Τι αναμνησης μου φερατε...!
Κααααποτε... Δεκαετια του 90...
Ισα-ισα που θυμαμε την πρωτη τηλεωραση μας (την πρωτη δλδ που εζησα εγω) η οπια δεν ειχε τηλεκοντρολ, η οπια συντομα αντικατασταθικε απο μια με τηλεκοντρολ (καπου το εχω ακομα αυτο το τηλεκοντρολ...). Εμεις το ειχαμε αφησει απροστατευτο... Καπια στιγμη μετα απο εκατομυρια πτωσεις αρχισε να μην λειτουργει καλα, αλλα αντεξε οσο αντεξε η τηλεωραση... Το ιδιο συνεβει και με τις αλλες τηλεωρασεις μας, παντα απροστατευτο το τηλεκοντρολ.
Επικες μαχες παντα με την αδερφη μου για το τι θα δουμε... Μεχρι που μια γυναικα που δεν ητανε γιαγια μου, αλλα την φωναζα γιαγια (βαριεμε τωρα να εξηγω την συγκενια... ολοκληρη ιστορια) μου πειρε μια τηλεωραση... Μια trinitron 14αρα. Η δευτερη τηλεωραση του σπιτιου, και μαλιστα στο δωματιο μου, και ολη δικη μου! Αποφασιζα πια εγω τι θα βλεπω, και μαλιστα ξαπλωτος στο κρεβατι μου! Οχι ημι ανετος στον καναπε...! Με τον καιρο ηρθε και τηλεωραση για την αδερφη μου, και τηλεωραση για το δωματιο των γονιων μου... ξερετε τωρα...!
Αλλα η θεια μου ειχε παντα αυτο το ναΐλον σε ολες τις τηλεωρασεις τους, μεχρι καπια στηγμη πριν καπια χρονια που αρχισε να το καταργει.
Ο θειος μου μεχρι και σημερα που εχει την ιδια τηλεωραση εχει ενα καλημα που καλυβη το τηλεκοντρολ απο κατω και στα πλαγια, το οπιο εχει ζησει οσο και αυτη η τηλεωραση, χαλαρα πιο πολα χρονια απο μενα...!
Η γιαγια μου παλι δεν προστατευε ποτε τα τηλεκοντρολ, και για αυτο θυμαμε την ιδια τηλεωραση με τουλαχιστων 3 τηλεκοντρολ...! Και πλεων ηρθε χαλασε και αυτη η τηλεωραση...
Και οταν μαλιστα ο παπους μου τις πειρε μια τηλεωραση για την κουζινα (προφανος για να γλιτωσει επιτελους ο ανθρωπος απο την λαμψη και την καλημερα ζωη, αν και δεν τα καταφερε...) θυμαμε κοσμογονικο γεγονος! Θα τρωγαμε και θα βλεπαμε τηλεωραση....!