Juanita
Retro PaTRi@RcH
- Αντιδράσεις
- 376
΄theoritikos είπε:Στο δικό μου σχολείο δεν κάναμε ανταλλαγές δώρων :icon_cry: , γιατί ήταν τσιφούτηδες σαν τον Σκρούτζ!
Μάλλον στο ίδιο θα πηγαίναμε...
:icon_cry:
΄theoritikos είπε:Στο δικό μου σχολείο δεν κάναμε ανταλλαγές δώρων :icon_cry: , γιατί ήταν τσιφούτηδες σαν τον Σκρούτζ!
Το ιδιο, στο σχολειο ποτε. Στο φροντιστηριο καθε χρονο.metalcandyman είπε:Ποτε δεν καναμε ανταλαγες δωρων κλπ στο σχολειο αλλα μια φορα το καναμε στο φροντιστηριο αγγλικων και κερδισα ενα υπερατου με αεροπλανα.
Κι εμείς το κάναμε αυτό την τελευταία μέρα στην Έκτη τάξη. Απλά είχαμε συννενοηθεί να είναι αποκλειστικά ανταλλαγή βιβλίων. Εμένα μου είχε τύχει το βιβλίο "Οι ωραίες Κυριακές" της Μαρίας Αβρααμίδου. Έπειτα ο δάσκαλος μας έκανε δώρο από έναν αναμνηστικό στυλό.johnny19818 είπε:Εγώ θυμάμαι πως στην ΣΤ' Δημοτικού την τελευταία μέρα είχαμε όλοι συγκινηθεί που αφήναμε το δημοτικό μας και ανταλλάξαμε δώρα. Πήρα ένα μπρελόκ από αυτά που έχουν ένα ζωάκι και ένα μπλε υγρό. Δεν ήταν κάτι αξιόλογο αλλά σίγουρα ήταν ένα ενθύμιο μετά από 6 χρόνια στο ίδιο κτήριο και τόσες αναμνήσεις.
Στην ΣΤ' τάξη η Δειύθυνση του Δημοτικού είχε κάνει δώρο στους μαθητές της τελευταίας τάξης κασετίνες με την επωνυμία και το λογότυπο του σχολείου.BETTY BOOP είπε:Στην τάξη μας έλεγε η δασκάλα να φέρει ο καθένας από ένα μικρό δωράκι. Φέρναμε τα δωράκια, τα συγκεντρώναμε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο που είχαμε στολίσει πριν τα Χριστούγεννα στην τάξη και πριν κλείσει το σχολείο για τις γιορτές, μαζεύαμε τα δώρα σε ένα σακούλι (!) και ένα παιδί υποτίθεται έκανε τον Άγιο Βασίλη και μας τα μοίραζε. Είχε πλάκα όλο αυτό, αλλά τύχαινε να μη σου αρέσει το δώρο και τότε έψαχνες να το ανταλλάξεις. Θυμάμαι μου είχε τύχει φιγούρα του Άγιου Βασίλη.