Ρετρό "καμάκι"

exetlaios

Retro PaTRi@RcH
Joined
17 Mαϊ 2006
Μηνύματα
4.460
Αντιδράσεις
1.051
Την δεκαετία του 80', όταν υπήρχε ακόμα ένας σχετικός σεξουαλικός πουριτανισμός, ο πιο εύκολος τρόπος για μια εφήμερη περιπέτεια ήταν οι τουρίστριες που επισκέπτονταν την χώρα μας.

Έτσι λοιπόν, με το που άνοιγε ο καιρός, κάθε traditional-greek-kamaki που σεβόταν τον εαυτό του, φόραγε τα καλά του και ξεχυνόταν στους δρόμους προς αναζήτηση λείας.

Το καμάκι είχε εξελιχθεί σε επιστήμη και κάθε κάμακας είχε δικό τoυ στυλ ή τρόπο δράσης, αν και οι γενικές γραμμές συμπεριφοράς ήταν συνήθως όμοιες.

Ενδεικτικά θα σας εκθέσω ένα τρόπο δράσης, ακριβώς όπως μου τον περιέγραψε άτομο που τον εφάρμοσε (με μεγάλη μάλιστα επιτυχία) στην πράξη :

Η "ομάδα κρούσης" αποτελείται από δύο κάμακες. Τον "ανυποψίαστο" και τον "φίλο".

Ο "ανυποψίαστος" έχει ένα πορτοφόλι, γεμισμένο με χαρτονομίσματα (μικρής αξίας, 50άρικα ή 100στάρικα) ώστε εξωτερίκά να φαίνεται "φορτωμένο".

Αφού εντοπίσει ένα ζευγάρι από "θύματα" (βλέπε: τουρίστριες) προχωράει μπροστά τους και ... ω τι ατυχία ... του πέφτει το πορτοφόλι.

Τα "θύματα" κατά 95% , μόλις το δουν τον φωνάζουν να γυρίσει να το πάρει.

Εκείνος καταυποχρεωμένος που αν δεν ήταν αυτές θα έχανε τόσα λεφτά, ζητάει να δεχτούν να τις κεράσει φαγητό και εκείνες σχεδόν πάντα δέχονται.

Εντελώς "κατά τύχη" , την ώρα που μιλάνε, περνάει από δίπλα ο "φίλος" (το έτερο καμάκι) και ακολουθεί διάλογος του στυλ <<Πως από δω ρε Μήτσο; Από δω ο φίλος μου ο Μήτσος που πέρναγε κατά τύχη, έλα να σε κεράσουμε που πάμε για φαί κ.λ.π.>> και έτσι "κλείνει η τετράδα".

Ο βασικός όμως ρόλος του "φίλου" είναι, στην σπάνια περίπτωση που οι τουρίστριες ΔΕΝ φωνάξουν τον "ανυποψίαστο" να πιάσει το πορτοφόλι που "του έπεσε" και πάνε να το βουτήξουν, επεμβαίνει ο "φίλος" και σώζει το πορτοφόλι !

Τώρα πείτε μου, με τέτοιο άρτιο επιτελικό σχέδιο, είναι δυνατόν να μην αξίζουν συγχαρητήρια οι traditional-κάμακες ;

Στις μέρες μας το σεξ βρίσκεται πλέον ιδιαίτερα εύκολα, με αποτέλεσμα οι κατ'επάγγελμα-κάμακες-τουριστριών να έχουν εκλείψει, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, κυρίως γραφικές-φιγούρες ή άτομα ξεχασμένα από τον γερο-χρόνο.
 
wow, proth fora to akouo auto!!!!!!! kalh patenta!

sostooooooo
 
θυμάμε μια ταινία με τον ψάλτη που κάνει το καμάκι ορε γέλιο
 
@Exetlaios

Φιλε μακραν ο καλυτερος retro τροπος για καμακι,ηταν στην απιστευτη και τραυματικη ταινια "χομπυ μου ο βιασμος".Εσυ μου την εγραψες ΕΣΥ θα πληρωσεις και τον ψυχιατρο :D
 
Πολυ καλη μεθοδος!:thumbup:Greek kamaki and souvlaki!:grflag: :mpazo: :bananafuck: :biglaugh:
 
Shadowdancer2501 είπε:
@Exetlaios
Φιλε μακραν ο καλυτερος retro τροπος για καμακι,ηταν στην απιστευτη και τραυματικη ταινια "χομπυ μου ο βιασμος".Εσυ μου την εγραψες ΕΣΥ θα πληρωσεις και τον ψυχιατρο :D

Χε Χε ! :diablotin:

Με αυτήν την ταινία, έχω "κάψει" πολύ κόσμο !

