DINO είπε:
Κρυφο-adventurας είμαι!
Πες καλύτερα "φανερο-adventurάς" !!
(αφού είναι γνωστή η αγάπη σου προς το είδος
)
Φοβερό και το cover του Terrorpods (oπως όλα της Psygnosis).
Αυτή η κοκκινωπή έρημος θυμίζει αρειανό τοπίο... θα ταίριαζε ίσως και ως εξώφυλλο σε κάποια ιστορία του Eντγκαρ Ράις Μπάρροους.
DINO είπε:
Αυτά παθαίνεις οταν αγοράζεις παιχνίδια από το εξώφυλλο...
Δηλαδή παρόμοια περίπτωση με εκείνη του
Storm...
Πολύ "λύσσα" και το εξώφυλλο του Rockford !! :supergrin:
@
Telonio:
Eνα-κι-ένα όλα τα εξώφυλλα !!
Το "προκλητικό" cover του Game Over. (παιχνίδι όνομα και πράμα !! Εμ βέβαια, ισπανικό δεν είναι; )
Το εντυπωσιακό σκάφος του Disposable Hero (ομοίως και εμένα μου άρεσε πολύ το παιχνίδι)
Το φοβερό εξώφυλλο του Crystal Dragon.
To ιδιαίτερα καλοσχεδιασμένο cover art του Starblade.
To υπέροχο cover του Blood Money (ίσως το δούμε και στο επόμενο Phoenix, έτσι Dino;
)
Το ιδιαίτερα ταιριαστό εξώφυλλο του Τusker που παραπέμπει σε χαμένους αρχαιολογικούς θησαυρούς και "Indiana Jones"
Και βέβαια το εφιαλτικό cover του Weird Dreams (και πάλι, πολύ ταιριαστό με το παιχνίδι)
(για τα τελευταία δύο games δείτε και τα reviews του φίλου Alucard
εδώ και
εδώ)
Oρίστε μερικά ακόμα εντυπωσιακά εξώφυλλα που είχαμε συναντήσει: (μπορείτε να κλικάρετε πάνω στις εικόνες αν θέλετε να μεγεθυνθούν)
Loom (το πασίγνωστο adventure). Mαγευτικό !!
Wonderland. Ιδιαίτερα ταιριαστό εξώφυλλο που παρουσιάζει τέλεια την παλαβή ατμόσφαιρα της "Αλίκης στην χώρα των θαυμάτων".
Leather Goddesses of Phobos 2. Meretzky και τα μυαλά στα κάγκελα.
Αυτή τη φορά έχουμε και γραφικά, που μας βοηθούν πολύ να μπούμε στο "κατάλληλο κλίμα".
(μιά που λέμε για Meretzky, πολύ ταιριαστά ήταν και τα εξώφυλλα της σειράς "Spellcasting")
Flashback. Cover που... βγάζει μάτι !! (και φοβερό παιχνίδι)
Hard Nova, του Karl Buiter (E.O.S., Sentinel Worlds). Aπο τα εξώφυλλα που σου μένουν αξέχαστα.
Roadwar 2000. Τύφλα να 'χει ο Mad Max. Κλασσικό και πολυαγαπημένο game.
The Quest for the Time Bird. Με artwork απο το ομώνυμο κόμικ.
Nα και ορισμένα ακόμα τερατο/δαιμονο-εξώφυλλα:
Black Crypt. To γνωστό rpg. Eντυπωσιακός ο τραγοπόδαρος/κερασφόρος εχθρός.
Rubicon. Φοβερό τερατάκι !! (και επίσης φοβερό παιχνιδάκι. Μου άρεσε που σου πέταγε συχνά-πυκνά στο διάβα σου "τελικούς" εχθρούς)
UFO: Enemy Unknown. Πιό "alien", πεθαίνεις !!
Oι Gollop Bros. επιστρέφουν δυναμικά με ένα υπέροχο παιχνίδι που μας έκανε να θυμηθούμε τα ξενύχτια που ρίξαμε στο Laser Squad και τα υπόλοιπα games τους.
Kult. Τέρας με πιό "κόμικ" αισθητική. (όσο για το παιχνίδι, αρκεί να πούμε και πάλι την κλασσική ατάκα:
"Να θυμάσαι φίλε μου, η Exxos σου κάνει καλό" !!
)
Oρίστε και κάποιες εντυπωσιακές δρακο-καταστάσεις:
Death Gate. To πολύ γνωστό adventure της Legend, βασισμένο σε βιβλία (όπως και διάφοροι άλλοι τίτλοι της εταιρίας - π.χ.: Gateway, Companions of Xanth, Shannara, Blackstone Chronicles, Callahan's Crosstime Saloon).
Dragon Wars, του (της) "Burger" Bill Heinemann. Yπέροχο RPG - υπέροχο "fantasy" εξώφυλλο.
Drakkhen. Zόρικο παιχνιδάκι, αλλά το cover είναι "αστέρι".
Telengard. Για να μην ξεχνάμε και τις "ρίζες".
(το συγκεκριμένο δρακο-cover είναι πιό εντυπωσιακό απο εκείνο του Apshai).
Το ακόλουθο cover μπορεί να μην κερδίζει εντυπώσεις ως "τέχνη", αλλά προσωπικά με εντυπωσίασε για το όλο "impact" που δίνει.
Μιλάμε για το
Megafortress. Bασισμένο στο Flight of the Old Dog του Dale Brown, πρόκειται για δημιουργία του καναδέζικου team που παλιότερα μας είχε δώσει αγαπημένους τίτλους όπως το Dam Busters, το Ace of Aces, το The Train, κλπ.
Στο παιχνίδι χειρίζεστε ένα ειδικά διαμορφωμένο (και αρκούντως εξοπλισμένο & "πουσαρισμένο") Β-52, και εκτός απο το κλασσικό σενάριο με τους σοβιετικούς, υπάρχει και ο "αγαπημένος" της εποχής Περσικός Κόλπος, ενώ μέσω των expansions μπορείτε να πολεμήσετε απο Λιβύη και Ιράν, μέχρι Κίνα και Κορέα.
Το εξώφυλλο μπορεί κάλλιστα να περιγραφεί με δύο μόνο λέξεις:
Ωμή δύναμη. Aυτές αρκούν. :ccool: