Ρετρό επιλογή "ακατάλληλων" ταινιών !

exetlaios είπε:
Σωκράτη, φοβάμαι ότι τα μπέρδεψες ! :precry:
Η Τζίνα Βαρώνη ήταν αυτή με τα μασαζοκαλσόν ΣΛΙΜ.

Η Αννα Μαρώνη ήταν η "φιλενάδα" του Λεωνίδα-με-τις-ψησταριές

( ιδιοκτήτη του καναλιού ΙΤΑ-8 ) και ( επίδοξη ; ) τραγουδίστρια.
Έχεις δίκιο!! να σου πω την αλήθεια για μασαζοκαλτσόν μόνο την διαφήμιση της Βαρώνη είχα δει..δεν ήξερα οτί υπήρχαν και άλλα τέτοια προϊοντα στο industry:D

Πάντως ο "Λεωνίδας" μονοπώλιο στις ψησταριές!!
 
Η Άννα Μαρώνη δεν ήταν απλά "επίδοξη", όπως λέει ο εμπαθής συναγωνιστής,

αλλά σκαλομιλανίτισσα φωνάρα, γι' αυτό άλλωστε κι ο Λεό της είχε γυρίσει κλιπ (νομίζω έπαιζαν κάτι πλάνα στη νησίδα της Συγγρού, σε κάτι ψωραλέους φοίνικες -ή το μπερδεύω με ανάλογο της Σου Κύρκου της ίδας περιόδου; -απαράδεκτος).

Ο ατζέντης-μέντορας-ψησταριοβιομήχανος-αγαπητικός (έπαιζε μια κατηγορία μόνος του) Λεωνίδας πρέπει να υπήρξε και πρόεδρος του Βύζαντα Μεγάρων ένα διάστημα, εποχή γύρω στο '83 μιλάμε τώρα.

Νομίζω, πάντως, ότι το πιο φοβερό και πιο καλτ απ' όλα ήταν ο τρόπος, με τον οποίο προαναγγελόταν η μετάδοση της τσόντας στους ούτως ή άλλως υποψιασμένους τηλεθεατές του Η8: ενώ προβάλλονταν σκυλάδικα κλιπ,

ακουγόταν ξαφνικά από μικροφώνου "... σε λίγα λεπτά αυτό που όλοι περιμένατε...".

Ακολουθούσε 3ωρη πανδαισία, ενώ εντύπωση έκανε το γεγονός ότι από τις ταινίες που πρόβαλλε (στα καπάκια, τη μια μετά την άλλη) είχε αφαιρέσει τις μη-χάρντκορ σκηνές της και καλά υπόθεσης,

προβάλλοντας μόνο "το ψητό", πράγμα, βέβαια, εύλογο για κατασκευαστή-έμπορο ψησταριών.

Και τέλος, επειδή βαθειά με είχε προβληματίσει εκείνο τον καιρό αν η Τζίνα Βαρώνη ήταν ιστορικό-υπαρκτό πρόσωπο, πρέπει να τονίσω ότι ναι, ήταν, όπως υπαρκτός ήταν και ο φίλος μου ντράμερ, που συνέπραττε μαζί της σε κονσερβατουάρ κάπου έξω απ' τη Ναύπακτο (ή Ναύπλιο μού 'χε πει; Δε θυμάμαι, ένιγουέι).

Ελπίζω να έβαλα το λιθαράκι μου στην κατάκτηση της ιστορικής γνώσης και την καταγραφή του μείζονος πρόσφατου παρελθόντος ημών.
 
Συναγωνιστή Οτάνις, πραγματικά σε συγχαίρω για το αρτίως γραμμένο

και άκρως ενημερωτικό ποστ σου.

Υ.Γ. : +1 πόντος, για το γεγονός ότι γνωρίζεις τη Σου Κύρκου.

είχα την τύχη να τη δω ζωντανά (νομίζω στις "Αμπάρες" με μαζί με Γιάννη Βλάσση.
 
Εγώ θυμάμαι τα παλιά παράνομα κανάλια που ήταν στις συχνότητες από 70 ως 99 και από 02 ως 12 και έπαιζαν ακατάλληλες ταινίες (συνήθως μετά τα μεσάνυχτα, τη μέρα έπαιζαν retro videoclips και διαφημίσεις telemarketing)
 
ΣΟΥ ΚΥΡΚΟΥ??

..ξανθια αΗδος,που την ειχε δει Μονροε..?ε?Τη Μαγδα Καρποζηλου τη θυμασαι?Το αλλο σκελος του θεματος με αφηνει αδιαφορο,ως μεγαλο porn freak..
 
θυμαται κανεις ρε παιδια ενα καναλι που επαιζε στα vhf 40 νομιζω και ανηκε σε καποια σανραιζ βιντεο που την μερα εδειχνε βιντεοκλιπ και το βραδυ εβγαζε μια ταμπελα αν ειστε ανηλικοι κλειστε τωρα την τβ και ελεγε νικολακη σε βλεπω κλεισε την τβ δεν ειναι για σενα αυτα
 
Οχι, αλλα ακουγεται επικο... :)

Σε ποια περιοχη εξεπεμπε?
 
ρε συνάδελφοι γύρω στο 1986-87 είχα δει μια ελληνική βιντεοκάσσετα, δεν θυμάμαι που και πως ούτε θυμάμαι τίτλο.

Ήταν τέσσερις γυναίκες μια ή δυο από αυτές πρέπει να ήταν επώνυμες ίσως η Ελένη Ερήμου ή/και η Μάρα Θρασυμβουλίδου. Ήταν σε μια βίλα που είχε μια (νομίζω εσωτερική) πισίνα, και αυτές οι τέσσερις ήταν με μαγιό γύρω από την πισίνα και συζητούσαν για ερωτικά θέματα.

Εκτός από το ότι φορούσαν μαγιό δεν υπήρχε ερωτική σκηνή όμως η ταινία μου είχε φανεί τότε ότι ξεχείλιζε από ερωτισμό (ήμουν και 15 χρονών).

Σας θυμίζει τίποτα;
 
Φαντάζομαι ότι μάλλον ψάχνεις αυτήν εδώ την ταινία
 
Πίσω
Μπλουζα