ntsmrtz
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 573
και η δική μου απορία είναι διαχρονική. μένει αναπάντητη από τότε που πρωτοαπόκτησα μοτοσυκλέτα.
γιατί τα κορίτσια λένε και πιστεύουν ότι δεν τους αρέσουν οι μοτοσυκλέτες (και ότι δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να ανεβούν) ενώ μετά από την πρώτη βόλτα (έχοντας πρώτα πρήξει το συκώτι σου για να ανέβουν) απλά δεν κατεβαίνουν και θέλουν συνέχεια βόλτες?
πως είναι δυνατόν να υποστηρίζουν την (αδιάλλακτη) γνώμη τους τόσο πολύ και τελικά να την αλλάζουν τόσο εύκολα..?
γιατί τα κορίτσια λένε και πιστεύουν ότι δεν τους αρέσουν οι μοτοσυκλέτες (και ότι δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να ανεβούν) ενώ μετά από την πρώτη βόλτα (έχοντας πρώτα πρήξει το συκώτι σου για να ανέβουν) απλά δεν κατεβαίνουν και θέλουν συνέχεια βόλτες?
πως είναι δυνατόν να υποστηρίζουν την (αδιάλλακτη) γνώμη τους τόσο πολύ και τελικά να την αλλάζουν τόσο εύκολα..?
γυναικεία ανταγωνιστικότητα. μου συμβαίνει ακόμα ενώ πλέον δεν είμαι δεσμευμένος (μάλλον από κεκτημένη ταχύτητα )Maddog είπε:Γιατί τα κορίτσια δεν πολυέδιναν σημασία όσο ήμουν νέος και ελεύθερος και τώρα που παντρεύτηκα και έκανα και παιδιά έρχονται και μου την πέφτουν ακόμα και στα ίσια;