχει στην οικογενεια απο παντα
Καπακωμενο
Εργονομικο καπακι για απαραμιλλο grip
ΜΟΝΟΠΛΑΣΤ ΤΗΛ 284-033 (6-ψηφιο!!!)
Δουλεμενο αλυπητα
΄το έχω κι εγώ!!! Αγαπημένο σέικερ!!!zouzou είπε:
Τώρα το είδα αυτό το θέμα. Φυσικά είχαμε το ίδιο και μάλιστα νομίζω ότι υπάρχει ακόμη στην Ελλάδα. Εκείνο που δεν είδα να σχολιάζεται, και που ίσως δεν είχε προσέξει ο krios, ήταν η τρυπίτσα που είχε λίγο πιο κάτω από το χείλος του. Αυτή η τρυπίτσα ήταν σημαντική διότι (υποτίθεται) επέτρεπε στον αέρα να βγεί όταν έκλεινες το σέικερ, αλλά έπρεπε να το κλείνεις σιγά σιγά και υπό ελαφρά γωνία, ώστε να προλάβει να βγει ο αέρας. Κάτι αυτό, κάτι η συστολή του αέρα λόγω των παγακίων που τον κρύωναν η οποία δημιουργούσε υποπίεση μέσα στο σέικερ και κράταγε το καπάκι, και μπορούσες να το κουνήσεις χωρίς σταγονάκια στο νεροχύτη.krios είπε:Το έχω κι εγώ ακόμα αλλά δεν το χρησιμοποιώ. Πίκρα μεγάλη όταν δεν έκλεινε εντελώς καλά και αντί για να πιούμε τον ριμαδοκαφε μαζευαμε μια ώρα τα σταγονακια στο νεροχυτη και τα γύρω πλακάκια
ειχαμε κι εμεις το σέικερ με το λογότυπο της Νεσκαφέ και το μπλε καπάκι...elephadas είπε:Τώρα το είδα αυτό το θέμα. Φυσικά είχαμε το ίδιο και μάλιστα νομίζω ότι υπάρχει ακόμη στην Ελλάδα. Εκείνο που δεν είδα να σχολιάζεται, και που ίσως δεν είχε προσέξει ο krios, ήταν η τρυπίτσα που είχε λίγο πιο κάτω από το χείλος του. Αυτή η τρυπίτσα ήταν σημαντική διότι (υποτίθεται) επέτρεπε στον αέρα να βγεί όταν έκλεινες το σέικερ, αλλά έπρεπε να το κλείνεις σιγά σιγά και υπό ελαφρά γωνία, ώστε να προλάβει να βγει ο αέρας. Κάτι αυτό, κάτι η συστολή του αέρα λόγω των παγακίων που τον κρύωναν η οποία δημιουργούσε υποπίεση μέσα στο σέικερ και κράταγε το καπάκι, και μπορούσες να το κουνήσεις χωρίς σταγονάκια στο νεροχύτη.
Πέρασα μια περίοδο ηλεκτρικού χτυπητηριού, αλλά τώρα έχω γυρίσει στα κλασσικά: Διαφανές σέικερ με το λόγκο της Νεσκαφέ και μπλε καπάκι.
Προβολή συνημμένου 136393
Είχα κι ένα σαν αυτό της tupperware (με το ελικάκι μέσα) που το είχα αγοράσει στην Αμερική. Οι ιθαγενείς, μη ξέροντας τον πραγματικό λόγο για τον οποίο είχε εφευρεθεί, το πουλούσαν μαζί με σκόνη που την έριχνες σε λαδόξιδο και τα κουνούσες για salad dressing. Τόσα ξέρανε οι άσχετοι!
Προβολή συνημμένου 136394
αλλά μου χάλασε το καπάκι και το πέταξα