Ρετρό εξαφανισεις

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας αριαδνη
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Εγώ ανήκω στους ρετρό εσωγήινους, το γένος ΕΤ απο τον πλανήτη 80. Ήρθα στη γη σας μετά τoν πόλεμο των άστρων μαζί με τον Han Solo και τον μακρινό μου ξάδελφο chewbacca. Είμαι εδώ για καλό σκοπό!

Τελευταία επεξεργασία:

Εγώ ανήκω στους ρετρό εσωγήινους, το γένος ΕΤ απο τον πλανήτη 80. Ήρθα στη γη σας μετά των πόλεμο των άστρων μαζί με τον Han Solo και τον μακρινό μου ξάδελφο chewbacca. Είμαι εδώ για καλό σκοπό!
Βρε δεν λέμε για ποιον σκοπό είμαστε εδώ :) εγώ ήρθα μαζί με την κιμ στην σεξογιηνη δεν λέω περισσότερα

Tα θαλάσσια ιγκουάνα δεν προέρχεται γενεολογικά από τους δεινόσαυρους. Βασικά κανένα ζώο σήμερα δεν προέρχεται κατευθείαν από τους δεινόσαυρους. Η απόκλιση ζωής των δεινοσαύρων με τα σημερινά ζώα είναι μερικά δεκάκις εκατομμύρια χρόνια. Βέβαια, μερικά ζώα έχουν γενιές πολύ παλιότερες από τον άνθρωπο όπως για παράδειγμα οι κροκόδειλοι και μερικά είδη σαλαμανδρών.

Tα θαλάσσια ιγκουάνα δεν προέρχεται γενεολογικά από τους δεινόσαυρους. Βασικά κανένα ζώο σήμερα δεν προέρχεται κατευθείαν από τους δεινόσαυρους. Η απόκλιση ζωής των δεινοσαύρων με τα σημερινά ζώα είναι μερικά δεκάκις εκατομμύρια χρόνια. Βέβαια, μερικά ζώα έχουν γενιές πολύ παλιότερες από τον άνθρωπο όπως για παράδειγμα οι κροκόδειλοι και μερικά είδη σαλαμανδρών.
Θα έλεγα ότι είναι απόγονοι των δεινοσαύρων με το ματι

Θα έλεγα ότι είναι απόγονοι των δεινοσαύρων με το ματι
Μπορεί να μοιάζουν λίγο από κάποια οπτική άποψη. Αυτό δεν σημαίνει πως ζούσαν όταν ζόυσαν και οι δεινόσαυροι. Εκτός και αν ανακαλύψουν κάτι διαφορετικό βέβαια.

Μπορεί να μοιάζουν λίγο από κάποια οπτική άποψη. Αυτό δεν σημαίνει πως ζούσαν όταν ζόυσαν και οι δεινόσαυροι. Εκτός και αν ανακαλύψουν κάτι διαφορετικό βέβαια.
Μου φαίνονται σαν μακρινοί, μακρινοί απόγονοι τους. Φανταστείτε όμως τι πλάσματα κατοικούσαν κάποτε στον πλανήτη μας , δεν μπορούμε να φανταστούμε μέγεθος, δύναμη, αγριοτητα

Αυτό θα πει Survivor

Αν και ρετρό είναι λίγο διαφορετικές οι συγκεκριμένες εξαφανίσεις..

Σηκωθείτε απο καρέκλες , ντιβάνια, καναπέδες... Αγοραστε Ανιχνευτές χειρός και πάμε να παίξουμε Minecraft σε αυτές τις περιοχές! :icon_lol:

Τελευταία επεξεργασία:
Αν και ρετρό είναι λίγο διαφορετικές οι συγκεκριμένες εξαφανίσεις..

Σηκωθείτε απο καρέκλες , ντιβάνια, καναπέδες... Αγοραστε Ανιχνευτές χειρός και πάμε να παίξουμε Minecraft σε αυτές τις περιοχές! :icon_lol:
Αυτές είναι εξαφανισεις αλλά πως να τις βρουμε

Αυτές είναι εξαφανισεις αλλά πως να τις βρουμε
Οι περισσότερες περιπτώσεις θυσαυρών είναι απλά μύθοι. Έχουν βρεθεί θυσαυροί στο παρελθόν από άτομα αλλά αυτοί είναι λίγοι σε αριθμό. Δεν πιστεύω πως θα υπάρχει πλέον ένας τόσο μεγάλος θυσαυρός κρυμμένος κάπου, τουλάχιστον όχι στην χώρα μας.

Πίσω
Μπλουζα