Mε πήραν χαμπαρι
Προβολή συνημμένου 281940
Βρε δεν λέμε για ποιον σκοπό είμαστε εδώ εγώ ήρθα μαζί με την κιμ στην σεξογιηνη δεν λέω περισσότεραΟι εξωγήινοι ζούν ανάμεσά μας, υποστηρίζει μελέτη του Χάρβαρντ – Ποια είναι τα «κρυπτογήινα» όντα
Η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω... Κι όμως, οι εξωγήινοι μπορεί να ζουν και εδώ μέσα, ανάμεσά μας, σύμφωνα με μελέτη ακαδημαϊκών του Χάρβαρντ. Η μελέτη τουwww.newsit.gr
Εγώ ανήκω στους ρετρό εσωγήινους, το γένος ΕΤ απο τον πλανήτη 80. Ήρθα στη γη σας μετά των πόλεμο των άστρων μαζί με τον Han Solo και τον μακρινό μου ξάδελφο chewbacca. Είμαι εδώ για καλό σκοπό!
Απίστευτη λήψη! WOWΦάλαινα πω πω σκεφτείτε τα προιστορικα τέρατα γιατί μεγέθη μιλαμε
Προβολή συνημμένου 282797
Ναι σκέψου τεράστιαΑπίστευτη λήψη! WOW
Θα έλεγα ότι είναι απόγονοι των δεινοσαύρων με το ματιTα θαλάσσια ιγκουάνα δεν προέρχεται γενεολογικά από τους δεινόσαυρους. Βασικά κανένα ζώο σήμερα δεν προέρχεται κατευθείαν από τους δεινόσαυρους. Η απόκλιση ζωής των δεινοσαύρων με τα σημερινά ζώα είναι μερικά δεκάκις εκατομμύρια χρόνια. Βέβαια, μερικά ζώα έχουν γενιές πολύ παλιότερες από τον άνθρωπο όπως για παράδειγμα οι κροκόδειλοι και μερικά είδη σαλαμανδρών.
Μπορεί να μοιάζουν λίγο από κάποια οπτική άποψη. Αυτό δεν σημαίνει πως ζούσαν όταν ζόυσαν και οι δεινόσαυροι. Εκτός και αν ανακαλύψουν κάτι διαφορετικό βέβαια.Θα έλεγα ότι είναι απόγονοι των δεινοσαύρων με το ματι
Μου φαίνονται σαν μακρινοί, μακρινοί απόγονοι τους. Φανταστείτε όμως τι πλάσματα κατοικούσαν κάποτε στον πλανήτη μας , δεν μπορούμε να φανταστούμε μέγεθος, δύναμη, αγριοτηταΜπορεί να μοιάζουν λίγο από κάποια οπτική άποψη. Αυτό δεν σημαίνει πως ζούσαν όταν ζόυσαν και οι δεινόσαυροι. Εκτός και αν ανακαλύψουν κάτι διαφορετικό βέβαια.
Αυτό θα πει Survivor«Υποσχεθήκαμε να μην φάμε ο ένας τον άλλον»: Η ιστορία της οικογένειας που ναυάγησε για 38 ημέρες | in.gr
Γιατί αποφάσισε η οικογένεια να αφήσει την ζωή στην στεριά και να να ταξιδέψει στη θάλασσα; Τι συνέβη όταν επέστρεψαν σπίτι τουςwww.in.gr
Αυτές είναι εξαφανισεις αλλά πως να τις βρουμεΑν και ρετρό είναι λίγο διαφορετικές οι συγκεκριμένες εξαφανίσεις..
ÎÏÏοί είναι οι 11 μεγαλÏÏεÏοι κÏÏμμÎνοι θηÏαÏÏοί ÏÏην Îλλάδα
Πμανία ÏÎ¿Ï ÏλοÏÏιÏμοÏ, και ειδικά ÏÎ¿Ï ÎµÏÎºÎ¿Î»Î¿Ï ÏλοÏÏιÏμοÏ, εξάÏÏει Ïην ÏανÏαÏία, ειδικά ÏÏαν οι ÏÎ®Î¼ÎµÏ Î±ÏÏίζοÏν να μεγαλÏνοÏν για κÏÏμμÎνοÏÏ ...ieriplektani.blogspot.com
Σηκωθείτε απο καρέκλες , ντιβάνια, καναπέδες... Αγοραστε Ανιχνευτές χειρός και πάμε να παίξουμε Minecraft σε αυτές τις περιοχές!
Οι περισσότερες περιπτώσεις θυσαυρών είναι απλά μύθοι. Έχουν βρεθεί θυσαυροί στο παρελθόν από άτομα αλλά αυτοί είναι λίγοι σε αριθμό. Δεν πιστεύω πως θα υπάρχει πλέον ένας τόσο μεγάλος θυσαυρός κρυμμένος κάπου, τουλάχιστον όχι στην χώρα μας.Αυτές είναι εξαφανισεις αλλά πως να τις βρουμε