Ρετρό εσωτερικοί φάκελλοι φωτογραφιών

krios

RetroNuts!
Joined
21 Ιουν 2008
Μηνύματα
1.801
Αντιδράσεις
417
Ο σωστός τίτλος είναι εσωτερικοί φάκελλοι αλλά ξέφυγε στη βιασύνη μου. O πρώτος ο Αgfa είναι της δεκαετίας του εβδομήντα (φωτο μέσα και έξω) και ο δεύτερος ο Κοdak (ομοίως) είναι της δεκαετίας του 90. Επίσης είχε και λευκά χαρτάκια για τις επανεκτυπώσεις. Άμα βρω κι άλλους θα τους ανεβάσω.

attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τον πρώτο τον ξέρω πολύ καλά μιας και οι γονείς μου ακόμη τους κρατάνε με φωτογραφίες μέσα φυσικά. Και της Κόντακ γνωστός βέβαια.
 
Κριε, αν μου επιτρεπεις μια υποδειξη :) αφου για καποιο λογο επιλεγεις να μαρκαρεις τις φωτογραφιες σου με watermark, πρεπει να σε προειδοποιησω οτι εαν τοποθετεις το watermark σε μια καθαρη περιοχη, ειναι πολυ ευκολο για τον οποιονδηποτε να το σβησει/καλυψει, εφοσον το θελει.

Εδω πχ το watermark σου μπορει να σβηστει παρα πολυ ευκολα. Παροτι "παταει" σε γραμμη, αυτη επιδιορθωνεται ανετα,

attachment.php


Το watermark πρεπει αναποφευτα να "χαλαει" μερος της εικονας, με τροπο μη αναστρεψιμο, οπως και μια σφραγιδα μονιμα σταμπαρει ενα χαρτι. Αυτο επιτυγχανεται οταν το watermark "παταει" σε σημεια της εικονας που δεν μπορουν να αναπαραχθουν. Πρεπει να παραλληλα να προσεξεις να μη "καταστρεψεις" σημαντικες πληροφοριες απο την εικονα με το watermark, ετσι μπαινει συνηθως πχ στην ακρη μια φωτογραφιας ή σε τμημα ενος αχρηστου κειμενου. Ετσι εαν καποιος επιχειρησει να το σβησει, θα χαλασει και την εικονα (η θα κανει πολλαπλασιο κοπο να την επιδιορθωσει για να καλυψει τη "πλαστογραφια" του)

Εδω δηλαδη το τοποθετησες σωστα, και δεν μπορει να αφαιρεθει χωρις να καταστραφει και η φωτογραφια

attachment.php


Ελπιζω να βοηθησα :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Aγαπητέ μου Rakeesh, θα έχεις ίσως διαπιστώσει από προηγούμενες φωτογραφίες που έχω κατά καιρούς ανεβάσει, συνήθως βάζοντας ως watermark τη λέξη retromaniax, ότι το έχω χρησιμοποιήσει για το σκοπό που λες, έτσι όπως περιγράφεις. Σε ευχαριστώ πάντως για τον κόπο να κάνεις την παρατήρησή σου. Τα συγκεκριμένα παραπάνω ευρήματα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, άλλωστε με ένα photoshop στον υπολογιστή και τα μπορούμε όλα και έχουμε γίνει όλοι φωτογράφοι. Δεν μας είπες όμως αν θυμάσαι τους φακέλλους αυτούς :)
 
Εχω καποιους φακελους, τους θυμαμαι ολους. Ειδικα τωρα που ψαχνω τις παλιες φωτογραφιες.
 
Πίσω
Μπλουζα