Τέτοιες διαφημιστικές καρτούλες πετύχαινα συχνά σε καφέ στην Θεσσαλονίκη όταν σπούδαζα μέσα προς τέλη 90ς. Ειδικά πολλές τέτοιες είχε σε μια καφετέρια στην Αλεξάνδρου Σβώλου προς την Αγία Σοφία σε αυτό το ύψος λίγο πριν φτάσεις (μου διαφεύγει το όνομα του μαγαζιού)Διαφημιστική καμπάνια του Lucky Strike - An American Original στην Ελλάδα. Η χρήση ρετρο-πόστερ υπό μορφήΠροβολή συνημμένου 278680Προβολή συνημμένου 278681Προβολή συνημμένου 278682Προβολή συνημμένου 278683 postcard free flyer μας είναι ιδιαίτερα αγαπητή.
Ναι, σε πολλά καφέ, μουσικά στέκια, κλαμπ και μπαράκια υπήρχαν free flyers για event promotion.Τέτοιες διαφημιστικές καρτούλες πετύχαινα συχνά σε καφέ στην Θεσσαλονίκη όταν σπούδαζα μέσα προς τέλη 90ς. Ειδικά πολλές τέτοιες είχε σε μια καφετέρια στην Αλεξάνδρου Σβώλου προς την Αγία Σοφία σε αυτό το ύψος λίγο πριν φτάσεις (μου διαφεύγει το όνομα του μαγαζιού)
Για να πας στον ΑΕΡΑ για Κυριακάτικο μεσημεριανό ντάνς με φράπα στο χέρι δεν χρειαζόταν flyer! Χαμός από ενζενί Αναϊά μου!!!Τέτοιες διαφημιστικές καρτούλες πετύχαινα συχνά σε καφέ στην Θεσσαλονίκη όταν σπούδαζα μέσα προς τέλη 90ς. Ειδικά πολλές τέτοιες είχε σε μια καφετέρια στην Αλεξάνδρου Σβώλου προς την Αγία Σοφία σε αυτό το ύψος λίγο πριν φτάσεις (μου διαφεύγει το όνομα του μαγαζιού)
Για να πας στον ΑΕΡΑ για Κυριακάτικο μεσημεριανό ντάνς με φράπα στο χέρι δεν χρειαζόταν flyer! Χαμός από ενζενί Αναϊά μου!!!
Κάπου είχα ακούσει ότι το TIA MARIA ήταν το αγαπημένο ποτό του ΩΝΑΣΣΗ.Tia Maria: Princess of Darkness - Promo Campaign 1999
Mix long with Cola over ice.
Προβολή συνημμένου 281425Προβολή συνημμένου 281426Προβολή συνημμένου 281427
Μάλλον δεν το είχε πολύ με τη διαφήμιση ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ.
Α) Δεν ήξερα ότι ήταν το αγαπημένο ποτό του ΩνάσηΚάπου είχα ακούσει ότι το TIA MARIA ήταν το αγαπημένο ποτό του ΩΝΑΣΣΗ.
Μάλλον δεν το είχε πολύ με τη διαφήμιση ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ.
Στην 1η φωτό, το σκηνικό είναι λίγο σπούκι, θυμίζει TWIN PEAKS! Τι δρόμο να πάει να ανοίξει ο φέρελπις νέος εκει; Θα τον φάει λάχανο ο δολοφόνος της Laura Palmer.
Στη 2η φωτό διακρίνω 18χτούρα που μόνο τοξικές κοτσιλιές συνεισφέρει στο οικοσύστημα (ενθυμούμαι το γνωμικό _έσε ψηλά κι αγνάντευε).
Μπορούσε και καλύτερα ο υψιπετείν φροντιστηριάρχης!