Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Και μια φορά η μάνα μου πήρε ένα ψάρι το οποίο με το που το έβαλε στη γυάλα έκανε ένα σάλτο και πήδηξε έξω. Ούτε ώρα δεν κράτησε. Θυμάμαι το άγχος της όταν φεύγαμε για μερικές μέρες από το σπίτι, σε τι κατάσταση θα βρει το ψάρι όταν γυρίσουμε, μην είναι πολύ βρώμικο το νερό, να έχει φαγητό κ.α.johnny19818 είπε:Κάποια στιγμή μας έδωσαν 2 καναρίνια, ένα αρσενικό κι ένα θηλυκό και τα είχαμε στο ίδιο κλουβί. Αυτά κάποια στιγμή ζευγάρωσαν και τσουπ το θηλυκό έκανε ένα αυγουλάκι. Έλα σου όμως που ο κάναρος ήταν επιθετικός και έσπασε το αυγουλάκι. Νομίζω ότι σε τέτοια περίπτωση πρέπει να βάζεις τα πουλιά σε διαφορετικά κλουβιά. Κάποια στιγμή ψόφησε το θηλυκό και μας έμεινε το αρσενικό για μερικά ακόμη χρόνια. Στο κλουβί του είχαμε ποτίστρα, ταίστρες με καναβούρι και κεχρί και μια κούνια στην οποία κοιμόταν το βράδυ. Επίσης είχαμε γυάλα με χρυσόψαρα επί χρόνια.
Kαναρινάκι και παπαγαλάκι που είχα (εικόνα από το Διαδίκτυο)BETTY BOOP είπε:φιλόζωη κι εγώ...
-είχα χρυσόψαρα σε γυάλα (η γυάλα έμεινε, τα χρυσόψαρα...''έφυγαν'',είχα στενοχωρηθεί πολύ...τα είχα αγοράσει από λαική αγορά)
-μετά απέκτησα καναρινάκια-παπαγαλάκια σε κλουβί (''έφυγε'' το ένα...μου πήραν άλλο ακριβώς ίδιο για να μη στενοχωρηθώ, έμαθα την αλήθεια μετά από πολύ καιρό...αυτά που είχαμε, μας τα έκλεψαν με το κλουβί αργότερα...)
-είχα γατάκι που βρήκα (δεν ξέρω τι απέγινε μετά...)
-είχα σκυλάκια, δώρο από φιλικό σπίτι, μας είχαν κάνει άνω-κάτω, τα επιστρέψαμε...
-μετά κάναμε καλή εντύπωση ως φιλόζωοι σε γατάκια και έμειναν στο σπίτι...
-κάποτε είχα και μια χελώνα μεγάλη...
βεβαια το να έχεις κατοικίδια έχει τις χαρές και τις λύπες του...