Ρετρο-"φακέλλωμα", το θυμάστε?

alexa666

RetroWannaBe
Joined
1 Απρ 2013
Μηνύματα
33
Αντιδράσεις
5
Θυμάστε αυτές τις ταυτότητες που πουλούσαν τα ψιλικατζίδικα στα τέλη της δεκαετίας του '80? Ήταν σε φακελλάκι και είχαν εκτός από την ταυτότητα 2 κάρτες ακόμα, μία κόκκινη και μία κίτρινη με τις οποίες εφοδιάζαμε τους διαιτητές στα ντέρμπι της γειτονιάς. Μπλε για τα αγοράκια και ροζ για τα κοριτσάκια. Δεν θυμάμαι οι ροζ τι είχαν μέσα, αλλά φαντάζομαι δεν είχαν κόκκινη και κίτρινη :p . Ιδού και τα πειστήρια (η δικιά μου έγραφε ημ. έκδοσης 2-10-1989 αλλά το έσβησα χεχε)

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Έλα βρε που το βρήκες αυτό; Έχω κι εγώ ακόμα το δικό μου με τα στοιχεία μου (τότε) πάνω!!! Δεν θυμόμουν όμως ότι ήταν σε φακελάκι....

:bow: για την ανακάλυψη! :beer:
 
Όχι τίποτε άλλο, γιατί σε όποιον το έλεγα με έβγαζε τρελλό :) Βασικά πρέπει να ήταν underground κυκλοφορία και να μην έπαιζε παντού, γι αυτό και δεν το θυμάται πλέον κανείς. Ναι ήταν σίγουρα σε φακελλάκι όπως αυτά με τα αυτοκόλλητα αλλά είχε σίγουρα και 2 κάρτες, αλλά υποθέτω κάτι άλλο ακόμα πρέπει να είχε το φακελλάκι μέσα για να σε κάνει να το αγοράζεις συνέχεια. Αυτό είναι που δεν θυμάμαι. Η ταυτότητα είχε και μία ζελατίνα/θήκη για να την προστατεύει.
 
ωραιο ευρημα!

Δεν γνωριζα την υπαρξη της ταυτοτητας αυτης...
 
Πίσω
Μπλουζα