Ρετρό γιγάντιες διαφημίσεις (εξωτερικού χώρου)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας exetlaios
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

exetlaios

Retro PaTRi@RcH
Αντιδράσεις
1.344
Γιγάντιο τακούνι με εκατοντάδες λαμπιόνια, "κράχτης" σε μαγαζί με "υποδήματα μόδας".

attachment.php

Η μασκότ από το αλάτι "ΚΑΛΑΣ".

attachment.php

Και ο νικητής (από πλευράς μεγέθους) :

Πελώρια (χάρτινη) νοικοκυρά, κουβαλάει δυσθεώρητες ποσότητες αλλαντικών "ΝΙΚΑΣ".

attachment.php

η τρισάθλια οικοδομή πίσω από το "ΚΑΛΑΣ" βγάζει μάτι... :xm: (χμ... καλό θεματάκι. "ρετρό ακαλαίσθητες κατασκευές")

Το τακούνι ήταν σήμα κατατεθέν στην οδό Εγνατία στη Θεσσαλονίκη! Ακόμα και όταν έκλεισε το μαγαζί που το είχε και στη θέση του άνοιξε αλυσίδα, το κράτησε συμβολικά!

πω! αυτό της εγνατίας το θυμήθηκα άμεσα! αλλά γιατί λέτε ''τακούνι'' και όχι γοβάκι (ας πούμε)?

sypsi, τώρα που σε πετυχαίνω, έχεις κάποια σχέση με ιατρική? γιατί το ψευδώνυμό σου μου προκαλεί μια ανησυχία ...

να σου πω την αλήθεια: δεν ξερω τη διαφορά τακουνίου-γοβακίου!!!! Βασικά το ψευδώνυμο είναι αρχικά επιθέτου κ προσπαθεί να κάνει λογοπαίγνιο με την άλλη σήψη! Όσο για ιατρική..... Ούτε απ' έξω! Σε κάτι ορκωμοσίες φίλων μόνο!!!!! Της Φιλολογίας είμαι! Α, και είμαι ο sypsi, καθότι ούτε αυτό ξεχωρίζει από το ψευδώνυμο!!!!!! Εντάξει εξομολογήθηκα και για Δεκαπενταύγουστο!!!!!!! :P

Το τακούνι, φωτισμένο το βράδυ ήταν αρκετά εντυπωσιακό για την εποχή! Πραγματικά σήμα κατατεθέν....

Παιδιά εγώ θυμαμαι παλιότερα που έμενα σε πολυκατοικία, στην απέναντι πολυκατοικία στα πλαινά της υπήρχε μια τεραστια διαφημιση σαν τοιχογραφία καποιου προιόντος. Ελπίζω αυτη η αναμνηση να ανταποκρίνεται όντως στην πραγματικότητα και να μην ειναι προιον της φαντασιας μου μετα από τοσα χρόνια! θυμαται κανεις κα΄τι αναλογο;

sypsi είπε:
Το τακούνι ήταν σήμα κατατεθέν στην οδό Εγνατία στη Θεσσαλονίκη! Ακόμα και όταν έκλεισε το μαγαζί που το είχε και στη θέση του άνοιξε αλυσίδα, το κράτησε συμβολικά!
Μέχρι που ήρθε στο κεφάλι κάποιων περαστικών μετά από χρόνια 8)

Η νοικοκυρα το σουπερ μαρκετ της φωτο ηταν στην Ελευσινα οποτε περνουσαμε με τους δικους μου με το ιχ μου εκανε εντυπωση το ποσο μεγαλη ηταν.

Η μασκοτ ΚΑΛΑΣ την ειχα δει αλλα δε μπορω να θυμηθω που...

Του Καρύδα δεν ήταν;
Το τακούνι ήταν στο μαγαζί FENA ή κάνω λάθος;

Τον Σεπτέμβριο του 2006 είχα ανέβει για μια διάλεξη σε ένα συνέδριο στη Σαλόνικα (τα βράδια πηγαίναμε στις διαλέξεις του Γιαννιά σε ένα κλαμπομπουζουκομάγαζο στο αεροδρόμιο) και για εξιλέωση είχα αγοράσει από τη FENA μια φούστα Μπούρμπερυς για μια ενζενί στην Αθήνα (αυτή τελικά μας έκαψε) και η τιμή ήταν σαν να μου ήρθε το τακούνι με τα λαμπιόνια στο κεφάλι!

Τον Σεπτέμβριο του 2006 είχα ανέβει για μια διάλεξη σε ένα συνέδριο στη Σαλόνικα (τα βράδια πηγαίναμε στις διαλέξεις του Γιαννιά σε ένα κλαμπομπουζουκομάγαζο στο αεροδρόμιο) και για εξιλέωση είχα αγοράσει από τη FENA μια φούστα Μπούρμπερυς για μια ενζενί στην Αθήνα (αυτή τελικά μας έκαψε) και η τιμή ήταν σαν να μου ήρθε το τακούνι με τα λαμπιόνια στο κεφάλι!
Καρύδας παπούτσια ήταν το ορίτζιναλ μαγαζί με σύμβολο τη λαμπιονάτη γόβα ως μέσα τέλη 90ς. Τώρα για 2006 δε ξέρω, έλειπα κ γω.

Ήσουν πολύ γαλαντόμος :) ου να χαθεί η αχάριστη λολ

Εμένα μου χε κολλήσει μια γιγάντια διαφήμιση φωτιζόμενη της Pitsos σε γαλάζιο χρώμα (από τοτε που ήμου 6-7 ετών)και της Roma pizza (της οποίας συνεχίζω να μαι φαν, αν και τη χάλασαν πλέον τα περισσότερα παραρτήματα). Αν θυμάμαι καλά ήταν μπαίνοντας στο Βαρδάρη, φάτσα κάρτα ψηλά. Θα ψάξω για ρετρο φωτο στο διαδίκτυο…
(Μετά από λίγα λεπτά..)
Δε το πιστεύω τη βρήκα! Κάντε ζουμ κ θα διακρίνετε Πίτσος
Αν βρω 80ς βραδινή λήψη με φωτισμένη ταμπέλα θα επανέλθω
IMG_7824.jpeg

Τελευταία επεξεργασία:
Του Καρύδα δεν ήταν;
IMG_7825.jpeg

Πάντως το γοβάκι είναι μέγιστη κιτσερέλα!

Εμένα μ αρέσει! Εμπνευσμένο από Λας Βέγκας καζίνο γράφει το άρθρο
Νεβάδα καζίνο, Ελλάδα το ξύνω.
Η διαφήμιση που με 4 λέξεις έδωσε την αιώνια εικόνα της Ελλάδας!

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα