Ρετρό εξαφανισεις

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας αριαδνη
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Αυτοί ήταν οι Αρχαίοι Έλληνες!

Κάτι ξέρανε απο ότι φαίνεται..
... τώρα το είδα...
ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΑΤΑ.
Ζούσα επί πολλά πολλά χρόνια "κάτω" από την Ακρόπολη.
Μια χαρά πουλιά πετούσαν - πετάνε - θα πετάνε.
.
.
.
.
στην φώτο με το καλαμαράκι, μάλλον έχει παίξει ΑΙ.... από την θέση των παρευρισκόντων, νομίζω ότι δεν είναι πραγματική φωτο.
Γιγάντια καλαμάρια έχουν υπάρξει, διαβάζω για κάτι καλαμαράκια 500κιλών και βάλε, τρώμε ένα γύρο όλα τα μέλη του φόρουμ και μένει και για άλλους.... :wacko:

Υπάρχει κάποια επίσημη έρευνα και καταγραφή εκτός από μια φήμη κάποιων κατοίκων; Όπως γίνεται σε ανάλογες ιστορίες με το μεταφυσικό, μόνο φήμες.

Εδώ η επιστήμη υπολογίζει πως η ανθρωπότητα όπως την γνωρίζουμε σήμερα είναι περίπου 300.000 χρόνια. Εν το μεταξύ, οι δεινόσαυροι εξαφανίστηκαν περίπου πριν 66 εκατατομμύρια χρόνια.

Ενώ αυτοί ανακάλυψαν γυναίκα που έχει ηλικία 800 εκατομμύρια. Από ότι φαίνεται δεν έχει πάτο η βλακεία μερικών ανθρώπων.

Τελευταία επεξεργασία:
Εδώ η επιστήμη υπολογίζει πως η ανθρωπότητα όπως την γνωρίζουμε σήμερα είναι περίπου 300.000 χρόνια. Εν το μεταξύ, οι δεινόσαυροι εξαφανίστηκαν περίπου πριν 66 εκατατομμύρια χρόνια.

Ενώ αυτοί ανάλυψαν γυναίκα που έχει ηλικία 800 εκατομμύρια. Από ότι φαίνεται δεν έχει πάτο η βλακεία μερικών ανθρώπων.
Και σε τόσο καλή κατάσταση

Telly Savalas' Ghost Story

In this episode of "The Extraordinary" Telly Savalas speaks about the other-worldly experience that haunted him throughout his life.

Always θα το δω αύριο με την ησυχία μου αλλά να σου πω κάτι μόνο το 10 τοις εκατό του μυαλού μας χρησιμοποιούμε οι εξυπνοτεροι από μας και ο ανισταιν λίγο περισσότερο απο το 10 τοις εκατο, σκέψου δηλ.αν κάποια μέρα κατορθωσουμε να χρησιμοποιήσουμε το 100 τοις εκατό τι θα γίνει τι κουτάκια και τι λυσεις θα ξεδιπλωθουν

Telly Savalas' Ghost Story

In this episode of "The Extraordinary" Telly Savalas speaks about the other-worldly experience that haunted him throughout his life.

Eμεινα, ανατρίχιασα ολόκληρη παναγια μου ήρθε σε επαφή με έναν νεκρό αυτόχειρα αν λέει την αλήθεια

Τόσα σπήλαια και βάραθρα έχω επισκεφθεί και δεν έχω δει τίποτα περίεργο. Μάλλον σε λάθος χώρα πρέπει να ζω. Και έχω μπει σε σπήλαια που κάποιοι μου λέγανε πως δεν θα βγω ζωντανος, αλλά προφανώς έκαναν λάθος.

Πιθανώς αυτά με τα μεταφυσικά είναι είναι πάντα στην αμερική, όπως στις ταινίες που οι εξωγήινοι κατεβαίνουν πάντα στην αμερική.
Καταρχήν στο βίντεο αναφέρει ο αφηγητής πως ο Κenny επισκέφτηκε ορυχείο. Στα εγκαταλελειμμένα ορυχεία υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να καταρρεύσει η οροφή ή ακόμη να καταρρεύσει τμήμα του πατώματος. Σε κάθε περίπτωση είναι επικίνδυνα, ακόμη και στην χώρα μας.

Πάντως, το πιθανότερο πιστεύω είναι να αυτοκτόνησε. Τώρα για μεταφυσικά πλάσματα πολύ αμφιβάλλω.

Always θα το δω αύριο με την ησυχία μου αλλά να σου πω κάτι μόνο το 10 τοις εκατό του μυαλού μας χρησιμοποιούμε οι εξυπνοτεροι από μας και ο ανισταιν λίγο περισσότερο απο το 10 τοις εκατο, σκέψου δηλ.αν κάποια μέρα κατορθωσουμε να χρησιμοποιήσουμε το 100 τοις εκατό τι θα γίνει τι κουτάκια και τι λυσεις θα ξεδιπλωθουν
Humor On: (Δεν ξέρω αν) είδες τι έπαθε η Lucy που το τερμάτισε...και ναι, το λέω σοβαρά! :lol:

Humor On: (Δεν ξέρω αν) είδες τι έπαθε η Lucy που το τερμάτισε...και ναι, το λέω σοβαρά! :lol:
Ναι μην αμφιβάλλεις αν είχαμε τα εργαλεία να γνωρίσουμε καλύτερα αυτον τον άγνωστο εγκέφαλο τι θα γινόταν.