Τις προάλλες ένας φίλος μου έλεγε ότι είδε Μεγάλη Παρασκευή, το "χόμπυ" δύο απανωτές φορές και παραλίγο να χάσει τον επιτάφιο ! :eek:
 
ti paizei se auth thn tainia? einai klassikh "koinonikou provlimatismou" ???

lol , peite, peite!
 
Θυμήθηκα μια ταινία με το κασετόφωνο καμάκι..Ο καμακόβιος καθόταν δίπλα στο θύμα,πατούσε το play και ακουγόταν *είστε ωραία μ αρέσετε είστε ωραία μ αρέσετε*Ο ένας ήταν άνδρας με μακριά μαλλιά και η άλλη απάντησε με το δικό της κασετόφωνο *είσαι βλάκας είσαι βλάκας*πολύ γέλιο
 
akmakas είπε:
Θυμήθηκα μια ταινία με το κασετόφωνο καμάκι..Ο καμακόβιος καθόταν δίπλα στο θύμα,πατούσε το play και ακουγόταν *είστε ωραία μ αρέσετε είστε ωραία μ αρέσετε*Ο ένας ήταν άνδρας με μακριά μαλλιά και η άλλη απάντησε με το δικό της κασετόφωνο *είσαι βλάκας είσαι βλάκας*πολύ γέλιο
αυτη η ατακα ειανι απο την Παριζιανα με την Βλαχοπουλου, στο ρολο του καμακιου ο Κ. Καρρας!!!!

Οπως και στην ταινια τα "Καμακια" με Ψαλτη που γυριστηκε στην πολη μου το Ναυπλιο!!!!!!!!!!!!!!
 
Συνεντευξη απο Ελληνογερμανο σκηνοθετη ενος ντοκυμαντερ για τα Ελληνικα "καμακια" του 70.

Plakat_DinA1_klein.jpg


Στο τελος εχει 40 λεπτο video απο την ταινια, που μιλουν διαφορα "καμακια" του παρελθοντος! Must see!!

Στασου μυγδαλαααααααααααα
 
Έχω ακούσει ότι το "σπορ" έκανε θραύση, στην Χαλκιδική των 80ς! Μεγάλες ιστορίες ανάμεσα σε Έλληνες και Βορειοευρωπαίες... :cool:
 
Ο Νικος Παπαναστασιου κανει 'Καμακι'... :)

"Το ξενο ειναι πιο γλυκο"

[video=youtube;kx-QoIsrDSY]

 
Πραγματικό γεγονός, πήγαινα στη σχολή με λεωφορείο το 2000 και ακούω από το ραδιόφωνο που είχε βάλει ο οδηγός ότι ο τοπικός σύλλογος από καμάκια περιοχής αποφάσισε να μην επιδοθεί φέτος στο σπορ για τις αμερικανίδες τουρίστριες , δεν θυμάμαι όμως με αφορμή ποιο περιστατικό.
 
θυμαμαι το κλασσικο να λεμε ονοματα κοπελιων μαρια ελενη γεωργια μεχρι να γυρισει αυτη που μας αρεσε ενα αλλο να ριχνεις τον αλλο κατα λαθος πανω της για να γνωριστουν ξερω και εναν που ειχε κανει το επικο ειδε καποια που του αρεσε και αυτη οδηγουσε διπλα του ε την τρακαρε και εμαθε και ονομα και τηλεφωνο και τα παντα :p
 
Όλη η "αύρα" του "παλιομοδίτικου καμακιού" αποτυπωμένη σε τραγούδι (εγγυημένο αποτέλεσμα ! :biglaugh::biglaugh:):


Περίπου στο ίδιο στύλ, γράφτηκε και το "καμπριολέ"...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα