Ρετρό σακκούλες

Επικό μαγαζί 80ς IMG_5294.jpegστη Θεσσαλονίκη με είδη αλληλογραφίας, δίσκους, χαρτικά κλπ.

Και εγώ έχω ένα σωρό σακκούλες του Prisunic Μαρινόπουλος και άλλο ένα σωρό από τις πορτοκαλί καρα-ρετρό σακκούλες του θρυλικού MINION σε διάφορα μεγέθη.

Μία σακούλα που χρησιμοποιεί ακόμα η μητέρα μου για να βάζει μέσα προϊόντα περιποίησης

Συνημμένα

• 17571725514503272167058742008004.jpg
    17571725514503272167058742008004.jpg
    1,5 MB · Προβολές: 10
Εκεί που τα έχει όλα και συμφέρει δεν έβαλε ούτε μια οξεία. Στο όνομά του όμως κότσαρε μια περισπωμένη ΝΑ!

Και εγώ έχω ένα σωρό σακκούλες του Prisunic Μαρινόπουλος και άλλο ένα σωρό από τις πορτοκαλί καρα-ρετρό σακκούλες του θρυλικού MINION σε διάφορα μεγέθη.
Ε δώσε λίγο πράμα στο λαό…αν μπορείς ανέβασε καις φωτό

Ε δώσε λίγο πράμα στο λαό…αν μπορείς ανέβασε καις φωτό
@foutix ή αργότερα μέσα στην ημέρα ή κάποια άλλη στιγμή θα τις φωτογραφίσω και θα τις ανεβάσω (κακώς βέβαια δεν το είχα κάνει 1 χρόνο και βάλε που έχω ανεβάσει το ποστ, γενικώς χρωστάω πολύ πράμα από φωτογραφίες). Αυτές του ΜΙΝΙΟΝ είναι δεκαετίας 70-80, οι κλασσικές πορτοκαλί με ασπρόμαυρα γράμματα. Αυτές από τα Prisunic Μαρινόπουλος, οι περισσότερες είναι από μέσα-τέλη δεκαετίας 90, συγκεκριμένα από την εποχή που λεγόταν σκέτο Μαρινόπουλος λίγο πριν γίνει Carrefour. Έχω και 2-3 από μέσα δεκαετίας '80. Δυστυχώς η πιο σπάνια που είχα από αρχές δεκαετίας 90 (γύρω στο 1990-94 υπολογίζω) έχει χαθεί εδώ και χρόνια, ήταν ακριβώς ίδια με τη δεύτερη του πρώτου ποστ, και αυτή που βρισκόταν στην καλύτερη κατάσταση από όλες (ήταν εντελώς αμεταχείριστη).

Πίσω
Μπλουζα