... τώρα το είδα...Αυτοί ήταν οι Αρχαίοι Έλληνες!
![]()
Κάτι ξέρανε απο ότι φαίνεται..
Υπάρχει κάποια επίσημη έρευνα και καταγραφή εκτός από μια φήμη κάποιων κατοίκων; Όπως γίνεται σε ανάλογες ιστορίες με το μεταφυσικό, μόνο φήμες.![]()
Το πόλτεργκαϊστ του Αγρινίου, το 1938… τα παράξενα φαινόμενα που αναστάτωσαν γειτονιά
Το μακρινό 1938, οι περίοικοι μιας οικίας του Αγρινίου ήταν ανάστατοι και φοβισμένοι, εξαιτίας των μυστηριωδών φαινομένων που λάμβαναν χώρα εκεί. Κάθε νύχτα, αλλά και κάθε μεσημέρι, ακούγονταν από το σπίτι ανεξήγητοι κρότοι και συριγμοί, ενώ πολύ συχνά αναφαίνονταν περίεργες λάμψεις και...www.agriniopress.gr
Θα το εξετάσω το θεμαΥπάρχει κάποια επίσημη έρευνα και καταγραφή εκτός από μια φήμη κάποιων κατοίκων; Όπως γίνεται σε ανάλογες ιστορίες με το μεταφυσικό, μόνο φήμες.
Και σε τόσο καλή κατάστασηΕδώ η επιστήμη υπολογίζει πως η ανθρωπότητα όπως την γνωρίζουμε σήμερα είναι περίπου 300.000 χρόνια. Εν το μεταξύ, οι δεινόσαυροι εξαφανίστηκαν περίπου πριν 66 εκατατομμύρια χρόνια.
Ενώ αυτοί ανάλυψαν γυναίκα που έχει ηλικία 800 εκατομμύρια. Από ότι φαίνεται δεν έχει πάτο η βλακεία μερικών ανθρώπων.
Eμεινα, ανατρίχιασα ολόκληρη παναγια μου ήρθε σε επαφή με έναν νεκρό αυτόχειρα αν λέει την αλήθειαTelly Savalas' Ghost Story
In this episode of "The Extraordinary" Telly Savalas speaks about the other-worldly experience that haunted him throughout his life.
Τόσα σπήλαια και βάραθρα έχω επισκεφθεί και δεν έχω δει τίποτα περίεργο. Μάλλον σε λάθος χώρα πρέπει να ζω. Και έχω μπει σε σπήλαια που κάποιοι μου λέγανε πως δεν θα βγω ζωντανος, αλλά προφανώς έκαναν λάθος.
Humor On: (Δεν ξέρω αν) είδες τι έπαθε η Lucy που το τερμάτισε...και ναι, το λέω σοβαρά!Always θα το δω αύριο με την ησυχία μου αλλά να σου πω κάτι μόνο το 10 τοις εκατό του μυαλού μας χρησιμοποιούμε οι εξυπνοτεροι από μας και ο ανισταιν λίγο περισσότερο απο το 10 τοις εκατο, σκέψου δηλ.αν κάποια μέρα κατορθωσουμε να χρησιμοποιήσουμε το 100 τοις εκατό τι θα γίνει τι κουτάκια και τι λυσεις θα ξεδιπλωθουν
Και γω αυτό λέω πως,αυτοκτόνησε και δεν υπάρχει τίποτα το μεταφυσικό από πισω , γιατί αφησε το τηλέφωνο του και δεν πήρε κάμερα να καταγράψει την σπηλιά ΜC,πρώτη φορά δεν έπαιρνε κάμερα μαζί του, σύμπτωση; είχε πολλά οικονομικά προβλήματαΤόσα σπήλαια και βάραθρα έχω επισκεφθεί και δεν έχω δει τίποτα περίεργο. Μάλλον σε λάθος χώρα πρέπει να ζω. Και έχω μπει σε σπήλαια που κάποιοι μου λέγανε πως δεν θα βγω ζωντανος, αλλά προφανώς έκαναν λάθος.
Πιθανώς αυτά με τα μεταφυσικά είναι είναι πάντα στην αμερική, όπως στις ταινίες που οι εξωγήινοι κατεβαίνουν πάντα στην αμερική.
Καταρχήν στο βίντεο αναφέρει ο αφηγητής πως ο Κenny επισκέφτηκε ορυχείο. Στα εγκαταλελειμμένα ορυχεία υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να καταρρεύσει η οροφή ή ακόμη να καταρρεύσει τμήμα του πατώματος. Σε κάθε περίπτωση είναι επικίνδυνα, ακόμη και στην χώρα μας.
Πάντως, το πιθανότερο πιστεύω είναι να αυτοκτόνησε. Τώρα για μεταφυσικά πλάσματα πολύ αμφιβάλλω.
... διάβασα το άρθρο... Προφανώς μιλάμε για μεγάλη ΠΑΤΑΤΑ και τεράστιο ΚλικΜπειτ. Όλο το σάιτ είναι... άστα να πάνε...Εδώ η επιστήμη υπολογίζει πως η ανθρωπότητα όπως την γνωρίζουμε σήμερα είναι περίπου 300.000 χρόνια. Εν το μεταξύ, οι δεινόσαυροι εξαφανίστηκαν περίπου πριν 66 εκατατομμύρια χρόνια.
Ενώ αυτοί ανακάλυψαν γυναίκα που έχει ηλικία 800 εκατομμύρια. Από ότι φαίνεται δεν έχει πάτο η βλακεία μερικών ανθρώπων.
To θέμα είναι πως οι περισσότεροι χρήστες δεν μπορούν ή δεν θέλουν να υιοθετήσουν ένα σενάριο πραγματικότητας. Για αυτό υπάρχουν αναρίθμητες αναφορές για το συγκεκριμένο θέμα, που του χαρακτηρίζουν μεταφυσικές ιδιότητες. Η αφέλεια στον κόσμο είναι πρωτόγνωρη.Και γω αυτό λέω πως,αυτοκτόνησε και δεν υπάρχει τίποτα το μεταφυσικό από πισω , γιατί αφησε το τηλέφωνο του και δεν πήρε κάμερα να καταγράψει την σπηλιά ΜC,πρώτη φορά δεν έπαιρνε κάμερα μαζί του, σύμπτωση; είχε πολλά οικονομικά προβλήματα