Ας πάω κι εγώ μια γενιά πιο πίσω.
Τα πτι-φουρ στην εποχή μου ήταν γενική ονομασία που κάλυπτε αρκετά είδη γλυκακίων αλλά όχι αυτά τα βουτήματα. Συνήθως είχαν γκλάσο, άσπρο, χρωματισό ή και σοκολάτας, όχι απλή επικάλυψη με βούτηγμα σε λυωμένη σοκολάτα, και είχαν μαλακότερο περιεχόμενο (χωρίς όμως σιρόπι). Τα βουτήματα με σοκολάτα και μαρμελάδα δεν είχαν ειδική ονομασία, λέγονταν βουτήματα. Πάντως τα λατρεύω και τα δύο είδη, αν είναι καλοφτιαγμένα, και μια φορά που είχα φτιάξει ο ίδιος βουτήματα με καλά υλικά ήταν το κάτι άλλο... αααααχ. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν το "Μπλιαχ" του φίλτατου ΦΖΠ1 εκτός αν η εμπειρία του είναι με φτηνιάρικα παρασκευάσματα κολλημένα με χρωματισμένο αρωματισμένο σιρόπι γλυκόζης, οπότε συμμερίζομαι απόλυτα την αηδία του.