• Αγαπητά μέλη: Για λόγους ασφαλείας, τα παλιά σας user passwords έχουν καταργηθεί. Πατήστε εδώ για password reset ώστε να ορίσετε νέο συνθηματικό. Μη ξεχάσετε να ελέγξετε τον spam folder σας για το email που θα παραλάβετε. Aν πιστεύετε ότι έχετε εγγραφεί με email address που έχει καταργηθεί, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@retromaniax.gr για να αποκαταστήσουμε το πρόβλημα.

Ρετρό Κούκλα με παραδοσιακή φορεσιά

greekeagle12

RetroActive
Joined
12 Αύγ 2012
Μηνύματα
307
Αντιδράσεις
83
Ο τσολιάς μου από τα 70'ς και πριν. Το έχω από τον πατέρα μου και ευτυχώς γλύτωσε με ελαφρά τραύματα από την μικρή μου ανηψιά.

 

Eagle 1

RetroMasteR
Joined
31 Ιαν 2016
Μηνύματα
892
Αντιδράσεις
2.244
Βρήκα πριν τα Χριστούγεννα σε τοπικό παζάρι μεταχειρισμένων στη Γερμανία έναν τσολιά, που αν κρίνω από την πολύ προσεγμένη υφασμάτινη φουστανέλα, το κεφάλι από πεπιεσμένο χαρτί και την μεταλλική κορώνα στο φέσι, πρέπει να κατασκευάσθηκε πριν το 1967. Λόγω των κεντημάτων με τις χάνδρες δεν τον καθάρισα και άφησα την πατίνα όλων αυτών των ετών. Λείπουν κάποιες χάνδρες καθώς και μία φούντα στο τσαρούχι του, ίσως και λεπτομέρειες από τη ζώνη. Δεν περίμενα πάντως να βρω τσολιά στην επαρχιακή γερμανική πόλη που ζω.
1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg
 
Μπλουζα