Ρετρό εξαφανισεις

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας αριαδνη
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Για την βλακεια του ανθρωπου που βαζει σε κινδυνο τον εαυτο του οχι μονο σε κυνηγι καποιου θησαυρου αλλα ακομα στο κυνηγι μιας σελφι δεν θα το αναλυσω αλλα οσον αφορα για λιρες και διαφορα τετοια μια χαρα ψαχνουν αυτοι που ασχολουνται μανιωδως εν ετη 2025 και οχι μονο το 2025 γιατι πολυ απλα αυτο το φαινομενο δεν σταματησε ποτε.Τωρα για χαρτες,σημαδια,τοποθεσιες κλπ μια χαρα υπηρχαν και ακομα υπαρχουν και εχω ακουσει παρα πολλα αλλα και εχω δει κιολας απο ανθρωπους πολυ μεγαλους σε ηλικια σημερα ακομα και απο συγγενεις που με εχουν πει διαφορα για πραγματα που εχουν βιωσει για το συγεκριμενο θεμα που μιλαμε.

Για την βλακεια του ανθρωπου που βαζει σε κινδυνο τον εαυτο του οχι μονο σε κυνηγι καποιου θησαυρου αλλα ακομα στο κυνηγι μιας σελφι δεν θα το αναλυσω αλλα οσον αφορα για λιρες και διαφορα τετοια μια χαρα ψαχνουν αυτοι που ασχολουνται μανιωδως εν ετη 2025 και οχι μονο το 2025 γιατι πολυ απλα αυτο το φαινομενο δεν σταματησε ποτε.Τωρα για χαρτες,σημαδια,τοποθεσιες κλπ μια χαρα υπηρχαν και ακομα υπαρχουν και εχω ακουσει παρα πολλα αλλα και εχω δει κιολας απο ανθρωπους πολυ μεγαλους σε ηλικια σημερα ακομα και απο συγγενεις που με εχουν πει διαφορα για πραγματα που εχουν βιωσει για το συγεκριμενο θεμα που μιλαμε.
Τέτοιον καιρό ακόμα πιστεύουν σε τέτοια πράγματα

Πιστευουν γιατι ειτε ειδαν ειτε ακουσαν ειτε ειχαν και εχουν παραδειγματα ανθρωπων που βρηκαν οπως για παραδειγμα εχω και γω τετοια ατομα με μεγαλυτερο παραδειγμα εργοστασιαρχη στη βορεια ελλαδα που πλεον εχει πολλα εργοστασια σε ολη την ευρωπη ο οποιος ξεκινησε την περιουσια του με πολλες λιρες της οποιες βρηκε με τον πατερα του στο βουνο του χωριου που ζουσε.Τελως παντων για να μην το αναλυσουμε παραπανω οποιος θελει τα πιστευει ολα αυτα οποιος θελει δεν τα πιστευει ειναι δικαιωμα του καθενος να κανει οτι θελει.

Κάποτε σίγουρα υπήρχαν ανάλογοι θυσαυροί με λίρες. Πλέον πολύ αμφιβάλλω αν έχουν μείνει πολλοί κρυμμένοι. Πάντως, με απόλυτη βεβαιότητα σας αναφέρω πως μέσα σε σπήλαιο δεν βρέθηκε ποτέ κάτι αξίας (και ειδικά σε βάραθρο όπως πιστεύουν μερικοί).

Πίσω
Μπλουζα