Αυτό το λογότυπο το θυμάμαι και στις αρχές της δεκαετίας του 90 στο τενεκεδάκι! Μάλιστα, η κόρη της νονάς μου είχε ανοίξει ένα και το είχε κάνει μολυβοθήκη! Επίσης, μου θύμισες τον πάτο που είχαν τα πλαστικά μπουκάλια των αναψυκτικών! Τον είχα δει και σε κάτι φωτογραφίες από οικογενειακά τραπέζια περίπου από την εποχή της βάφτισής μου, 1990 δηλαδή. Ήταν και της Coca cola το μπουκάλι έτσι, ή μάλλον της Pepsi, αν θυμάμαι καλά, γιατί τότε υπήρξε και το σχετικό σαμποτάζ λόγω Ολυμπιακών...sputnik είπε:Να και μία πολύ ταλαιπωρημένη πλαστική φιάλη του 1,5 λίτρου. Λογικά πρέπει να είναι από το δεύτερο μισό της δεκαετίας του 1980. Βράδυ την έβγαλα την φώτο, την επομένη το πρωί το μπουκάλι είχε εξαφανιστεί...Προβολή συνημμένου 47044
Θυμάμαι ακόμη τη στιγμή που αγοράσαμε αναψυκτικό και είχε καταργηθεί ο πάτος του μπουκαλιού (το πορτοκαλί που βλέπουμε στο κάτω μέρος της φιάλης). Με ξένισε τότε αλλά το συνήθισα αργότερα. Είχε τύχει και μερικές φορές που ο πάτος αποκολλούνταν και το μπουκάλι έπαιρνε την κατρακύλα.sputnik είπε:Να και μία πολύ ταλαιπωρημένη πλαστική φιάλη του 1,5 λίτρου. Λογικά πρέπει να είναι από το δεύτερο μισό της δεκαετίας του 1980. Βράδυ την έβγαλα την φώτο, την επομένη το πρωί το μπουκάλι είχε εξαφανιστεί...Προβολή συνημμένου 47044
sputnik είπε:Να και μία πολύ ταλαιπωρημένη πλαστική φιάλη του 1,5 λίτρου. Λογικά πρέπει να είναι από το δεύτερο μισό της δεκαετίας του 1980. Βράδυ την έβγαλα την φώτο, την επομένη το πρωί το μπουκάλι είχε εξαφανιστεί...Προβολή συνημμένου 47044
στα γερμανικά ο Σκρούτζ λέγεται Dagobert! από κάτω λέει γιατί σας διασκεδάζει και έχει καλή γεύση!Το δικό μου ρετροκουτί Fanta που αγόρασα από εξωτερικό. Είναι Γερμανικό του 1988 με τον αγαπημένο μου ήρωα!!!
Προβολή συνημμένου 128713