Ρετρό ταμπού διαφημίσεις

sputnik είπε:
Τώρα που το διάβασα έφαγα τρελή φλασιά και θέλω την βοήθειά σας: ασπρόμαυρη διαφήμιση, πιθανόν πριν το 1984, όταν τις διαφημίσεις τις έδειχναν κάποια συγκεκριμένη ώρα το βράδυ και όχι μεταξύ των εκπομπών -και την οποία ώρα περιμέναμε εναγωνίως, επειδή βρίσκαμε τις διαφημίσεις ευχάριστες: αντρόγυνο πιθανόν γυμνό (ή σχεδόν γυμνό) με την γυναίκα ανεβασμένη σε κάτι σαν σκαμνί τον άντρα πίσω της να της αγγίζει τον ώμο. Θυμάμαι κάτι σαν μορφασμούς πόνου και από τους δύο. Πιθανολογώ ότι διαφήμιζε κάποια αλοιφή για τον πόνο. Δεν αποκλείω να διαφήμιζε παυσίπονο ή έμπλαστρο. Σας λέει κάτι;
Εμπλαστρο Λεοντος-1991
 
RIO είπε:
Πολύ γυμνό έπεφτε και σε μια παλιά διαφήμιση, για κλιματισμό αν δεν κάνω λάθος, όπου μας έδειχνε ένα αντρόγυνο να κυκλοφορεί ολόγυμνο(!) μέσα σε ένα σπίτι. Αξέχαστη μου έμεινε :D .
Μου θύμισες αυτή τη διαφήμιση για εντομοαπωθητικό.

 
audiodee είπε:
Ήταν και μια διαφήμιση κάποτε που έδειχνε πότε μια γυμνή γυναίκα από πίσω και πότε έναν άντρα και έλεγαν "Στην τάδε του μηνός θα γυρίσω μπροστά!". (Διαφήμιση για ρούχα)Τελικά γύρισαν και καθώς γύριζαν ντύνονταν μαγικά. Μόνο που στη γυναίκα αργούσαν λίγο τα μάγια και βλέπαμε "τσόντα". Άλλο ένα παράδειγμα ανούσιου γυμνού όπως προαναφέρθηκε.
Συγκεκριμενα ελεγε Στις τρεις του μηνος θα γυρισω εμπρος. Οντως οσον αφορα τη γυναικα φαινοταν κανονικα και υπηρξαν αντιδρασεις απο το γυναικειο φυλο στο σπιτι.
 
Οι αντιδράσεις του γυναικείου φύλου ήταν γιατί φάνηκε της κυρίας ή γιατί δεν φάνηκε του κυρίου?


Οι διαφημίσεις έπαψαν να έχουν γυμνό τώρα γιατί το συνήθισε ο κόσμος και δεν κάνει πια εντύπωση ή γιατί έκανε στροφή προς τον συντηρητισμό η ελληνική κοινωνία?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Οι αντιδράσεις ήταν γιατί κατά το γύρισμα για κάποια msecond φάνηκαν της κυρίας τα απόκρυφα ενώ του κυρίου σχεδόν από το προφίλ του φαινόταν ότι ήταν ντυμένος. Πρέπει να βρούμε τη διαφήμιση. Δε θυμάμαι τι διαφήμιζε όμως, ρούχα ίσως.
 
(1996) Διαφημιστικό / Rayban

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Συνήθως οι διαφημίσεις των αντηλιακών και των αφρόλουτρων το πήγαιναν ένα "κλικ" παραπάνω.Όπως του Fa και του Coppertone.
 
Πίσω
Μπλουζα