Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ναι, αλλά πατσίζεις τον χειμώνα που η επιπλέον ζέστη είναι χρήσιμη.Pooky είπε:Οι CRT εκτός από το ρεύμα που καίνε, το καλοκαίρι βγάζουν απίστευτα ποσά θερμότητας στο χώρο που λειτουργούν. Οπότε υπολόγισε ότι το κλιματιστικό στο δωμάτιο θα ανάβει περισσότερο.
Maddog είπε:Και το tip του spyros_s είναι πολύ σημαντικό, καμμία οθόνη σε standby mode. Κλείσιμο από τον διακόπτη της, υπάρχει αξιόλογη διαφορά στην κατανάλωση!
Πράγματι, και η 20" LG LCD-TV που έχω δεν σβήνει εντελώς. Αυτό και καλά είναι feature ώστε πάντα να υπάρχει η δυνατότητα να ανοίξει με το τηλεκοντρόλ χωρίς να χρειαστεί να πατήσεις το κουμπί της... *groan* :shake:manos426f είπε:Αυτό φαντάζομαι ισχύει και στις LCD TV's,αλλά έλα που κάποιες,όπως αυτή που πήρα για τη μάνα μου,δε σβήνουν εντελώς,παρά μόνο αν τις βγάζεις από την πρίζα ! :angry:
Τη γνωστή μαύρη LCD-TV 208MW;Giama είπε:Πράγματι, και η 20" LG LCD-TV που έχω δεν σβήνει εντελώς.
Ακριβώς αυτήν.Rygar είπε:Τη γνωστή μαύρη LCD-TV 208MW;
Μόλις την αγόρασα, βγήκε ανανεωμένη με ψηφιακό δέκτη και 2πλό SCARTGiama είπε:Ακριβώς αυτήν.Οθόνη-τηλεόραση είναι βασικά (iliekater).
Ακριβώς, και όχι μονο κομοντόρια, αλλά τα πάντα. Εχω δοκιμάσει πολλά. Και η mouLara παίζει μια χαρά, τουλάχιστον στα δικά μου, όχι ιδιαίτερα απαιτητικά, μάτια. Σίγουρα όμως υπάρχουν και καλύτερες. Αλλωστε πάντα είμαι της άποψης ότι στις οθόνες ό,τι πληρώνεις, παίρνεις.pontium είπε:Γενικώς είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την εν-λόγω tft-tv μιας και παίζει άριστα με τα commodorια και τις amiga