Ρετρό Promo Flyers

Διαφημιστική καμπάνια του Lucky Strike - An American Original στην Ελλάδα. Η χρήση ρετρο-πόστερ υπό μορφήΠροβολή συνημμένου 278680Προβολή συνημμένου 278681Προβολή συνημμένου 278682Προβολή συνημμένου 278683 postcard free flyer μας είναι ιδιαίτερα αγαπητή.
Τέτοιες διαφημιστικές καρτούλες πετύχαινα συχνά σε καφέ στην Θεσσαλονίκη όταν σπούδαζα μέσα προς τέλη 90ς. Ειδικά πολλές τέτοιες είχε σε μια καφετέρια στην Αλεξάνδρου Σβώλου προς την Αγία Σοφία σε αυτό το ύψος λίγο πριν φτάσεις (μου διαφεύγει το όνομα του μαγαζιού)

Τέτοιες διαφημιστικές καρτούλες πετύχαινα συχνά σε καφέ στην Θεσσαλονίκη όταν σπούδαζα μέσα προς τέλη 90ς. Ειδικά πολλές τέτοιες είχε σε μια καφετέρια στην Αλεξάνδρου Σβώλου προς την Αγία Σοφία σε αυτό το ύψος λίγο πριν φτάσεις (μου διαφεύγει το όνομα του μαγαζιού)
Ναι, σε πολλά καφέ, μουσικά στέκια, κλαμπ και μπαράκια υπήρχαν free flyers για event promotion.

Edgar goes Greece - (Θεσσαλονίκη) ´Ηρθα!
Edgar Entertainment #017 (00s)

IMG_7656.jpegIMG_7657.jpeg

Για να πας στον ΑΕΡΑ για Κυριακάτικο μεσημεριανό ντάνς με φράπα στο χέρι δεν χρειαζόταν flyer! Χαμός από ενζενί Αναϊά μου!!!

Για να πας στον ΑΕΡΑ για Κυριακάτικο μεσημεριανό ντάνς με φράπα στο χέρι δεν χρειαζόταν flyer! Χαμός από ενζενί Αναϊά μου!!!
Κι από τον πολύ ΑΕΡΑ πετάριζε ο Μάρτιν…λολ

Φροντιστήρια Βασιλειάδη - Θεσσαλονίκη 90ς

IMG_7703.jpegIMG_7704.jpeg

Διαφημιστική καμπάνια Guiness Beer 1996
The Picture works IMG_7848.jpeg

Tia Maria: Princess of Darkness - Promo Campaign 1999
Mix long with Cola over ice.
IMG_7926.jpegIMG_7924.jpegIMG_7925.jpeg

Sometimes you just can’t resist a Camel.
Camel lights promo campaign postcard 90sIMG_7927.jpegIMG_7928.jpeg

Κάπου είχα ακούσει ότι το TIA MARIA ήταν το αγαπημένο ποτό του ΩΝΑΣΣΗ.

Μάλλον δεν το είχε πολύ με τη διαφήμιση ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ.

Στην 1η φωτό, το σκηνικό είναι λίγο σπούκι, θυμίζει TWIN PEAKS! Τι δρόμο να πάει να ανοίξει ο φέρελπις νέος εκει; Θα τον φάει λάχανο ο δολοφόνος της Laura Palmer.

Στη 2η φωτό διακρίνω 18χτούρα που μόνο τοξικές κοτσιλιές συνεισφέρει στο οικοσύστημα (ενθυμούμαι το γνωμικό _έσε ψηλά κι αγνάντευε).

Μπορούσε και καλύτερα ο υψιπετείν φροντιστηριάρχης!

Κάπου είχα ακούσει ότι το TIA MARIA ήταν το αγαπημένο ποτό του ΩΝΑΣΣΗ.

Μάλλον δεν το είχε πολύ με τη διαφήμιση ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ.

Στην 1η φωτό, το σκηνικό είναι λίγο σπούκι, θυμίζει TWIN PEAKS! Τι δρόμο να πάει να ανοίξει ο φέρελπις νέος εκει; Θα τον φάει λάχανο ο δολοφόνος της Laura Palmer.

Στη 2η φωτό διακρίνω 18χτούρα που μόνο τοξικές κοτσιλιές συνεισφέρει στο οικοσύστημα (ενθυμούμαι το γνωμικό _έσε ψηλά κι αγνάντευε).

Μπορούσε και καλύτερα ο υψιπετείν φροντιστηριάρχης!
Α) Δεν ήξερα ότι ήταν το αγαπημένο ποτό του Ωνάση
Β) Γεγονός ότι ήταν απασχολημένοι με το να προετοιμάζουν υποψήφιους για τις Παννελήνιες εξετάσεις με αμέτρητους αριστούχους στο ενεργητικό τους. Δεν υπήρχε καν ανάγκη για promo. ´Ενα όνομα, μια ιστορία στον φροντιστηριακό τομέα της Βορείου Ελλάδος

The Mud Club - Dublin, Ireland late 90s event promo flyer
House music DJ John Busch
In association with Zenith promotionsIMG_7929.jpegIMG_7930.jpeg

Πίσω
Μπλουζα