Ρετρό καλλιτεχνικά νέα

33.jpg


102.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Από το περιοδικό "Μανίνα" κάποια αποκόμματα

 

 


6.jpg


7.jpg


8.jpg


9.jpg
10.jpg


11.jpg


12.jpg
 
Η Ζωή Λάσκαρη και ο Τόλης Βοσκόπουλος στο παρακάτω συλλεκτικότατο βιντεάκι μιλούν για τη θεατρική τους παράσταση "Εραστές του ονείρου"!


(Αφιερωμένο με πολύ αγάπη στην αγαπητή Bambinella που ξέρω πόσο της αρέσει η Ζωίτσα!...)
:flower:

http://www.youtube.com/watch?v=lN3mZrIUda4
 
Μπριζιτ απο τις ξενες και Ζωιτσα απο τις Ελληνιδες.

Αυτες ειναι οι μεγαλυτερες αγαπες μου απο γυναικες ηθοποιους και σε ευχαριστω πολυ, tonytony, για την αφιερωση σου και το υπεροχο βιντεο!

Ειναι παντα συγκινητικο να θυμουνται οι αλλοι ανθρωποι αυτα που αγαπας και με την πρωτη ευκαρια να σου τα προσφερουν.

Ειναι πασιγνωστο οτι την εποχη εκεινη, γυρω στο 1972 νομιζω, η Ζωη και ο Τολης ειχαν συνδεθει αισθηματικα ενω επαιζαν μαζι στο θεατρο τους Εραστες του ονειρου.

Παρ' ολα αυτα, ο Τολης Βοσκοπουλος ειχε την ευγενεια και τη διακριτικοτητα να αποκαλει στη συνεντευξη την αγαπημενη του "κυρια Ζωη Λασκαρη".

Αυτο δειχνει αμεσως οτι ο ανθρωπος αυτος ηξερε να προστατευει τη γυναικα που ειχε διπλα του απο κακοβουλα σχολια και αυτο το εκτιμω αφανταστα σε εναν ανδρα. Μπραβο και απο μενα λοιπον στον κυριο Βοσκοπουλο που ειναι παντα ενας αληθινος ανδρας και ενας γνησιος τζεντλεμαν!
 
Ο Γιάννης Γκιωνάκης , ο Κώστας Καραγιώργης και η Χαριτίνη Καρόλου μιλούν για το πως περνούν τον καιρό τους στα καμαρίνια τους , στο βιντεάκι που ακολουθεί...

 


http://www.youtube.com/watch?v=myVGU9NSGmc&list=UUYctL4mZs3JfpBFO5x4a4qA& index=2
 
Ψάχνοντας κατι άλλο έπεσα πάνω σε αυτό το παλιό θέμα κ θα το φέρω στην επικαιρότητα

1ον γιατί το λάτρεψαααααα:)

2ον έχω απορία. Στο ποσταρισμα που λέει πως " χωρίζει η Αλίκη" η Καρέζη  χωρίζει λέει κ αυτή από το Ζάχο!!!! Αφού η Αλίκη ήταν παντρεμένη με τον Παπαμιχαήλ η Τζένη δε θα έπρεπε να έχει μια τριετία που είχε χωρίσει από το Ζάχο;;; Επίσης μου κάνει εντύπωση που γράφει για τη Φόνσου πλαγίως ότι είναι ερωτιαρα για αυτό χωρίζει. 

Τέλος τρομερή κατάπληξη μου προξένησε το ποσταρισμα με το πάρτυ της Αλίκης το 1994. Όχι γιατί ο δαιμόνιος ρεπόρτερ αποκαλύπτει την ηλικία της ( σιγά τα λάχανα) αλλά γιατί λέει πως ο Βαρδινογιάννης κ η Γκερέκου φύγανε για τρία τέταρτα κι επανήλθαν (!!!!!). Οχι, πολλά μπράβο στο ρεπόρτερ. Ούτε από Βαρδινογιάννη δε χαμπαριαζε. :)
 
2ον έχω απορία. Στο ποσταρισμα που λέει πως " χωρίζει η Αλίκη" η Καρέζη  χωρίζει λέει κ αυτή από το Ζάχο!!!! Αφού η Αλίκη ήταν παντρεμένη με τον Παπαμιχαήλ η Τζένη δε θα έπρεπε να έχει μια τριετία που είχε χωρίσει από το Ζάχο;;; Επίσης μου κάνει εντύπωση που γράφει για τη Φόνσου πλαγίως ότι είναι ερωτιαρα για αυτό χωρίζει.
Η Καρεζη παντρευτηκε τον Χατζηφωτιου τον Μαϊο του 1962 και χωρισαν μεσα στο 1965.

Αρα αφου οπως γινεται ευκολα αντιληπτο, το ποσταρισμα ειναι του 1965, επεσε μεσα για την Καρεζη. Για την Αλικη θα επρεπε να περιμενει μερικα χρονια ακομη.
 
Χε χε καλά ο καλλιτεχνικός συντάκτης προφανώς ήταν σερνικός και δεν κάτεχε από τέτοια γυναικεία, αλλά τη μαμά του δεν την είχε δει να κεντάει και να πλέκει (*) για να ξέρει τη διαφορά? (Προηγούμενη σελίδα, κείμενο για Δανδουλάκη που δείχνει την αδυναμία της στο κέντημα πλέκοντας δαντελένιο τραπεζομάντηλο). Σου λέει, τι βελόνα τι βελονάκι

(*) Η μαμά-ελέφαντα είχε μανία και με τα δύο - τρία μάλλον, διότι έπλεκε και με κανονικές βελόνες πλεξίματος - οπότε έχω μάθει τι είναι το κάθε τι.
 
Πίσω
Μπλουζα