Ρετρό κακές παιδικές συνήθειες

Ακόμα τρώω τα νύχια μου (δε τα τρώω βασικά, απλά αντί για νυχοκόπτη εγώ χρησιμοποιώ τα δόντια μου και τα κόβω).

Το χειρότερο όμως είναι ότι τρώω τις παρανυχίδες, με αποτέλεσμα κάποιες φορές κάποια δάχτυλα να τις "παιρνω"παραπανω και να έχουμε αιμορραγία, πληγή και πόνο την άλλη και παραλλη μέρα (όπως πονάω τώρα σε 2 δάχτυλα). Αυτές οι δυο συνήθειες νομίζω είναι πασίγνωστο ότι συμβαίνουν λόγω.. στρες και ανησυχίας, κάτι τέτοιο, έτσι δεν είναι? Οι ψυχολόγοι του φόρουμ,δωστε τα φώτα σας.

Επίσης, μια άλλη συνήθεια που κάνω και τώρα είναι τα κρακ στον λαιμό και στα δάχτυλα των χεριών (στα τελευταία με χίλιους δύο διαφορετικούς τρόπους), μέχρι να μην υπάρχει άλλο κρακ να γίνει.

Κι αυτό επαναλαμβάνεται αρκετά συχνά διαστήματα, οπότε "νιωσω" ότι αναγεννηθηκαν τα κρακ κι έχω να κάνω. Όσοι το κάνετε θα με εννοησετε τι εννοώ..

Αυτή η συνήθεια έχει κακές συνέπειες, όπως λένε ολοι: λένε ότι τα χέρια σου δε μπορείς να τα κρατήσεις ίσια και ακούνητα.. Κι όντως ισχύει, οι αρθρώσεις καταπονουνται πολύ..

Αυτααααααα...... Μια χαρά!! :(
 
Crimson Moonlight είπε:
Έβγαζα τις καλές μπαταρίες από τα διάφορα κομπιουτεράκια/κασετοφωνάκια και τις έβαζα στο Game Boy αντικαθιστώντας τις με τις άδειες.
 


Χα χα, κι εγώ!


 




Crimson Moonlight είπε:

Δαγκωνα όποιον επιχειρουσε να πλησιάσει τα μάγουλά μου.



Χαχα, ένας συμμαθητής μου, έριχνε σφαλιάρες σε όποιον του έπιανε τα μάγουλα.
 
Πίσω
Μπλουζα