Ρετρό διαφημίσεις οι οποίες σας τρόμαζαν/φόβιζαν

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tsimisde
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Σε άλλο thread έχω αναφέρει για μια διαφήμιση τέλη 80ς αρχές 90,που δείχνει έναν μπουζουξή και από πάνω έναν ιπτάμενο δίσκο. Δεν θυμάμαι καν τι διαφήμιζε αλλά το πιο πιθανόν κάτι με την τότε νέα (νέα τεχνολογία στην χώρα μας βέβαια) του cd και cd player (χωρίς και πάλι να είμαι σίγουρος αν όντως ήταν αυτό). Την βάζω στις τρομακτικές διαφημίσεις γιατί ήταν αρκετά αλλόκοτη όσο την σκέφτομαι...την μουσική της διαφήμισης παραδόξως την θυμάμαι καλά και σε κάποιου βιβλίο αγγλικών με την βοήθεια ενός συμμαθητή την είχα σκιτσάρει (μαζί με το κείμενο). Πιστεύω κάποιοι θα είχαν τρομάξει ελαφρώς με αυτή την διαφήμιση... Την θυμάται κανένας σας;
@paulochelao24 μήπως η διαφήμιση ήταν για τη Philips και ήταν κάτι παρεμφερές με αυτήν εδώ - δηλαδή ο μπουζουξής έβαζε κάποιο δισκάκι με τη μουσική που αναφέρεις και μετά χόρευε/έπαιζε μπουζούκι και πέρναγε από πάνω του το ιπτάμενο δισκάκι?

Επίσης, μιας και έρχονται γιορτές, θυμήθηκα εκείνο το πολύ ανατριχιαστικό κοινωνικό μήνυμα για τα άτομα που μένουν μόνα τις μέρες των γιορτών. Έβγαινε μια κυρία και έλεγε: ''Να πάω και στο κομμωτήριο, να βάλω και εκείνο το ωραίο κοκκαλάκι στα μαλλιά μου...''
Είχα διαβάσει την σχετική αναφορά σε αυτό το σποτάκι στο θέμα ''Ρετρό Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις''

@paulochelao24 μήπως η διαφήμιση ήταν για τη Philips και ήταν κάτι παρεμφερές με αυτήν εδώ - δηλαδή ο μπουζουξής έβαζε κάποιο δισκάκι με τη μουσική που αναφέρεις και μετά χόρευε/έπαιζε μπουζούκι και πέρναγε από πάνω του το ιπτάμενο δισκάκι?

Επίσης, μιας και έρχονται γιορτές, θυμήθηκα εκείνο το πολύ ανατριχιαστικό κοινωνικό μήνυμα για τα άτομα που μένουν μόνα τις μέρες των γιορτών. Έβγαινε μια κυρία και έλεγε: ''Να πάω και στο κομμωτήριο, να βάλω και εκείνο το ωραίο κοκκαλάκι στα μαλλιά μου...''
Είχα διαβάσει την σχετική αναφορά σε αυτό το σποτάκι στο θέμα ''Ρετρό Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις''
Δεν αποκλείεται να είναι αυτό που λες.. πάντως παίχτηκε εκείνη την περίοδο τέλη 89 αρχές 1990 (δηλαδή μέχρι αρχές καλοκαιριού του 1990 βαριά) μετά δεν την ξαναείδα στην τηλεόραση

Πίσω
Μπλουζα