Ρετρό εξαφανισεις

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας αριαδνη
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Με την ΑΙ θα τα δούμε όλα! ότι έχει εξαφανιστεί θα το δούμε... Απο Λοχνες μέχρι γοργόνες και Κθούλου!!

Άντε να πιστέψεις τώρα ότι είναι αληθινή η τελευταία φωτογραφία ή το βίντεο που είδαν να κολυμπάει το τέρας του Λοχ Νες!
Χαμός θα γίνει

Πως ηταν ένας t rex από κοντά, δεν θα έμενε κάνεις αν και πτωματοφαγος . Ήρθε έκθεση στο αγρινιο

Συνημμένα

• 20241110_115435~3.jpg
    20241110_115435~3.jpg
    1,2 MB · Προβολές: 8
Αυτή είναι η εικονα του Hollywood. Στην πραγματικότητα οι δεινόσαυροι (όπως και οι τυραννόσαυροι) είχαν φτέρωμα. Εν τω μεταξύ, σε όσες ταινίες έχω δει με δεινόσαυρους όλοι μα όλοι θηλυκοί είναι;

αν ήταν 'anatomically correct' θα πηγαίναμε για τσόντα.....

Τελευταία επεξεργασία:
Αυτή είναι η εικονα του Hollywood. Στην πραγματικότητα οι δεινόσαυροι (όπως και οι τυραννόσαυροι) είχαν φτέρωμα. Εν τω μεταξύ, σε όσες ταινίες έχω δει με δεινόσαυρους όλοι μα όλοι θηλυκοί είναι;
Σαν νάνοι ήμασταν μπροστά του που να ζωντανεύε; δεν θα μείνε τιποτα

Συνημμένα

• 20241110_115403~2.jpg
    20241110_115403~2.jpg
    879,6 KB · Προβολές: 5
  • 20241110_115416~2.jpg
    20241110_115416~2.jpg
    1,3 MB · Προβολές: 5
Mε τα όπλα που έχουμε σήμερα άνετα θα έπεφτε νεκρό (βέβαια ποτέ δεν θα το δοκιμάσουμε). Πάντως δεν ήταν ο μεγαλύτερος σε διαστάσεις δεινόσαυρος.

Mε τα όπλα που έχουμε σήμερα άνετα θα έπεφτε νεκρό (βέβαια ποτέ δεν θα το δοκιμάσουμε). Πάντως δεν ήταν ο μεγαλύτερος σε διαστάσεις δεινόσαυρος.
Πόσο πιο μεγάλος παναγια μου δεν θα μένε ρο μισό αγρινιο

Που είναι το μεταφυσικό; Παρόμοιες καταστάσεις γίνονται και σήμερα.

«Είχαν κατηγορηθεί για φωτιές, διαρρήξεις, βανδαλισμούς και καταστροφή ιδιωτικής περιουσίας, αν και δεν υπήρχε ποτέ καμία απόδειξη, επειδή πάντοτε κάλυπταν το πρόσωπό τους με μάσκες. Όμως ξέραμε ποιοι ήταν πίσω από αυτές. Και παρόλο που το ήξεραν μάλλον και οι αστυνομικοί, όταν έχεις γεννηθεί με το σωστό επίθετο, όταν έχεις διασυνδέσεις και χρήματα, το εκμεταλλεύεσαι»

Πίσω
Μπλουζα