Ρετρό gadgets (εκτός παιχνιδιών)

Που μπορώ να βρώ καλώδιο για το PDB 130 αν υπάρχει ;
 
<<Κινητή τηλεφωνίια>> των 80s...

Walkie talkie κατασκευασμένα στην TAIWAN...

Ακούς και τα ραδιοταξί απο αυτα...

DSC01329.jpg
 
Walkie Talkie

walkietalkie.jpg

Walkman με τα ακουστικά του Gameboy

walkman_zps55ed7b23.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
audiodee είπε:
Λίγο αργότερα είχα το ρολόι Casio που ήταν και τηλεχειριστήριο. Έβαζες τον κωδικό της μάρκας και έπιανε σε όλες τις τότε τηλεοράσεις. Αρχές 90.Σπάγαμε πλάκα στο σχολείο όταν είχαμε κάποιο μάθημα που έπρεπε να μας πάνε σε αίθουσα με τηλεόραση και βίντεο.

remote.jpg
Το παραπάνω ρολόι το φοράω εδώ και 5 χρόνια που το αγόρασα. Όλα του καλά αλλά δεν έχει φωτάκι για τη νύκτα.
 
Προχθες πήγα για τη φορολογική δήλωση και είδα αυτό εδώ το καλούδι επάνω στο γραφέιο της λογίστριας. Φεύγοντας της είπα ότι εννοείται θα το βγάλω φωτογραφία καθώς μαζεύω μου αρέσουν τέτοιου είδους αντικείμενα.

Χάρακας με υπολογιστή και θέση για ψαλίδι.

Φωτογραφία0042.jpg
 
Το 1976 οταν πηγαινα γυμνασιο ειχα αγορασει ενα ραδιοφωνο-ρολοι-μονο μεσαια ενοειτε ειχε λουρι και το εβαζες στο χερι η διαμετρος του ηταν περιπου οσο ειναι τα κουτακια των αναψυκτικων και το παχος του περιπου 2.5 ποντους ολο το επανω μερος ηταν το μεγαφωνακι του και στα πλαγια η φωνη και ο συντονισμος εαν δεν με απατα η μνημη μου ειχε χρωμα μαυρο επανω και στα πλαγια κοκκινο με μαυρο λουρι δυστυχως δεν υπαρχει φωτογραφια να το δειτε οσοι εχουν πιασει τα πρωτα ηντα πιθανον να το θυμουνται
 
geotsi είπε:
<<Κινητή τηλεφωνίια>> των 80s...Walkie talkie κατασκευασμένα στην TAIWAN...

Ακούς και τα ραδιοταξί απο αυτα...

Προβολή συνημμένου 33101
Ουαου!! Ειχα τετοια!! :)

Κι αντι να τα χρησιμοποιω, συνεχεια προσπαθουσαμε με τον αδερφο μου να ακουσουμε καμια "κρυφη" συνομιλια κι εγω δε ξερω ποιων.. Στην παιδικη φαντασια μας γινονταν διαφοροι κακοι..χεχε!!
 
ναι και γω ειχα τετοια και σε δυο μηνες θυμαμαι στο ενα ειχα χαλασει το διακοπτη.πιαναμε και συνομιλιες καμια φορα μεσα σε αυτα αν ηταν καποιος κοντα μας
 
Σήμερα κόψαμε το κρέας μας με το παρακάτω ηλεκτρικό μαχαίρι το οποίο χρονολογείται από το 1978 μάρκας Μουλινέξ και το οποίο λειτουργεί άψογα.

ηλεκτρικό μαχαίρι 2.jpg

ηλεκτρικό μαχαίρι.jpg

Πιστεύω να το πάρκαρα σωστά εδώ
 
Πίσω
Μπλουζα