Ρετρό Πρωταπριλιές

Κι αυτή τη χαζομάρα στο σχολείο: "φίλε σου λύθηκε το κορδόνι". Ενταξη μικρά παιδάκια είμασταν. Αλλά μ αρέσει που κοιτάγαμε τα παππούτσια παρόλο που είχαμε σκράτς και όχι κορδόνια χαχαχαχα
 
Θυμάμαι μια χρονιά στο δημοτικό την προσπάθεια αλλαγής αίθουσας,αλλά οι δασκάλες το είχαν προβλέψει και έτσι άλλαξαν κι εκείνες,με αποτέλεσμα να κυλήσει κανονικά το μάθημα,απλά στις αντιθετες τάξεις.

Και άλλη μια,με το γύρισμα των θρανίων προς τη μεριά του τοίχου που και πάλι είχε πάει ο δάσκαλος απο εκείνη τη μεριά,χωρίς την παραμικρή αναστάτωση.

Υπήρχε και το ''είναι ανοιχτά τα μαγαζιά σου''εννοώντας ότι είναι ανοιχτό το φερμουάρ του τζίν ή του κοτλέ παντελονιού.Πολλοί την πατούσαν γιατί έστω και στα κλεφτά έριχναν μια ματιά μήπως και μιά στις εκατό δεν ήταν πρωταπριλιάτικο!
 
-Σου λύθηκαν τα κορδόνια!, άκουσα από συμμαθητή στο Δημοτικό την Πρωταπριλιά, παρόλο που φορούσα αθλητικά παπούτσια με βέλκρο/σκρατς κοίταξα να δω...τα κορδόνια μου!

-Στο Γυμνάσιο είχαμε για τρία χρόνια την ίδια καθηγήτρια στα Γαλλικά και μια Πρωταπριλιά είχαμε ανάψει τα φώτα στην τάξη, είχαμε κλείσει την πόρτα και είχαμε πάει σε άλλη αίθουσα...άλλη φορά είχαμε κρυφτεί κάτω από τα θρανία. Η καθηγήτρια γέλασε με το αστειάκι...

-Στην Γ' Γυμνασίου στο μάθημα Στοιχεία Δημοκρατικού Πολιτεύματος ο καθηγητής συνήθιζε να φορά πάντα σκούρα ρούχα, έτσι κι εμείς είχαμε κανονίσει εκείνη την ημέρα να έρθουμε ντυμένοι με σκουρόχρωμα ρούχα. Ο καθηγητής κοιτώντας μας, είπε ''Το μαύρο σας το χάλι!!!''.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα