Έκανα αντίγραφο του μηνύματος της DianaTheSuperstar91 και εδώ, διότι στο 0.37 του παραπάνω βίντεο ξεκινάει και το πρώτο σήμα των διαφημίσεων που πρόβαλλε το MEGA!! (και έχει όσο να ΄ναι μια συναισθηματική αξία...)DianaTheSuperstar91 είπε:Συλλεκτικό (21 χρόνια mega)
Τι ωραίο σήμα έναρξης! Τότε που το Mega ήταν πραγματικά μεγάλο κανάλι...DianaTheSuperstar91 είπε:
Όποτε ακούω αυτό το σήμα έναρξης, μου έρχεται στο μυαλό η παρωδία του Ζουγανέλη με το μπουζούκι...johnny19818 είπε:Τι ωραίο σήμα έναρξης! Τότε που το Mega ήταν πραγματικά μεγάλο κανάλι...
Για πες! Ποια παρωδία; Κανένα βίντεο υπάρχει;RIO είπε:Όποτε ακούω αυτό το σήμα έναρξης, μου έρχεται στο μυαλό η παρωδία του Ζουγανέλη με το μπουζούκι...![]()
Πολύ καλό!RIO είπε:To βρήκα, ήταν από τα απίστευτα και όμως ελληνικά!
Αυτο το σημα το εχω συνδεσει με νεανικες αναμνησεις αλλα και Χριστουγιεννατικες γιατι πηγαιναμε Αθηνα σε μια θεια μουjohnny19818 είπε:Τι ωραίο σήμα έναρξης! Τότε που το Mega ήταν πραγματικά μεγάλο κανάλι...
Μια χαρά ήταν. Έτοιμο για Eurovision.RIO είπε:To βρήκα, ήταν από τα απίστευτα και όμως ελληνικά!