Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Από ότι θυμάμαι λίγο ήταν όντως μια πολύ πρωτοποριακή εφημερίδα και στο σχήμα και στο χαρτί. Νομίζω ήταν του Κοσκωτά...δεν είμαι σίγουρος.divined είπε:Τις 24 ΩΡΕΣ δεν τις θυμάμαι καθόλου. Πρέπει να βασίσθηκε πάνω στην αντίστοιχη Αμερικανική εφημερίδα, η οποία αν δεν κάνω λάθος κυκλοφορεί ακόμα.
Ναι ηταν του Κοσκωτα και ηταν απομιμηση της USA today..την επαιρνε για ενα διαστημα ο πατερας μου και την περιμενα παντα γιατι θυμαμαι οτι ειχε και αφιερωμα σε home micros (δεν θυμαμαι ομως αν ηταν εβδομαδιαιο ή οχι)..μετα τον Κοσκωτα πρεπει να συνεχισε για ενα διαστημα απο τους δημοσιογραφους που δουλευαν εκειtonytony είπε:Από ότι θυμάμαι λίγο ήταν όντως μια πολύ πρωτοποριακή εφημερίδα και στο σχήμα και στο χαρτί. Νομίζω ήταν του Κοσκωτά...δεν είμαι σίγουρος.
To'χα ξεχασει αυτο!Uskoke είπε:Και το σχετικό ανέκδοτο των '80s:ένας πάει σε ένα περίπτερο, και λέει"Θέλω ένα ταχυδρόμο και μια γυνάικα"Πόσα περιοδικά πήρε;5! Ένα, Ταχυδρόμο, Και, Μια, Γυναίκα!