Σάκα Ζουλού (Shaka Zulu)

kthulu είπε:
γεια χαρά σε όλους, είμαι νέος εδώ και χάρηκα πολύ που ανακάλυψα μόλις σήμερα αυτό το site:) Βρήκα ήδη πολλά ενδιαφέροντα πράγματα καθώς και αυτό το thread. Λόγο του ότι ο father είναι αφρικανικής καταγωγής (απο οικογένεια μεταναστών) αυτή η σειρά είχε πέσει στα χερια μου πριν προβληθεί στην ελλάδα μιας και ήταν η αγαπημένη του dad:) Πολύ καλή+δυνατή σειρά όντως που ξεφεύγει απτά συνηθισμένα, με πανέμορφα αφρικανικά τοπια και πολιτισμική παρουσίαση! χαίρεται

Καλως ηρθες στην ρετροπαρεα μας kthulu και καλα ποστ! :)

Ειμαι σιγουρος οτι εδω μεσα θα βρεις απειρα θεματα απο την Ελληνικη και ξενη ρετρο εποχη και οτι θα περασεις πολλες νοσταλγικες ωρες διαβαζοντας τα!!
 
ΣΑΚΑ ΖΟΥΛΟΥ

Χαιρετω τους λάτρεις του παρελθόντος.

έχει γίνει αναφορά στο παρελθόν για αυτή τη σειρά; την έβλεπα συστηματικά και απο ό,τι θυμάμαι είχε κάνει αίσθηση. Ατμοσφαιρική μουσική έναρξης και μια μάγισσα που προκαλούσε δέος με την εμφάνισή της.
 
Βρε παιδιά ποτε ακριβως την έδειξε την σειρά η ερτ; αυτο που μου έρχεται στην μνήμη ειναι η μορφή της μάγισσας με τα μάτια της!!! πρεπει να ηταν αρκετά αιματοβαμμένη ειδάλλως ιστορική σειρά δεν υπήρχε περίπτωση να μην την δω!! :xm: και αυτην δεν την είδα!! :cry:
 
[edit] παντα με τρομαζε η σκηνη αυτη...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα