krios RetroNuts! Joined 21 Ιουν 2008 Μηνύματα 1.801 Αντιδράσεις 494 20 Αύγ 2009 #1 Ρετρό μηχανήματα λοιπόν που πριν μια δεκαετία τα χρησιμοποιούσαμε ακόμα στα φωτογραφεία για τις εκτυπώσεις μας. Τότε που η φωτογραφία ήταν πραγματικά καλλιτεχνική...Δυστυχώς το επάγγελμα άρχισε να γίνεται ρετρό και να χάνεται.
Ρετρό μηχανήματα λοιπόν που πριν μια δεκαετία τα χρησιμοποιούσαμε ακόμα στα φωτογραφεία για τις εκτυπώσεις μας. Τότε που η φωτογραφία ήταν πραγματικά καλλιτεχνική...Δυστυχώς το επάγγελμα άρχισε να γίνεται ρετρό και να χάνεται.
Kambia Co-Admin Διαχειριστές Joined 11 Ιαν 2008 Μηνύματα 13.685 Αντιδράσεις 1.472 20 Αύγ 2009 #2 Είχα δουλέψει ένα φεγγάρι με έναν μεγεθυντή σαν αυτό τον μαύρο της πρώτης φωτογραφίας. Ωραίες φάσεις!!!! Μετά είχα βαλθεί να πείσω την μάνα μου να κάνω το δωμάτιό μου σκοτεινό θάλαμο αλλά δυστυχώς η αγορά ενός μεγεθυντή ήταν απαγορευτική για την τσέπη μου Πάντως ακόμα τραβάω φωτογραφίες με ασπρόμαυρο φίλμ και μονοπτική ρεφλέξ... EDIT: Κριός υπάρχουν ακόμα σε κανένα ξεχασμένο φωτογραφείο? Θα μπορούσα να βρω πουθενά για αγορά????
Είχα δουλέψει ένα φεγγάρι με έναν μεγεθυντή σαν αυτό τον μαύρο της πρώτης φωτογραφίας. Ωραίες φάσεις!!!! Μετά είχα βαλθεί να πείσω την μάνα μου να κάνω το δωμάτιό μου σκοτεινό θάλαμο αλλά δυστυχώς η αγορά ενός μεγεθυντή ήταν απαγορευτική για την τσέπη μου Πάντως ακόμα τραβάω φωτογραφίες με ασπρόμαυρο φίλμ και μονοπτική ρεφλέξ... EDIT: Κριός υπάρχουν ακόμα σε κανένα ξεχασμένο φωτογραφείο? Θα μπορούσα να βρω πουθενά για αγορά????
Rygar Apple Lover Joined 14 Ιουλ 2006 Μηνύματα 8.557 Αντιδράσεις 4.299 21 Αύγ 2009 #3 Απάντηση στο EDIT: Ναι, http://www.ebay.com