Τόσα σπήλαια και βάραθρα έχω επισκεφθεί και δεν έχω δει τίποτα περίεργο. Μάλλον σε λάθος χώρα πρέπει να ζω. Και έχω μπει σε σπήλαια που κάποιοι μου λέγανε πως δεν θα βγω ζωντανος, αλλά προφανώς έκαναν λάθος.

Πιθανώς αυτά με τα μεταφυσικά είναι είναι πάντα στην αμερική, όπως στις ταινίες που οι εξωγήινοι κατεβαίνουν πάντα στην αμερική.
Καταρχήν στο βίντεο αναφέρει ο αφηγητής πως ο Κenny επισκέφτηκε ορυχείο. Στα εγκαταλελειμμένα ορυχεία υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να καταρρεύσει η οροφή ή ακόμη να καταρρεύσει τμήμα του πατώματος. Σε κάθε περίπτωση είναι επικίνδυνα, ακόμη και στην χώρα μας.

Πάντως, το πιθανότερο πιστεύω είναι να αυτοκτόνησε. Τώρα για μεταφυσικά πλάσματα πολύ αμφιβάλλω.
Και γω αυτό λέω πως,αυτοκτόνησε και δεν υπάρχει τίποτα το μεταφυσικό από πισω , γιατί αφησε το τηλέφωνο του και δεν πήρε κάμερα να καταγράψει την σπηλιά ΜC,πρώτη φορά δεν έπαιρνε κάμερα μαζί του, σύμπτωση; είχε πολλά οικονομικά προβλήματα

Ενώ αυτοί ανακάλυψαν γυναίκα που έχει ηλικία 800 εκατομμύρια. Από ότι φαίνεται δεν έχει πάτο η βλακεία μερικών ανθρώπων.
... διάβασα το άρθρο... Προφανώς μιλάμε για μεγάλη ΠΑΤΑΤΑ και τεράστιο ΚλικΜπειτ. Όλο το σάιτ είναι... άστα να πάνε...
Υποθέτω, θέλω να πιστεύω, νομίζω, μέχρι εκεί φτάνει η φαντασία μου, ότι δεν αναφέρονται στην φωτογραφία της κοπέλας.
Ότι μουμιοποιημένα λείψανα έχουμε βρει μέχρι σήμερα και ότι οστά (απολιθώματα οστών), νομίζω ότι πάνε πίσω το πολύ μέχρι κάτι εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια. Και φυσικά έχουν μορφή ανθροποειδών, αυστραλοπιθήκων, νεάτερνταλ, κρο μανιόν, ανθρώπου του Πεκίνου κλπ κλπ .... όχι την μορφή μοντέλου πασαρέλας.
Καλά, οι μούμιες είναι ηλικίας μερικών χιλιάδων ετών.
Τούτοι δω μιλούν για 800 εκατομμύρια χρόνια πίσω. Και μιλούν και για στρώμα πάγου πάχους 20 μέτρων. Μου κάνει για ΑΝΕΚΔΟΤΟ.
..... εδώ ένα μαμούθ που βρέθηκε στη Σιβηρία (και όχι σε βάθος 20 μέτρων... χαχαχαχα), χρονολογείται ότι έζησε κάπου το 40.000 πχ και άν το δείτε δεν θα θέλετε να ξαναφάτε κρέας στη ζωή σας....
Πάρτε και μια περιγραφή του τι υπήρχε πάνω στη Γη πριν από 800 εκατομμύρια χρόνια:
... clusters of specialized, cooperating cells eventually became the first animals, which DNA evidence suggests evolved around 800 million years ago. Sponges were among the earliest animals. While chemical compounds from sponges are preserved in rocks as old as 700 million years, molecular evidence points to sponges developing even earlier. Oxygen levels in the ocean were still low compared to today, but sponges are able to tolerate conditions of low oxygen.

Σπόγγοι.... Δεν υπήρχε αρκετό οξυγόνο για να συντηρήσει ουσιαστικότερες βιολογικές δομές!!!! Τι λέμε τώρα.... :bash:

Και γω αυτό λέω πως,αυτοκτόνησε και δεν υπάρχει τίποτα το μεταφυσικό από πισω , γιατί αφησε το τηλέφωνο του και δεν πήρε κάμερα να καταγράψει την σπηλιά ΜC,πρώτη φορά δεν έπαιρνε κάμερα μαζί του, σύμπτωση; είχε πολλά οικονομικά προβλήματα
To θέμα είναι πως οι περισσότεροι χρήστες δεν μπορούν ή δεν θέλουν να υιοθετήσουν ένα σενάριο πραγματικότητας. Για αυτό υπάρχουν αναρίθμητες αναφορές για το συγκεκριμένο θέμα, που του χαρακτηρίζουν μεταφυσικές ιδιότητες. Η αφέλεια στον κόσμο είναι πρωτόγνωρη.

Πίσω
Μπλουζα